Dokad zmierzasz Ruchu??

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
MBR-200
Kontakt:

#1396 Post autor: MBR-200 » 12 cze 2009, o 13:53

Możnaby to sparafrazować i śpiewac na szpilach - "Jest fajnie, jest fajnie, więc o co ci chodzi, mamy super prezeskę i super sponsorów. Jest fajnie jest fajnie, więc o co ci chodzi? (...)". ;)
O Boże Boże Bożenko, jak mogłaś to robić z cyGanem??

Hajdzik
Kontakt:

#1397 Post autor: Hajdzik » 12 cze 2009, o 15:15

Nie wiem czemu ale z piosenką T.Love też mi się ta sytuacja skojarzyła.
Dokąd zmierzamy trudno stwierdzić, dlaczego nas nie chce nikt wykupić też raczej nie wiadomo, nikt przecież nie mówił że życie jest sprawiedliwe i tak taki GKS ma bogatego właściciela, a my nie, jednak zarząd powinien realnie oceniać nasze szanse i jakbyśmy wyszli na zero to można by pozytywnie ocenić zarząd, niestety mamy spore straty.

Trzeba mieć nadzieję, bo GKSe też wszyscy skreślali jak lecieli do 4 ligi teraz są w I mają bogatego właściciela, jedynie na co możemy liczyć to na nagły obrót spraw.

jugador
Kontakt:

#1398 Post autor: jugador » 12 cze 2009, o 15:44

Nie maja a maja miec.Trzymajmy sie faktow.Jak sami dobrze wiemy to spora roznica.
Co do nas to nic nie wiadomo.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

kempes69

#1399 Post autor: kempes69 » 12 cze 2009, o 16:28

ja odnosnie analiz przeprowadzonych przez Marco dotyczących zamieszkania kibiców Ruchu ,uważam że liczby te nie przedstawiają całej prawdy ponieważ można było głosowac kilka razy ,tak samo jak w innych sondach .
Uwazam że Marco robi nie potrzebną propagande mijającą sie z prawdą.

adamo_R

#1400 Post autor: adamo_R » 12 cze 2009, o 18:05

Marek jo tyz słyszoł że 10 lot tymu mioł wlyżć do nos Opel. A Tauron? niy w naszym zyciu (przynojmnij w moim) choc zycie pisze inne scenariusze. Ale kupimy sobie akcje za to...

Robson
Kontakt:

#1401 Post autor: Robson » 12 cze 2009, o 18:10

kempes69 pisze:ja odnosnie analiz przeprowadzonych przez Marco dotyczących zamieszkania kibiców Ruchu ,uważam że liczby te nie przedstawiają całej prawdy ponieważ można było głosowac kilka razy ,tak samo jak w innych sondach .
Można oddać jeden głos w ciągu 24 godzin z jednego IP. Zauważ, że wiele naszych kibiców ma stałe IP na osiedlach, więc wprowadzając możliwość jednego głosowania z jednego IP pozbawilibyśmy w ten sposób część kibiców z głosowania.

Owszem, zgodzę się, że sondy nie przedstawiają całej prawdy, ale z drugiej strony nie wmówisz mi, że jest to przekłamanie.

pozdRawiam

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1402 Post autor: heli » 12 cze 2009, o 18:55

--Marek-- pisze:Z tego co uslyszałem to do gieksy ma wejść PKE ale jak narazie to te PKE wchodzi tak samo jak do nos TAURON :)
Przecież PKE jest spółką wchodzącą w grupe Tauron, więc raczej nie możliwe by oba kluby byłe jednocześnie finansowane z tej samej grupy, chyba, że dojdzie do połączenia jakiegoś, bo jo już po mału widza wszędzie spiski, dlatego nie mom zamiaru nic kończyć, bo mom nadzieja, że to po prostu już mi w łebie sie pier##li od tych sponsorów. Bo jak by nie patrzeć ten z Centrozapu współpracowałem z tym Bikiem z Fasingu dość mocno, kiedyś Klimek mówił o przenosinach do innego większego śląskiego miasta. Dobra dobra kończa już. :rotfl: :rotfl: :rotfl:

