elotommy tauzen pisze:karnet to bankowo ciekawi mnie jedno po 50 stronach tego tematu 95% zadeklaruje ze kupi karnety a potym 1000 kupionych
zrobic internet na stadionie wtedy ci co siedza na forum zamiast na meczu to beda na szpilu i beda mogli odrazu komentowac na forum i nikt im nie zarzuci ze nie byli na meczusimonsays pisze:miasto powinno zainwestowac w bezprzewodowy darmowy internet dla chorzowian, ze szczegolnym uwzglednieniem kibicow Ruchu.
Na forum lub na stronie oficjalnej czy niebiescy.pl jest sporo informacji, ktore nie trafiaja w ogole do do osob bez neta. Jesli zmienic ta tendencje, to takie rzeczy jak godzina i miejsce rozgrywania meczu nie bylyby dla nikogo tajemnica.
Ja tyż kupia jak kolega karnet(po raz pierwszy) i tyż mi bedzie szkoda biletów, bo tyż je zbieram. ale to jak ojca wezma na szpil to mi da bilet. Koszulka tyż se kupia(to chyba bydzie na oficjalnej stronie do kupienia nie?) jak bydzi mój rozmiar. Blue Powera w mojej okolicy niema, ale jak beda w Chorzowie to se nakupia. U mnie mało ludzi za Ruchem, ogólnie bala mają gdzieś, ale postaram się brać wiecej ludzi na mecze.Wojtas-28 pisze:ja też planuje po raz pierwsz zakupić karnet, chociaz szkoda mi bedzie tych biletów bo je zbieram, ale trudnoJak na nowych koszulkach z lotto nie bedzie wielkiego serducha to tez kupie! Do tego mam nadzieje namówić paru obiboków zeby czesciej chodzili na Ruch.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], stasiu1971 i 63 gości