Dokad zmierzasz Ruchu??

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
kaban1
Kontakt:

#1531 Post autor: kaban1 » 16 cze 2009, o 20:17

Ludzie tu niy ma sie co wciepywac nawzajym ino zacząc cos robic jak dugo to jeszcze mo trwac? z calyn szacunkiym do Klimka kery tyz nos robi za ch*** spotkanie rady zmiany i co? widac golym lokym ze tych akci niy loddo,jo osobiscie niy wiym co mogymy zrobic ale przidala by sie jakos fest akcja protestacyjno abo na piyrszym tryningu abo np sparing z Widzewym poprostu dac im do zrozumiynio ze to my som nojbardzi zasluzyni w ty lidze i oczekujymy czegos wiyncy niz ino cos za dwa tydnie z Niybiyskim pozdrowiyniym Pyrsk :wstyd:

bluefil
Kontakt:

#1532 Post autor: bluefil » 16 cze 2009, o 20:35

alek900 pisze:Dla tych którzy ostatnio mnie jechali gdy pisałem że Sobstyl do dupy i że Katowice bedą mieli Centrozap

Sponsor Centrozap

I co dalej będziecie na mnie jechać że sie czepiam Sobstylowej, że KAtowice nie będą miały Centrozapu, że to wymysł dziennikarzy?

Ludzie, k... Sobstyl wraz z całym zarządem ma ten klub głęboko w d... Piszecie że zadymy, frekwencja, atmosfera odsuwają od nas sponsorów? Kiedy u nas była poważniejsza zadyma co by trzeba było zamykać stadion? Tylko nie piszcie że WDŚ gdzie kilku kolesi wybiegło by ponapinać sie z ochroną..

Pozdro. Brońcie dalej Sobstylowej

Ps. pisze to do tych co wtedy na mnie jechali za moje posty.
Irek Krol, prezes Centrozapu juz dawno ostro dzialal w GKSr. On by nigdy w Ruch nie zainwestowal, bo jest kibicem i zwolennikiem GKS! Jak centrozap wyszedl na prosta, to zdecydowal sie na wspolprace. Niestety za centrozapem moga isc kolejne duze firmy z podobnych branzy. To wszystko sa niestety kumple.....
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

Karol1212
Kontakt:

#1533 Post autor: Karol1212 » 16 cze 2009, o 20:38

A u nos cisza,cichutko ze az cowiek niywiy co mo myśleć :niepewny: bo jak naroz dupnie to abo wszyscy pojadymy na sankach,abo sie zejscomy z radości..
Ostatnio zmieniony 16 cze 2009, o 20:40 przez Karol1212, łącznie zmieniany 1 raz.
gospodarze postanowili spić Wilimowskiego, który za kołnierz nie wylewał. Biesiada trwała, nieco przed północą prezes Warty dostał telefon: "Przyślij drugą zmianę, bo Wilimowski świetnie się trzyma, a nasi już padli". Wreszcie ta druga zmiana powaliła wyśmienitego snajpera, źle jednak dobrano… czas akcji. Za późny, kiedy bowiem liczono, że "Ezi" w ogóle nie wybiegnie na boisko, albo wybiegnie mocno skacowany, on był jeszcze na rauszu, na fali, i… wbił Warcie trzy gole, dzięki czemu Ruch wygrał 4:3

jugador
Kontakt:

#1534 Post autor: jugador » 16 cze 2009, o 20:38

Ten Centrozap to taki troche lepszy Reporter za czasow swojej "swietnosci".
Nie ma sie co podniecac choc napewno im ratuje skore.
Nie pogardzilbym takim w Ruchu ale ... no wlasnie.Taki Sandvik jako calosc to gigant przy Centrozapku.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1535 Post autor: gerhat » 16 cze 2009, o 21:06

ochłoń bo porównywanie go z Krystianem R. to przesada do sześcianu,
życza Ci abyś z siebie doł 1% tego zaangażowania i środków finansowych w Ruch co dał Klimek

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#1536 Post autor: ObeRschlesien » 16 cze 2009, o 21:14

alek900 pisze:Dla tych którzy ostatnio mnie jechali gdy pisałem że Sobstyl do dupy i że Katowice bedą mieli Centrozap

Sponsor Centrozap
Nieoficjalnie wiadomo, że katowicka firma domaga się nie tylko zagwarantowania sobie dzierżawy stadionu na 10 lat oraz przejęcia w 100 procentach klubu (włącznie z drużynami młodzieżowymi), ale także chce zakupić prawo do nazwy i herbu "Gieksy". Warunkiem przejęcia klubu ma być także... zaprzestanie działalności SSK! , ciekawe jak unos by było :looka: hmm czy poszli by my na tako ugoda czy nie raczej watpia i watpia ze zza miedzy sasiedzi sie zgodzom na to .
Ostatnio zmieniony 16 cze 2009, o 21:18 przez ObeRschlesien, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

jugador
Kontakt:

#1537 Post autor: jugador » 16 cze 2009, o 21:18

A gdzie Ty to bystrzacho wyczytales , ze chca zmiane nazwy ?
Zreszta to chyba temat na nie to forum.
Ruch Ruch Ruch !