A co do tych ankiet to też uważam, że wiele z nich można śmiało ocenić przed jaka odpowiedź padnie, tylko, często te pytania są troche iracjonalne, a czasami po prostu nie wymierne
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Awatar użytkownika
Grzegorz
Kontakt:

#1403 Post autor: Grzegorz » 12 cze 2009, o 19:12

kempes69 pisze:ja odnosnie analiz przeprowadzonych przez Marco dotyczących zamieszkania kibiców Ruchu ,uważam że liczby te nie przedstawiają całej prawdy ponieważ można było głosowac kilka razy ,tak samo jak w innych sondach .
nie tylko to mi nie pasuje w analizach na stronie niebiescy.pl
Chciałbym doczekać czasu, aż Robson czy Marco zrobią ankietę z pytaniem:
Czy zamieszki na trybunach wywołane przed, w czasie meczu, i po derbach oraz na finale pucharu wpływają na frekwencję kibiców pozytywnie czy negatywnie?

Trudności z wejściem na stadion to bardzo ważna sprawa, ale BEZPIECZEŃSTWO na stadionie jest znacznie ważniejsze.

Marco lubi przytaczać różnego rodzaju teorie czy to marketingowe czy z psychologii społecznej. Proszę powiedz kiedy dla klienta ważniejsza jest obsługa przy kasie od bezpieczeństwa?

Co się stało, już się nie odstanie. Ale osoby, które mogły temu zapobiec powinny w przyszłości pomyśleć też o tym ...

Awatar użytkownika
szogun
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1404 Post autor: szogun » 12 cze 2009, o 19:30

Grzegorz pisze:
nie tylko to mi nie pasuje w analizach na stronie niebiescy.pl
Chciałbym doczekać czasu, aż Robson czy Marco zrobią ankietę z pytaniem:
Czy zamieszki na trybunach wywołane przed, w czasie meczu, i po derbach oraz na finale pucharu wpływają na frekwencję kibiców pozytywnie czy negatywnie?

Trudności z wejściem na stadion to bardzo ważna sprawa, ale BEZPIECZEŃSTWO na stadionie jest znacznie ważniejsze.

Marco lubi przytaczać różnego rodzaju teorie czy to marketingowe czy z psychologii społecznej. Proszę powiedz kiedy dla klienta ważniejsza jest obsługa przy kasie od bezpieczeństwa?

Co się stało, już się nie odstanie. Ale osoby, które mogły temu zapobiec powinny w przyszłości pomyśleć też o tym ...
Amen. Zanim się odezwą "kumaci" napisze że od wielu ludzi słysze że na mecz nie idą bo nie chcą dostać po gębie. Coś w tym musi być. A ostatnie doniesienia w mediach o Derb ach, Finale PP, wcześniej o zadymach przed Śląskiem, Arką, doniesienia z ligowego meczu z Lechem (słynne wuszty).. to wszystko napędza strach w wielu kibicach którzy są za Ruchem ale przed telegazetą. Napewno nie wszystkich dałoby się wyciągnąć na mecz, ale jakąś znaczną częśc napewno. Dobra, .. zaraz będą głosy że się nie znam i pier... bez sensu. A odezwą się sami kumaci i mądrzy w temacie. Zawsze oni :)

Roni2580

#1405 Post autor: Roni2580 » 12 cze 2009, o 20:01

Teraz ja wam powiem jestem jasnowidz :rotfl: Ruch bedzie miał sponsora jeszcze przed rozpoczęciem ligi ....wtedy to 85% naszych forumowiczów dostanie hura optymizmu....niestety po kilku dniach ekstazy wiekszosc przejzy na oczy i zobaczy ze ten sponsor daje nam grosze , które pozwalają nam ledwo egzystować w ekstraklasie...wspomnicie moje słowa mówia wam

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1406 Post autor: Mirek » 12 cze 2009, o 20:16

Roni2580 pisze:Ruch bedzie miał sponsora jeszcze przed rozpoczęciem ligi ....wtedy to 85% naszych forumowiczów dostanie hura optymizmu....niestety po kilku dniach ekstazy wiekszosc przejzy na oczy i zobaczy ze ten sponsor daje nam grosze , które pozwalają nam ledwo egzystować w ekstraklasie...
lepiej ledwo egzystować, bo narazie zanosi się na wegetację niestety.

Awatar użytkownika
Laguna
Kontakt:

#1407 Post autor: Laguna » 12 cze 2009, o 20:18

A po jakiemu to jest ? " Mówia " :hyhy:

Roni2580

#1408 Post autor: Roni2580 » 12 cze 2009, o 20:25

Mirek pisze:
Roni2580 pisze:Ruch bedzie miał sponsora jeszcze przed rozpoczęciem ligi ....wtedy to 85% naszych forumowiczów dostanie hura optymizmu....niestety po kilku dniach ekstazy wiekszosc przejzy na oczy i zobaczy ze ten sponsor daje nam grosze , które pozwalają nam ledwo egzystować w ekstraklasie...
lepiej ledwo egzystować, bo narazie zanosi się na wegetację niestety.

Pewnie zastanawiacie sie na czym opieram swój tok myślenia....prosta sprawa gramy w ekstraklasie i jestesmy medialnym klubem to atuty które za nami przemawiają...i jestem pewien....moga tak jak Lutz jesli sie myla lacie wdupcyć :P że na Cichą spływa wiele ofert sponsorkich nie są to jakies olbrzymie kwoty ale są!!! Zaraz mnie spytacie to skoro są dlaczego póki co z żadnym nie ma podpisanej umowy? Proste ...co Ruch moze zaoferować sponsorowi? Miejsce na koszulkach? a jak dobrze wiemy w poprzednim sezonie to miejsce darowalismy WOŚP (dla mnie ewidentny błąd zarządu) Nadchodzi nowy sezon mamy wolne miejsce na koszulkach i nowe długi zarząd nie moze podarowac znowu miejsca WOŚP-owi musi choć troche podereprowac budżet i dlatego napewno bedziemy mieli jakiegos sponsora ale tak jak powiedziałem kokosów bym sie nie spodziewał!!

EDIT: Laguna sorry literówka z emocji :P

jaca22
Kontakt:

#1409 Post autor: jaca22 » 12 cze 2009, o 20:25

Roni2580 pisze:Teraz ja wam powiem jestem jasnowidz :rotfl: Ruch bedzie miał sponsora jeszcze przed rozpoczęciem ligi ....wtedy to 85% naszych forumowiczów dostanie hura optymizmu....niestety po kilku dniach ekstazy wiekszosc przejzy na oczy i zobaczy ze ten sponsor daje nam grosze , które pozwalają nam ledwo egzystować w ekstraklasie...wspomnicie moje słowa mówia wam
Ameryki nie odkryłeś. :] Sponsorem pewnie zostanie ktoś z grupy do której należy Lotto ;)
A informacje i twój tok jasnowidzenia wskazuje na :
wode toaletową
CALVIN KLEIN_ Euphoria :cwaniak:
TADAM! TADAM! TADAM!

Roni2580

#1410 Post autor: Roni2580 » 12 cze 2009, o 20:28

jaca22 pisze:
Roni2580 pisze:Teraz ja wam powiem jestem jasnowidz :rotfl: Ruch bedzie miał sponsora jeszcze przed rozpoczęciem ligi ....wtedy to 85% naszych forumowiczów dostanie hura optymizmu....niestety po kilku dniach ekstazy wiekszosc przejzy na oczy i zobaczy ze ten sponsor daje nam grosze , które pozwalają nam ledwo egzystować w ekstraklasie...wspomnicie moje słowa mówia wam
Ameryki nie odkryłeś. :] Sponsorem pewnie zostanie ktoś z grupy do której należy Lotto ;)
A informacje i twój tok jasnowidzenia wskazuje na :
wode toaletową
CALVIN KLEIN_ Euphoria :cwaniak:
TADAM! TADAM! TADAM!

wiem ze Ameryki nie odkrylem ale wiekszosc tutaj juz nam kopie grób dlatego chcialem im przypomniec ze nie bedzie az tak zle :) fajnie tez nie bedzie :P zeby nie było

Zablokowany