Sponsor
-
- Kontakt:
Sponsor
Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale przy okazji podpisaniapierwszej umowy sponsorskiej Mariusz obiecał, że 1 kwietnia będzie podpisywał następną umowe z jakimś strategicznym sponsorem z poza Śląska. Czy już wtedy chciał nam zrobić kawał prima aprilisowy. Jak się myle to napiszcie co o tym wiedzie.
Pozdrowienia dla wszystkich Niebieskich
Pozdrowienia dla wszystkich Niebieskich
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
a no wlasnie ciekawe czy rogala wyciagnie Asa z rekawa ktorym bedzie nowy sponsor
mial juz powiedziec przed rozpoczeciem rundy, ale on jest starym hazardzista i napewno chce nas potrzymac w niepewnosci
a tak na serio to mam przeczucie ze zas to byly tylko puste slowa bez pokrycia i mydlenie oczow aby uspokoic kibicow
Wjec ja uparcie sie pytam kiedy bedziemy S.A?????
Kiedy bedzie ten obiecany sponsor panie czerwony?????

a tak na serio to mam przeczucie ze zas to byly tylko puste slowa bez pokrycia i mydlenie oczow aby uspokoic kibicow

Wjec ja uparcie sie pytam kiedy bedziemy S.A?????
Kiedy bedzie ten obiecany sponsor panie czerwony?????
-
- Kontakt:
Coś wisi w powietrzu, ale sami wiemy i ludzie na klubie nie ukrywaja, ze do momentu zlozenia podpisow nie ma co rozdmuchiwac sprawy
Co do koperty, to spytalem sie prezesa tego samego dnia kiedy ukazal sie artykul w SPORCIE o tym, kto ma byc tym sponsorem.
No i wtedy moj rozmowca zaprzeczyl ze cos takiego mowil... No ale sprawe pozostawiam do oceny kazdemu z osobna
Poczekajmy, dzis w sporcie pisze ze sprawa ma sie wyjasnic po meczu z Podbeskidziem... Zobaczymy, zobaczymy, lepiej sie mile zaskoczyc, niz niemile rozczarowac.
Co do koperty, to spytalem sie prezesa tego samego dnia kiedy ukazal sie artykul w SPORCIE o tym, kto ma byc tym sponsorem.
No i wtedy moj rozmowca zaprzeczyl ze cos takiego mowil... No ale sprawe pozostawiam do oceny kazdemu z osobna

Poczekajmy, dzis w sporcie pisze ze sprawa ma sie wyjasnic po meczu z Podbeskidziem... Zobaczymy, zobaczymy, lepiej sie mile zaskoczyc, niz niemile rozczarowac.
hmm... W asy z rękawa od Prezesa to jo raczej nie wierza, prędzej w dupki:))) Ale mimo wszystko wierze że sie w końcu jakiś sponsor znajdzie (czytej Mario może coś załatwi......) bo co nom innego zostało. Normalnie patrzeć nie moga że takie wiochy mają zaj.....ch sponsorów z pełnymi kieszeniami, a my sie muszemy o każdy grosz prosić, a dlaczego tak jest???? no i wracomy do punktu wyjścia................ Pozdro dla "wiernych" hehe, Nadzieja matką......... lepiej nie kończa:)))
- 19r20
- Kontakt:
-
- Kontakt:
MMecz z Podbeskidziem jest jak wynika z doniesień bardzo ważny z dwóch powodów. Pierwszy to punkty a drugi to sponsor. Jak zauważył KKubicki po tym meczu mają zapaść wiążące decyzje co do tego tajemniczego sponsora. Mam nadzieje że to nie bajka i że dzięki pięknej grze naszych grajków, zwycięstwie z Podbeskidziem przy ogłuszającym dopingu sponsor podpisze umowe
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt: