Co my /ja kibic chcę zrobić aby wspomóc Ruch ?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#16 Post autor: Thoth » 24 cze 2009, o 08:47

karnet to bankowo ciekawi mnie jedno po 50 stronach tego tematu 95% zadeklaruje ze kupi karnety a potym 1000 kupionych :/ no ale miejmy nadzieja ze som to pewne deklaracje. koszulka Lotto hmm to sie obejrzy na konferencji prasowej to łona mi sie niezbyt podobała ale mom nadzieja ze jak jom obejrza na żywo to mnie olsni i zakup pewny :) poza tym ogranicza spozycie browaru przed szpilem :hyhy: :hyhy: i niy byda wyzywoł na kibiców innych druzyn jak i ich piłkarzy oraz sedziów i pzpn :hyhy: :hyhy: ogólnie byda sie staroł byc bardzo grzeczny przed w trakcie jak i po meczu. amen.
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!

19aRtuR20
Kontakt:

#17 Post autor: 19aRtuR20 » 24 cze 2009, o 09:10

tommy tauzen pisze:karnet to bankowo ciekawi mnie jedno po 50 stronach tego tematu 95% zadeklaruje ze kupi karnety a potym 1000 kupionych
elo

a Ty nie zauwazyles, ze na tym forum wypowiadaja sie praktycznie sami karnetowicze/uczestnicy kazdego meczu?
jest pora osob z zagranicy, jest pora osob co musi byc zeby sie poprzegadywac w dziale Gůrny Ślůnsk jaki to Slonsk be a pol ska jaki raj

jo miolech nadzieja ze tak nie ma.... ale zauwazylch to prawie na poczatku

a potwierdzeniem na to sa wypowiedzi.... kazdy po meczu kto byl sie wypowiado, to samo jak chodzi o bilety przedmeczem... zawwsze idzie znolezc ze ten ten i ten kupili

co do tematu
to ino zachecac ludzi do przyjscia na C6 zeby nie schodzic ponizy 10k
chociaz i tak po deRbach i po PP to my nie powinni zlazic ponizy 20, no dobra, 15

Pavlique
Kontakt:

#18 Post autor: Pavlique » 24 cze 2009, o 09:10

Karnet, koszulka z Lotto byle bez WOŚP, dodatkowo wezna na pora szpili moich siostrzeńców w liczbe 3 i jeszcze ufunduja na kożdy szpil na jesiyń 3 bilety dla knowych kibiców z FC Gliwice;
i byda śpiywoł na szpilu, pzred i po zgodnie z przikozaniym 11 na dziesionie, bez bluzgów, zbez szkamranio i bez bzu:)))
i niy byda czytoł artykułów kaj piszom ło Ruchu jak jest ino na czorno:) ;)
I'm a man who walks alone

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#19 Post autor: Thoth » 24 cze 2009, o 09:13

19aRtuR20, jo juz takich zauważył co sie wypowiadaja 5 min po zakonczyniu szpilu jak to swietnie na nim było :zdegustowany:
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!

Pavlique
Kontakt:

#20 Post autor: Pavlique » 24 cze 2009, o 09:16

Byli i tacy co w trakcie szpila już pisali ale o czym godać... lepij jechać po Klimku, Sobstylowyj reszcie... przeca to nic niy kosztuje...
Jedyne co to fakt, ze przinajmnij zapłaciyli za te identyfikatory... :zdegustowany:
I'm a man who walks alone

Wojtas-28
Kontakt:

#21 Post autor: Wojtas-28 » 24 cze 2009, o 09:34

ja też planuje po raz pierwsz zakupić karnet, chociaz szkoda mi bedzie tych biletów bo je zbieram, ale trudno ;) Jak na nowych koszulkach z lotto nie bedzie wielkiego serducha to tez kupie! Do tego mam nadzieje namówić paru obiboków zeby czesciej chodzili na Ruch.
KIBICUJ Z MYŚLĄ O TYM, ŻEBY TWOJA DRUŻYNA WYGRAŁA, NIE ŻEBY TAMTA PRZEGRAŁA!!!
REBELIA Pub & Restaurant

Tomasz
Kontakt:

#22 Post autor: Tomasz » 24 cze 2009, o 09:52

jo tyz zbiyrom bilety, ale tyn rok biera karnet... bez baidolynia ale ciekawe jak to w tym roku zorganizujom i wypormujom co by jak najwyincy naszych te karnety kupiolo
Ruch Ruch HKS!

Awatar użytkownika
pepson19R20
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#23 Post autor: pepson19R20 » 24 cze 2009, o 12:21

I jeszcze zapomniołech o jednym kupowac te Blue PoweRy nasze ze sklepów!!;)

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#24 Post autor: Thoth » 24 cze 2009, o 13:39

pomysł dobry ino przy temacie " usunięcie kopla szansą na lepszy (nowy) stadion? MOŻE TAK!!!" niy ma na to sznasy :rotfl: :rotfl:

RudaSlaska7
Kontakt:

#25 Post autor: RudaSlaska7 » 24 cze 2009, o 14:10

simonsays pisze:miasto powinno zainwestowac w bezprzewodowy darmowy internet dla chorzowian, ze szczegolnym uwzglednieniem kibicow Ruchu.
Na forum lub na stronie oficjalnej czy niebiescy.pl jest sporo informacji, ktore nie trafiaja w ogole do do osob bez neta. Jesli zmienic ta tendencje, to takie rzeczy jak godzina i miejsce rozgrywania meczu nie bylyby dla nikogo tajemnica.
zrobic internet na stadionie wtedy ci co siedza na forum zamiast na meczu to beda na szpilu i beda mogli odrazu komentowac na forum i nikt im nie zarzuci ze nie byli na meczu :rotfl:

EDIT :
Stona nie wiem , nie znam sie bo nie korzystam z internetu na Cichej :-)
w sumie to dobra wiadomosc dla kibicow internetowych
Ostatnio zmieniony 24 cze 2009, o 14:55 przez RudaSlaska7, łącznie zmieniany 1 raz.

