Idzie, idzie... Podbeskidzie
- vahanara
- Kontakt:
Idzie, idzie... Podbeskidzie
Tak sobie pomyslałem że kiedyś ja tez mogę być pierwszy i założyć temat :lol: Ponieważ przeciwnik niezwykle atrakcyjny to zapewne skończy się na jednocyfrowej liczbie wpisów... Ale co mi tam 

Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...
- Adi-Żory
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
- vahanara
- Kontakt:
Ale jedna rzecz mi się tam spodobała. Ja byłem sam z dzieciakiem, poszliśmy na krytą a przede mną bilet kupowała panienka ze swoim synkiem. Mimo wszystko chciałbym żeby na Ruch też chodziły mamy z dzieciakami...
Tamten mecz to był prawdziwy piknik
Tamten mecz to był prawdziwy piknik

Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...
- NIEBIESKI_
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- NIEBIESKI_
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
heeh wiesz Egon ja tego niejadłem !! to odwas chłopcy sie delektowali mięsem surowym nawet jeden potem sobie je dopiekał na grilu :lol: pozdRooegon pisze::lol: :lol: :lol: Niebieski wiesz co surowe mięso :roll: ąz taki głodny byłeś :twisted:NIEBIESKI_ pisze:No mi też się "podobał" asterix naprawde dojebany no i gril był szybko pusty!! ciekawe czemu ...?:lol:
- Adi-Żory
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
I znow ach tyn 1 kwietnia. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Buri pisze:Pewne info od chlopakow z bielska:
Na mecz podstawiane sa dwa pociagi, i dodatkowe autokary 8) Na Cichej pojawiamy sie sile ok 3000 tys ludzi. Zaprezentujemy pokaz 1000 rac oraz niezliczone zimne ognie :lol: nasze grajki zapowiadaja 2 cyfrowy wynik na swoja korzysc
- Adi-Żory
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
W związku z olbrzymim zainteresowaniem,planowany na 10.04.mecz
Ruch-Podbeskidzie odbędzie się na Stadionie Śląskim w tym samym dniu o godz.20.00.Bramy stadionu będą otwarte od godz.14.00.Śląska policja
apeluje do kibicow zmotoryzowanych o umieszczenie za szybą swojego samochodu białej kartki papieru.Ma to na celu uniknięcie problemów
z parkowaniem.
Ruch-Podbeskidzie odbędzie się na Stadionie Śląskim w tym samym dniu o godz.20.00.Bramy stadionu będą otwarte od godz.14.00.Śląska policja
apeluje do kibicow zmotoryzowanych o umieszczenie za szybą swojego samochodu białej kartki papieru.Ma to na celu uniknięcie problemów
z parkowaniem.
-
- Kontakt: