Co my /ja kibic chcę zrobić aby wspomóc Ruch ?
- janusz
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Co my /ja kibic chcę zrobić aby wspomóc Ruch ?
moze w tym tymacie niech kazdy napisze co zamierzo zrobic w tym sezonie aby pomoc bo narazie jest duzo narzekanio ze nikt nic nie robi. Jo postanowil kupic karnet bydzie to moj pierwszy , i zbierom kasa na akcjie Ruchu. Wiem ze nie wszystkim tyn tymat spasuje bo lubią narzekac ze bilety za drogie ,idyntyfikatory ,zarzad ,prezydent ,a klupnijmy sie w piers co my robiymy?
- vinc84
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- ARKADY
- Kontakt:
- skowRon
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
kupywać karnety!! jo sie tyż zamierzom zakupic swoj piyrwszy karnet:D , namiawiac znajomych na przylazenie na RUCH i robić pozytywny wizerunek klubu a nie ze o nos ludzie w gazetach pisza ze kajs na Janowie kebra syneczkowi spolili(wiym prasa wylapuje bele co ale te bele co kozdy czyto...) porobić jakies grafy wielbiace RUCH(bez jakis nigdy czy innych cygananow) takie rzeczy tyz przyciagna ludzi na stadion i z tego zas bydzie kasiur do naszego KLUBU:D:D
A no i te stawazyszenie musi powstac to tyz pomoze klubowi bo jak nos kajs byda obsmarowywac w jakims fakcie czy kajs to momy swoj glos i z czasem skoncza ciulstwa wypisywac pyRsk
A no i te stawazyszenie musi powstac to tyz pomoze klubowi bo jak nos kajs byda obsmarowywac w jakims fakcie czy kajs to momy swoj glos i z czasem skoncza ciulstwa wypisywac pyRsk
http://www.facebook.com/pages/Niebiesko-Zgoda/154640497978308
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Postarom się być na jak największej ilości meczy i wydać jak najwięcej kasy na Ruch oraz dopingowac pozytywnie do ostatniej minuty oraz w czasie doliczonym.
Ponadto:
Nie byda cedzić obok toj-toja, nie byda kraść wusztu i w Carefurze, nie byda lotać z banerami w przerwie i uprawiać innego chacharstwa przed, w trakicie i po meczu.
Amen
Ponadto:
Nie byda cedzić obok toj-toja, nie byda kraść wusztu i w Carefurze, nie byda lotać z banerami w przerwie i uprawiać innego chacharstwa przed, w trakicie i po meczu.
Amen
- woj
- Kontakt:
- pepson19R20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Ruch
skad mosz te info to je aby pewne??wbijak pisze:A jo tyż sie szczela karnet i treska z Lotto.A wiycie że w tym nowym budynku mo być oficjalny sklepik z gadzetami RUCHu!

-
- Kontakt:
-
- Kontakt: