FORUM I JEGO PROBLEMY

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Viro

FORUM I JEGO PROBLEMY

#1 Post autor: Viro » 29 mar 2004, o 21:03

zdecydowalem sie napisac ten post poniewaz na forum panuje nienajlepsza atmosfernigdy nie chcialem ani chyba nikt z nas zeby doszlo do jakichkolwiek podzialow miedzy nami itd i zawsze bylem dumny z tego, ze na Ruchu jako chyba w jednym klubie nie ma dziwnych podzialow ultras, bojowka itd tylko wszyscy sa razem , sa kumplami itd
nam jakos sie to uklada jezeli chodzi o PF I NU natomias ludzie z forum zaczynaja mieszac
bede rzucal ksywami wczesniej ruby z kaliny o prezentacje (przeprosil) kumam byl na***any zdarza sie przyznal sie do bledu ale niepotrzebnie podsycil atmosfere
teraz Schelesien najechal na WojtkaO, bedac daleko itd dojebales do pieca kumam , ze moga Ci sie nie podobac jego wypoewiedzi na temnat Gieksy ale to mogels do tego sie do***rdolic , a nie do dzialacza itd bo za***rdala tak jak juz napisalem najwiecej ze wszystkich i posiweca swoj wolny czas a moglbvy tym pi***olnac i siedziec w domu przy piwku i miec tak jak wielu z was wszystko w du*** od czasu do czasu wszedlby na forum i zj***l kogos kto cos robi ze nie wyszlo i tyle miloby wam wtedy bylo???
nastepna sprawa jaka przychodzi mi na mysl to najazd na bezdomnego w temacie kiedy on ch*** zawinil i powiedzial wyjebaliscie na niego o nic
miedzy innymi apm
ja osobiscie tez nie zawsze zgadzam sie z WojtkiemO czy nawet z bezdomnym itd ale szanuje tych ludzi i mowie im wprost co mi sie nie podoba ale wiem co robia dla naszego klubu i ich lubie
jak komus nie podoba sie dzialanosc NU, Stowarzyszenia czy tez PF to przeciez na kazdym meczu mozna przyjsc i pogadac
albo inaczej moze pomoc , podac pomysl dociepnac sie do skladki przyjsc na mecz 5 godzin wczesniej i pomoc w zimnie itd
ale kazdy woli kozaczyc zza szklanego ekraniku
zastanowcie sie zanim cos napiszecie
pozdRawiam

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

Re: FORUM I JEGO PROBLEMY

#2 Post autor: vahanara » 29 mar 2004, o 21:20

W sumie to niewiem czy moge jeszcze tu pisać bo się nie zgadzam z powyższym postem... Forum jest właśnie miejscem wymiany zdań, dyskusji czasem kłótni (byle rzeczowych).
Co chcesz powiedzieć, że albo sobie słodzimy albo siedzimy cicho?
To ma być forum czy miejsce na wzajemne adoracje?
Viro pisze: zastanowcie sie zanim cos napiszecie
pozdRawiam
Z tym akurat w pełni się zgadzam, również pozdRo

gabi

#3 Post autor: gabi » 29 mar 2004, o 21:20

ZGODA DLA WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW

Pozdro dla fanów Manu :D :D :D :D :D

reden
Kontakt:

#4 Post autor: reden » 29 mar 2004, o 21:33

Lysy mo recht!
Ruch ponad podziałami!!!

Viro

#5 Post autor: Viro » 29 mar 2004, o 21:36

vahanara nie zrozumales mnie chyba
jazsne, ze forum jest do dyskusji i do wymiany zdan
ja tez wielokrotnie nie zgadzam sie z czyims zdaniem itd jezeli wszyscy by sie zgadzali byloby nudno ale po co najezdzanie na kogos , wyzywanie itd mowie tu o nas NIEBIESKICH

Remik21

#6 Post autor: Remik21 » 29 mar 2004, o 23:36

Zgadzam sie z ViRo.zamiast tutaj kozaczyc na forum to gdyby jeden z drugim przyszedl kilka godzin przed szpilem i by popierdalal w zimnie to by nie mial pretensji o wszystko i do wszystkich . no ale wy to pewnie wolicie siedziec przed ekranikiem , kozaczyc na forum i wszystko krytykowac niz sie starac i pomagac chlopcom z NU zeby mecze naszej ukochanej druzyny wygladaly jak najlepiej.