Stona
Kontakt:

#26 Post autor: Stona » 24 cze 2009, o 14:18

dla niezorientowanych wifi jest na Cichej, zrobione przedewszystkim dla dzienniakrzy
za Tobą pójde w ogień, wode..

Misiek
Kontakt:

#27 Post autor: Misiek » 24 cze 2009, o 17:07

Wojtas-28 pisze:ja też planuje po raz pierwsz zakupić karnet, chociaz szkoda mi bedzie tych biletów bo je zbieram, ale trudno ;) Jak na nowych koszulkach z lotto nie bedzie wielkiego serducha to tez kupie! Do tego mam nadzieje namówić paru obiboków zeby czesciej chodzili na Ruch.
Ja tyż kupia jak kolega karnet(po raz pierwszy) i tyż mi bedzie szkoda biletów, bo tyż je zbieram. ale to jak ojca wezma na szpil to mi da bilet. Koszulka tyż se kupia(to chyba bydzie na oficjalnej stronie do kupienia nie?) jak bydzi mój rozmiar. Blue Powera w mojej okolicy niema, ale jak beda w Chorzowie to se nakupia. U mnie mało ludzi za Ruchem, ogólnie bala mają gdzieś, ale postaram się brać wiecej ludzi na mecze.
Nieważne skąd pochodzimy i kim jesteśmy, wszyscy jesteśmy kibicami Ruchu Chorzów.

"Ruch Chorzów przed 1939 rokiem był jednoznacznie kojarzony z powstańcami śląskimi i polskimi patriotami, spośród których głównie rekrutowali się kibice. Kibice niemieccy kibicowali innym klubom.Nie przypadkiem pierwszy mecz rozegrano 3 maja 1920 roku,w dniu uchwalenia Konstytucji trzeciomajowej". Co niezmienia faktu że jesteśmu Ślązakami ;], lecz zapamiętajmy że Ślazakami-Polakami, a nie Niemcami.

Rafal1920
Kontakt:

#28 Post autor: Rafal1920 » 24 cze 2009, o 20:41

Jo mom nadzieja, ze te nowe koszulki z Lotto bydom sie fajnie prezentowac i ze bydzie na klacie nazwa sponsora strategicznego. Tego sie zycza. I mom zamiar w taki koszulce sie zjawic na piyrszym szpilu na Cichej.

[ Dodano: Sro 24 Cze, 2009 ]
I mysla, ze bydzie szlo kupic meczowki z nazwiskiym i numerkiem, a niy tak jak bylo w przypadku Colo.

piotrhalak
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#29 Post autor: piotrhalak » 24 cze 2009, o 21:26

Zakupia koszulkę, Kupię OFICJALNY Szalik, Zgrzewkę napoju Blue power, nad karnetem się zastanowię, namówię co najmniej jedną nową osobę żeby przyszła na mecz, rozkleje plakat. Oczernienie w prasie mojego Kochanego Klubu sprawi, że Skontaktuje się z autorami takowej nierzetelnej relacji i zapytam się, czy z niewiedzy, czy z premedytacji tak postępuje..., jak te pierwsze to spokojnie wyjaśnię, aby na przyszłość już nie robił takich błędów, jak te drugie, to napisze do jego szefa, i grzecznie powiem, iż właśnie stracili klienta, który będzie za każdym razem robił koło dupy za to że piszą nieprawdę;). i wiele wiele innych....
MOJA JEDYNA MIŁOŚĆ....
takie tam

Awatar użytkownika
19flasteR20
Kontakt:

#30 Post autor: 19flasteR20 » 25 cze 2009, o 04:41

Oczywiscie zakup kaRnetu namawiom wszystkich to naprowdy ogromny zastrzyk finansowy i mniejsze kolejki po zakup biletu pRzed szpilem :luka: .Cóz ni byda oRyginalny nowo treska z logiem Lotto oby była na miare tej RepoRteRowskiej z 2007r.!! Po za tym wciepna do skrbonki ultRasom no i kupia PoweR Blue.Z stRony finansowej finito moze z paRe sztuk akcji. A od stRony kibicowskiej oczywiscie doping jak zawsze od 1 min. do ostatniego gwizdka syndziego i po szpilu :] [a to juz roznie pRzewaznie pozytywnie ;]. Bo jestesmy z Toba na dobRe i na złe.!Czy z naszyj stRony to wwszystko na co nos stac...hmmm w koncu my jestesmy tylko fanami Wielkiego Ruchu!!Kożdy cos do ciepnie do tego wspolnego ogRodka NIEBIESKIEGO oby działania płyneły z szczeRego seRca dla dobRa Ruchu.... Bo jedyno miłosc to NIEBBBBIESCCCCYYY!!!!

Zablokowany