Co my /ja kibic chcę zrobić aby wspomóc Ruch ?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Roni2580

#31 Post autor: Roni2580 » 25 cze 2009, o 06:33

19flasteR20 pisze:Oczywiscie zakup kaRnetu namawiom wszystkich to naprowdy ogromny zastrzyk finansowy i mniejsze kolejki po zakup biletu pRzed szpilem :luka: .Cóz ni byda oRyginalny nowo treska z logiem Lotto oby była na miare tej RepoRteRowskiej z 2007r.!! Po za tym wciepna do skrbonki ultRasom no i kupia PoweR Blue.Z stRony finansowej finito moze z paRe sztuk akcji. A od stRony kibicowskiej oczywiscie doping jak zawsze od 1 min. do ostatniego gwizdka syndziego i po szpilu :] [a to juz roznie pRzewaznie pozytywnie ;]. Bo jestesmy z Toba na dobRe i na złe.!Czy z naszyj stRony to wwszystko na co nos stac...hmmm w koncu my jestesmy tylko fanami Wielkiego Ruchu!!Kożdy cos do ciepnie do tego wspolnego ogRodka NIEBIESKIEGO oby działania płyneły z szczeRego seRca dla dobRa Ruchu.... Bo jedyno miłosc to NIEBBBBIESCCCCYYY!!!!

ja sobie życza co by flaster spał po nocach by pozniej mial sily na szpile lazic :p...po za tym standart jak wiekszosc treska karnet...szaliczek oficjalny i do puszki ultrasom :P

Misiek
Kontakt:

#32 Post autor: Misiek » 25 cze 2009, o 15:51

Ja, a z puski na kary finansowe za race i haja. :P
Ja mam nadzieje ze poza tym wkońcu wszyscy kibice zmadrzeją i niebedemy się dali prowokować gorolom i białym kaską, i żeby zadnej rozroby więcej niebyło.
Nieważne skąd pochodzimy i kim jesteśmy, wszyscy jesteśmy kibicami Ruchu Chorzów.

"Ruch Chorzów przed 1939 rokiem był jednoznacznie kojarzony z powstańcami śląskimi i polskimi patriotami, spośród których głównie rekrutowali się kibice. Kibice niemieccy kibicowali innym klubom.Nie przypadkiem pierwszy mecz rozegrano 3 maja 1920 roku,w dniu uchwalenia Konstytucji trzeciomajowej". Co niezmienia faktu że jesteśmu Ślązakami ;], lecz zapamiętajmy że Ślazakami-Polakami, a nie Niemcami.

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#33 Post autor: Patton » 25 cze 2009, o 15:58

To co, konczymy??
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Tomasz
Kontakt:

#34 Post autor: Tomasz » 25 cze 2009, o 16:22

Patton, na to wychodzi:) juz nom sie pomysly skonczyly heehhe:)
Ruch Ruch HKS!

COBRA

#35 Post autor: COBRA » 25 cze 2009, o 16:49

Bo co szary, zwykly kibic moze wiecej??

Misiek
Kontakt:

#36 Post autor: Misiek » 25 cze 2009, o 18:38

Niewiele. Nooo chyba że ruszymy z tym stowarszyszeniem i bydemy mogli przemówić zarządowi do gowy. :D
Nieważne skąd pochodzimy i kim jesteśmy, wszyscy jesteśmy kibicami Ruchu Chorzów.

"Ruch Chorzów przed 1939 rokiem był jednoznacznie kojarzony z powstańcami śląskimi i polskimi patriotami, spośród których głównie rekrutowali się kibice. Kibice niemieccy kibicowali innym klubom.Nie przypadkiem pierwszy mecz rozegrano 3 maja 1920 roku,w dniu uchwalenia Konstytucji trzeciomajowej". Co niezmienia faktu że jesteśmu Ślązakami ;], lecz zapamiętajmy że Ślazakami-Polakami, a nie Niemcami.

Zablokowany