Sponsor

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Damiano
Kontakt:

Sponsor

#1 Post autor: Damiano » 30 mar 2004, o 20:10

Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale przy okazji podpisaniapierwszej umowy sponsorskiej Mariusz obiecał, że 1 kwietnia będzie podpisywał następną umowe z jakimś strategicznym sponsorem z poza Śląska. Czy już wtedy chciał nam zrobić kawał prima aprilisowy. Jak się myle to napiszcie co o tym wiedzie.
Pozdrowienia dla wszystkich Niebieskich

Miroslaw
Kontakt:

#2 Post autor: Miroslaw » 30 mar 2004, o 21:28

rogala mo 1 kwietnia otworzyc koperta w kierej mo byc nazwa sponsora -PRZECA PRZED WYBORAMI GODOL ZE MO

Mik20
Kontakt:

#3 Post autor: Mik20 » 30 mar 2004, o 22:00

a no wlasnie ciekawe czy rogala wyciagnie Asa z rekawa ktorym bedzie nowy sponsor :?: mial juz powiedziec przed rozpoczeciem rundy, ale on jest starym hazardzista i napewno chce nas potrzymac w niepewnosci :D
a tak na serio to mam przeczucie ze zas to byly tylko puste slowa bez pokrycia i mydlenie oczow aby uspokoic kibicow :evil:
Wjec ja uparcie sie pytam kiedy bedziemy S.A?????
Kiedy bedzie ten obiecany sponsor panie czerwony?????

KK
Kontakt:

#4 Post autor: KK » 30 mar 2004, o 22:09

Coś wisi w powietrzu, ale sami wiemy i ludzie na klubie nie ukrywaja, ze do momentu zlozenia podpisow nie ma co rozdmuchiwac sprawy

Co do koperty, to spytalem sie prezesa tego samego dnia kiedy ukazal sie artykul w SPORCIE o tym, kto ma byc tym sponsorem.
No i wtedy moj rozmowca zaprzeczyl ze cos takiego mowil... No ale sprawe pozostawiam do oceny kazdemu z osobna ;)

Poczekajmy, dzis w sporcie pisze ze sprawa ma sie wyjasnic po meczu z Podbeskidziem... Zobaczymy, zobaczymy, lepiej sie mile zaskoczyc, niz niemile rozczarowac.

Goliat

#5 Post autor: Goliat » 30 mar 2004, o 22:14

hmm... W asy z rękawa od Prezesa to jo raczej nie wierza, prędzej w dupki:))) Ale mimo wszystko wierze że sie w końcu jakiś sponsor znajdzie (czytej Mario może coś załatwi......) bo co nom innego zostało. Normalnie patrzeć nie moga że takie wiochy mają zaj.....ch sponsorów z pełnymi kieszeniami, a my sie muszemy o każdy grosz prosić, a dlaczego tak jest???? no i wracomy do punktu wyjścia................ Pozdro dla "wiernych" hehe, Nadzieja matką......... lepiej nie kończa:)))

gabi

#6 Post autor: gabi » 31 mar 2004, o 11:44

W tyj kopercie bydzie pisać "BRAK NOWYCH SPONSORÓW"

gabi

#7 Post autor: gabi » 31 mar 2004, o 11:46

Ale oczywiście chciolbych zeby w koncu znalezli jakiegos nowego sponsora

SODA

#8 Post autor: SODA » 31 mar 2004, o 18:47

bylem na przegladzie auta w motoryzacji przy tauzenie i widziolech
Rogalika p.Cieslika,Jawora,Fornala i tr.Wyrobka tylko sie zymnom przywitol i poszli do Citroena bo ktos tam miol impreza niyzlo delegacja
zeby byla przypadkowo ???

:flaga:

Gość

#9 Post autor: Gość » 1 kwie 2004, o 07:05

Kiedyś byłem w Real'u widziałem jak Rogala wychodził z pełnym koszykiem... moze to REAL :lol: hehehehehe

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#10 Post autor: 19r20 » 1 kwie 2004, o 09:14

zgadzam się z Kkubickim i oby nie okazało się że to kolejne rozczarowanie
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Damiano
Kontakt:

#11 Post autor: Damiano » 9 kwie 2004, o 23:03

MMecz z Podbeskidziem jest jak wynika z doniesień bardzo ważny z dwóch powodów. Pierwszy to punkty a drugi to sponsor. Jak zauważył KKubicki po tym meczu mają zapaść wiążące decyzje co do tego tajemniczego sponsora. Mam nadzieje że to nie bajka i że dzięki pięknej grze naszych grajków, zwycięstwie z Podbeskidziem przy ogłuszającym dopingu sponsor podpisze umowe

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#12 Post autor: spyru » 10 kwie 2004, o 09:33

Damiano oby tak sie stało. Dzisiaj w Sporcie jest wywiad z Fornalikiem, który twierdzi że w klubie sie mówi o poprawie sytuacji finansowej, ale jeszcze nie ma konkretów.. być może po meczu :wink: . Czekamy na wieści.
Pozdrawiam
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Mik20
Kontakt:

#13 Post autor: Mik20 » 10 kwie 2004, o 09:45

jezeli to jest prawda to spoko no ale uwierze jak zobacze :twisted:
no a teraz ide swiecic jajka :lol: :wink: a pozniej na szpil

Viro

#14 Post autor: Viro » 10 kwie 2004, o 11:42

spokojnie
dzis nie oglosza sponsora to zas podniesie sie fala krytyki , ze mial byc a nie ma itd
kto wam dal takie info , ze dzis ma byc to ogoloszone??

Stary kibic

#15 Post autor: Stary kibic » 10 kwie 2004, o 13:21

A tak naprawde p.Viro jak jest z tym sponsorem?
Jestes blisko i w temacie .
Drugie pytanie. Czy wszyscy ktorzy wtepuja na widownie oplacaja ta oprawe? (Jest to pytanie bez zadnego podtekstu)niewiem i dlatego sie pytam.
Pozdrawiam

ODPOWIEDZ