Awatar użytkownika
amra
Kontakt:

#7 Post autor: amra » 29 mar 2004, o 23:38

Napisz tak podtrzumujac to co napisoł Viro ino trocha inaczej
Jak do kogoś mosz pretensje to napisz abo powiedz co zrobiłes żeby na Ruchu było lepij co zrobiłes dla kibiców, dla Ruchu, dla Chorzowa??
Co wiesz o coddzienych problemach klubu , stowarzyszenia i innych działających dla dobra Niebieskich.
Jak sie juz zastanowisz to coś napisz miej pretensje albo zrób coś
Polska to niestety pi***olony kraj malkontentów i ludzi którzy ino widzom ze cos jest nie tak na dziesięć rzeczy uwidzą jedna zło a nie dziweięc dobrych i to niestety jest kwintesencją mojego postu.
[b][size=167][color=blue] NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB[/color][/size][/b]

[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]

Remik21

#8 Post autor: Remik21 » 29 mar 2004, o 23:44

a tak pozatym to niektorzy z was sa smieszni. jestescie niebiescy i klocicie sie miedzy soba i najezdzacie na siebie zamiast trzymac sie razem...
no ale cos byc moze niektorzy z was maja takie zdanie ze forum jest do tego zeby najezdzac na siebie i zeby jeden drugiego tutaj je***.
ja tez jestem zdania ze forum jest do wyrazania wlasnego zdania ale bez przesady. najezdzacie na siebie zamiast sie szanowac nawzajem.

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#9 Post autor: Raul22 » 30 mar 2004, o 00:36

Proponuje wszystkim na zgode po :piwo: sie kupic i zapomniec o tych podzialach i od nastepnego razu przy wyrazzaniu swoich opinii nikogo nie obrazac ani nic takiego ;] PozdRo

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: FORUM I JEGO PROBLEMY

#10 Post autor: gerhat » 30 mar 2004, o 09:19

Viro pisze:nawet z bezdomnym itd ale szanuje tych ludzi i mowie im wprost co mi sie nie podoba
gerhat pisze: ps
oprawa super, tylko fana white power to opowieść z innej bajki, nie wiem kto to wywiesza, ale chyba jest zdrowo pier.....
no właśnie, szanuję ludzi którzy robią te oprawy, ale mówię też co mi się nie podoba, zwłaszcza że gdy ja się bawiłem w szycie i wywieszanie fan na tym stadionie, dla wiekszości kolesi, którzy teraz to robią, wówczas mamy wywieszały .... pieluchy. Ale mniejsza o to, kto ile ma lat a o to, że rasizm jest mieszany ze szczytnymi ideami. Była bardzo fajna fana My Naród Śląski a obok plugawa "white power" Może to efekt demokracji, w której kazdy może powiedzieć co chce, choć rasizm nie ma nic wspólnego z demokracją.

Na forum każdy może wypowiedzieć swoje zdanie w tym krytyczne. I nie zawsze musi miec rację, tak jak nikt nie jest świętą krową, której nie mozna dotknąć. Nie powinno się jedynie nakazywać co ma robić druga osoba, nie powinno się zamykać komuś ust bo to sa działania bliższe rasizmowi aniżeli idei forum.

Dlatego bliższa mi jest demokracja na forum aniżeli demokracja w postaci wywieszania rasistowskich haseł na stadionie

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#11 Post autor: radzion » 30 mar 2004, o 11:20

gerhat

do twojego komentarza tylko tyle:

oczywiscie ,kazdy mzoe napisac co mu lezy na watrobie, ty napisales ze nie podoba ci sie ta fana, ok, ale powiedz mi po co uzyles zwrotu:

jest zdrowo pierd........????to juz bylo niepotzrebne, wyraziles swoja opinie i koniec, jedni maja takie zdanie na ten temat inni troche inne, ale to nie powod zeby pisac ze ktos jest pier...

mam racje??

poza tym uwazam ze tzreba sobie wszytsko wyjasnic, wieczorem napisze w jaki sposob mozna to zrobic,

pozdro

reden
Kontakt:

#12 Post autor: reden » 30 mar 2004, o 11:24

Bydom krupnioki i piwo?

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#13 Post autor: gerhat » 30 mar 2004, o 11:28

Lysy twoje poglady to twoja sprawa tylko po co je mieszać z Ruchem.
Niech Ruch zostanie niebieski.
Akurat to co robi NU i podobne ekipy w innych klubach nie ma nic wspólnego z przemocą. Chciaż wiele osób chyba myli te sprawy i próbuje pod to podciągnąć dodatkowe idee.

Dallan Forgaill

#14 Post autor: Dallan Forgaill » 30 mar 2004, o 12:08

Macie rację forum jest od tego żeby na nim dyskutować, wymieniać poglądy itp, ale żeby tak było trzeba kur... więcej tolerancji, a nie że kur.... ktoś myśli inaczej niż ja to zaraz jest ciulem

Mądry ustąpi głupiemu, jednakże to toruje drogę głupocie do opanowania świata!!!

Viro

#15 Post autor: Viro » 30 mar 2004, o 13:48

gerhat ja rozumia to , ze Ci sie cos nie podoba ale podobne jak radzion uwazom , ze ten zwrot mogles sobie darowac i byloby po klopocie
a wlasnie takie rzeczy doprowdzaja do zwady
apm kumam to tylko przyklad byl
pozdRo

ODPOWIEDZ