?!?!?!?!-chyba masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem
Ostatnio zmieniony 16 cze 2009, o 21:32 przez jugador, łącznie zmieniany 1 raz.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#1538 Post autor: ObeRschlesien » 16 cze 2009, o 21:21

Ze storny gieksy chyba nie z Faktu moze i nie jest wiec po co piszemy wogóle o kims kto mo jakiego sponsora ???? jo tego tematu tu nie zaczoł a skoro ktoś go poruszył to moga sie wypowiedziec chyba w sprawie tego ???? .
Obrazek

Awatar użytkownika
alek900
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1539 Post autor: alek900 » 16 cze 2009, o 22:22

Irek Krol, prezes Centrozapu juz dawno ostro dzialal w GKSr. On by nigdy w Ruch nie zainwestowal, bo jest kibicem i zwolennikiem GKS! Jak centrozap wyszedl na prosta, to zdecydowal sie na wspolprace. Niestety za centrozapem moga isc kolejne duze firmy z podobnych branzy. To wszystko sa niestety kumple.....

Bluefil a może mi powiesz że Allianz to też kumple górnika, albo ITI legii albo Betlick Wisły itp itp? :/

Mi chodzi o to że bez współpracy miasta z klubem to nie ma szans chyba aktualnie znaleść jakiegoś sponsora.

Klub musi działac razem z miastem no ale Sobstyl - Kopel każdy wie jak wygląda. Sobstylowa na meczu nie było od lutego, ma kibiców w d..., Kopel wiadomo..

Awatar użytkownika
szogun
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1540 Post autor: szogun » 16 cze 2009, o 22:42

chr pisze:Tym wszystkim zwolennikom stadionu Slaskiego - powiedzcie mi ile istnieje Ruch i czy kiedys komus przyszlo do glowy przeniesienie go z Cichej w inne miejsce? Nie bo wszyscy wiedza ze Ruch to Cicha a Cicha to Ruch i niewazne ze SS bedzie wyremontowany na cacy ale on nigdy nie bedzie stadionem Ruch-u.

ps. Szogun twojego pier....... na temat zachowan kibicow nie da sie juz czytac, ciagle jedno i to samo. Chcesz wiedziec jak przyciagnac na mecz cale rodziny? wpierw trzeba sie wziasc za takich jak Ty czyli MEGO HOOLS INTERNETOWYCH NAPINACZY siejacych ferment i oczyscic to forum z nich.
A jak chcesz komus zadawac pytanie to najlepiej zwroc sie do niego bezposrednio.
Co do pierwszego zdania się zgodze. Śląski to zawsze będzie nasze przekleństwo. Każdy mecz tam to jak mecz wyjazdowy.

A co do drugiej części.

Tacy jak Ty to choroba tego klubu. Nic więcej. Powiedz mi gdzie ja się napinam? Zacytuj któryś fragment mojej wypowiedzi i powiedz że ja się napinam. W Twojej wypowiedzi nie ma żadnych argumentów i faktów które dawałyby Ci jakieś narzędzie w dyskusji ze mną. Przez to wnioskuje że jesteś jednym z tych dla których liczy się pieprznięcie jakiegoś ochroniarza na meczu a potem kozakowanie przed kolegami że było się na akcji.
Szkoda że na tym cierpi klub, i jego wizerunek a także Ci kibice którym zależy na klubie.

Karol1212
Kontakt:

#1541 Post autor: Karol1212 » 16 cze 2009, o 22:53

Mie tyż dziwi to że kożdy yno gani tyn zarzond(i jo tyz wcale niymom zamairy go bronc)a żodyn niy wejzy na to jaki my momy wpływ na nasz wizerunek. Jakiś czas tymu zech sam przeczytoł take coś"dziynki hajom piszom o nos w mediach i o to chodzi zeby o nos pisali" no juz wiynkszyj gupoty sam chyba znojś niy idzie. Jak o nos piszom?
"Kolejne skandaliczne zachowanie kibiców Ruchu Chorzów" :wstyd: na takich artykułach wom zależy? napewno NIY wiync proponuja jak juz na zarzond niyma co liczyć to pomysmy jak sami mogymy zmiynic nasz wizerukek....
Napewno niy ryconc 90min koorwy,gorole,raus itp
gospodarze postanowili spić Wilimowskiego, który za kołnierz nie wylewał. Biesiada trwała, nieco przed północą prezes Warty dostał telefon: "Przyślij drugą zmianę, bo Wilimowski świetnie się trzyma, a nasi już padli". Wreszcie ta druga zmiana powaliła wyśmienitego snajpera, źle jednak dobrano… czas akcji. Za późny, kiedy bowiem liczono, że "Ezi" w ogóle nie wybiegnie na boisko, albo wybiegnie mocno skacowany, on był jeszcze na rauszu, na fali, i… wbił Warcie trzy gole, dzięki czemu Ruch wygrał 4:3

scaneRboy
Kontakt:

#1542 Post autor: scaneRboy » 16 cze 2009, o 23:32

nie chce na siłę się upierać przy Stadionie Śląskim, ale odpowiem, na niektore argumenty:

że bedą przychodzić pikniki - a dlaczego pikniki? zastanówcie się skąd się wzieliscie Wy? ja, Lutz, Gerhat, Judagor i inni. Każdego kiedyś wziął na mecz ojciec, starszy brat lub starsi koledzy, aż pewnego dnia stwierdziliscie, że na punkcie Ruchu wam odjebało... Chodzi o to, że rownież tak samo odjebało kolejnym...

Cicha 6 - K**wa ja tez się tam wychowalem, ale wiem też, że kiedyś był Hasiok na Kalinie i wiem też, że taki Lech Poznań wcale nie jest klubem z ulicu Bułgarskiej (jesli mnie pamięć nie myli to stadion lecha był na Sportowej lub Olimpijskiej)

podsumowując: ja Stadionu Ślaskiego nie wykluczam, ale tak jak pisałem wyżej, wszystko musi być razy 6.

chr
Kontakt:

#1543 Post autor: chr » 17 cze 2009, o 00:04

szogun pisze: A co do drugiej części.

Tacy jak Ty to choroba tego klubu. Nic więcej. Powiedz mi gdzie ja się napinam? Zacytuj któryś fragment mojej wypowiedzi i powiedz że ja się napinam. W Twojej wypowiedzi nie ma żadnych argumentów i faktów które dawałyby Ci jakieś narzędzie w dyskusji ze mną. Przez to wnioskuje że jesteś jednym z tych dla których liczy się pieprznięcie jakiegoś ochroniarza na meczu a potem kozakowanie przed kolegami że było się na akcji.
Szkoda że na tym cierpi klub, i jego wizerunek a także Ci kibice którym zależy na klubie.
Chciales wiedziec gdzie sie napinasz - przeczytaj jeszcze raz to co napisales wyzej.
Nie bede zasmiecac forum na rozmowe z Toba wiec wyjasnimy sobie wszytko na priv.

jugador
Kontakt:

#1544 Post autor: jugador » 17 cze 2009, o 00:11

Delikatniusich mamy w klubie chopcow z ekipy skoro Szogun sie napina ; ]
Ruch zmierza narazie w strone pierwszej kolejki ekstraklasy.Poki co tyle napewno.

marek79
Kontakt:

#1545 Post autor: marek79 » 17 cze 2009, o 09:46

tedeus63 pisze:
?!?!?! pisze:To Piast http://www.sportowefakty.pl/pilka/2009/ ... ponsorami/ ku*** umi kogos znaleźć a my nic , fakt pisze ze narazie rozmawiaja ale unos to ani do tego jeszcze nie doszło hmm az dziw biere jak klub taki jak Ruch nie umi chycic sponsora a inni jak np. Odra maly bo maly ale maja jakis tam pepików nie rozumia tego chyba ze chodzi o ludzi kierzy nie bardzo wiedza kaj szukac :/ tak jak kaj dzis przeczytolech na sportowych-faktach ze na Cichej cicho...aż za cicho moze sie cos świeci hmm :/ jakos trzeba sie pocieszac ...
qq czlowieku a jakim sponsorze ty marzysz dopuki bydze u nos klimek sie bawil !!!!! RUCHEM to zapomnij o sponsorze on nikogo nie dopusci a som nie mo kasy mom juz dosc KLIMEK RAUSSS!!!! MNIE JAK NIE STAC NA MERCEDESA TO JEZDZA FIATYM a ciebie jek nie stac na taki klub jak Ruch do oddej go innym co mają kasa
http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,3501 ... runki.html

a moze taki sponsor co jeszcze nic niy dol a juz chce prawo do nazwy i herbu

zaloza sie ze za dwa lata bydom sie nazywac Centrozap Katowice

Zablokowany