Dokad zmierzasz Ruchu??
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
TO ze w tym klubie jest burdel to juz kozdy widzi i niy ma sie co szczypac! ale....uspokojcie sie troche i poczekejcie co bydzie dali... to jest to co kochom na tym forum, wadzic sie o wszystko i z kozdym, dupcyc fleki wyssane z palca i nic wiyncy, a nojlepi to najprozd kogos zmiyszac z blotym a potym wychwalac albo na opach. My jako kibice wcale niy somy lepsze od tego zarzadu, zadejcie sie pytanie co bydzie dali ze stowarzyszyniym kibicow Ruchu!... jakos w piascie mogli przejac alkcje klubu u nos niy podzie? same bydymy decydowac i niy bydziecie wtedy szukac winnych wsrod klimkow i smagrowiczow. Jak widza te nasze debaty to tak mi sie wspomina jak my pora lot tymu z Zonom Maria sam godali na jego tymat, fto pamiynto tyn wiy jako byla rozmowa:). Z dnia na dzyn Mario byl abo bogiem abo....
Ruch Ruch HKS!
-
- Kontakt:
Widzisz ta inercja wśród kibiców bierze się z braku wyrazistych liderów. Jest wiele gadających głów podobnie jak na tym forum, są lokalne grupy (FC). Niestety nie ma kogoś kto by nad tym wszystkim stanął.Tomasz pisze:TO ze w tym klubie jest burdel to juz kozdy widzi i niy ma sie co szczypac! ale....uspokojcie sie troche i poczekejcie co bydzie dali... to jest to co kochom na tym forum, wadzic sie o wszystko i z kozdym, dupcyc fleki wyssane z palca i nic wiyncy, a nojlepi to najprozd kogos zmiyszac z blotym a potym wychwalac albo na opach. My jako kibice wcale niy somy lepsze od tego zarzadu, zadejcie sie pytanie co bydzie dali ze stowarzyszyniym kibicow Ruchu!... jakos w piascie mogli przejac alkcje klubu u nos niy podzie? same bydymy decydowac i niy bydziecie wtedy szukac winnych wsrod klimkow i smagrowiczow. Jak widza te nasze debaty to tak mi sie wspomina jak my pora lot tymu z Zonom Maria sam godali na jego tymat, fto pamiynto tyn wiy jako byla rozmowa:). Z dnia na dzyn Mario byl abo bogiem abo....
Dokładnie parę lat temu Śrutwa też był przedmiotem zagorzałej dyskusji. No i co i nic
- PitBull_77
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Klimka nie widziałem,jeśli był w klubie a na zebraniu go nie było to tylko o nim świadczy i to bardzo żle świadczy.Sobstyl? Zachowała się jak najgorszy gospodarz(zresztą czego można się spodziewać po GOROLICY?brak wychowania a wczoraj to już był szczyt
-ci ,którzy rozmawiali z Vipami wiedzą o co chodzi) .
To co się wczoraj stało było jawnym powiedzeniem niektórym osobom z akcjonariuszy.>>> was wamy w du***!
Sposób postępowania Klimka wsazuje na taką sytuację>>>>Ruch to moje ,moje, moje a wy sp***dalać i wara od mojego. Tylko po co sprzedać chce kibicom akcje? Żebyśmy potem byli świadkami takich sytuacji jak wczoraj? Po co inni ludzie mają mieć akcje Ruchu jak taki Klimek i Sobstyl przyślą mecenasów i naplują nam kibicom w twarz?Myślałem o zakupie pakietu akcji ale po tym co wczoraj zobaczyłem i usłyszałem dziękuję. Nie ufam już Klimkowi.
Stracił mój cały szacunek jaki miałem do niego.
I jeśli ktoś kto to czyta a ma kontakt z Paniczem Klimkiem proszę mu przekazć ,że Ruch nie jest jego własnością choćby miał i 100% akcji.RUCH Chorzów TO WŁASNOŚĆ WSZYSTKICH JEGO KIBICÓW> ON O TYM CORAZ BARDZIEJ ZAPOMINA!

To co się wczoraj stało było jawnym powiedzeniem niektórym osobom z akcjonariuszy.>>> was wamy w du***!
Sposób postępowania Klimka wsazuje na taką sytuację>>>>Ruch to moje ,moje, moje a wy sp***dalać i wara od mojego. Tylko po co sprzedać chce kibicom akcje? Żebyśmy potem byli świadkami takich sytuacji jak wczoraj? Po co inni ludzie mają mieć akcje Ruchu jak taki Klimek i Sobstyl przyślą mecenasów i naplują nam kibicom w twarz?Myślałem o zakupie pakietu akcji ale po tym co wczoraj zobaczyłem i usłyszałem dziękuję. Nie ufam już Klimkowi.
Stracił mój cały szacunek jaki miałem do niego.
I jeśli ktoś kto to czyta a ma kontakt z Paniczem Klimkiem proszę mu przekazć ,że Ruch nie jest jego własnością choćby miał i 100% akcji.RUCH Chorzów TO WŁASNOŚĆ WSZYSTKICH JEGO KIBICÓW> ON O TYM CORAZ BARDZIEJ ZAPOMINA!
-
- Kontakt:
Zdaje mi sie ze taki gks jest gorzej poukładanym klubem, no i 2 liga, a sobie lepiej tam radzą, sponssora mają, reklamodawców też.
A u nas co???
Nawet prezesa który zna się na piłce nie mamy, zebrania też olewa.
Wygląda na to że prezesowa pensje pobiera a nic nie robi. To po co komus pracownik co nie pracuje???
Zenada blisko 99% forumowiczów myśli tak samo, a nic z tym zrobić nie umiemy.
Może trzeba by było odwiedzić ją u fryziera lub gdzie tam ona przesiaduje i nieco uświadomić co siee od niej wymaga, tak jak kibice gornika swoich piłkarzy na treningu.
A u nas co???
Nawet prezesa który zna się na piłce nie mamy, zebrania też olewa.
Wygląda na to że prezesowa pensje pobiera a nic nie robi. To po co komus pracownik co nie pracuje???
Zenada blisko 99% forumowiczów myśli tak samo, a nic z tym zrobić nie umiemy.
Może trzeba by było odwiedzić ją u fryziera lub gdzie tam ona przesiaduje i nieco uświadomić co siee od niej wymaga, tak jak kibice gornika swoich piłkarzy na treningu.
-
- Kontakt:
ZA DWA TYDNIE :rotfl:Dorcia pisze:A obecni właściciele sprzedadzą klub dopiero wtedy gdy im się to opłaci. A to nastąpi dopiero wtedy kiedy zaczniemy odnosić sukcesy. A to nastąpi dopiero wtedy kiedy będziemy mieli kasę. A to nastąpi dopiero wtedy kiedy będzie pożądny sponsor (sponsorzy). A to nastąpi dopiero wtedy kiedy taki inwestor będzie mógł nabyć pakiet wiekszościoy. A to nastąpi dopiero wtedy kiedy akcje będą na sprzedaż. A to nastąpi dopiero wtedy gdy sprzedaż akcji przyniesie zysk obecnym włascicielom. A to nastąpi...
:rotfl:
- PitBull_77
- Kontakt:
-
- Kontakt:
W Interneci znalazłem takie coś:
[...]Wcześniej Jachym bardzo mocno stawiał na współpracę z kibicami. Zaprosił do zarządu przedstawiciela fanów, słuchał pomysłów kibiców, którzy zaproponowali m.in. obniżenie stadionowych płotów. - W klubie nie ma chyba ani jednej rzeczy, o której nie wiedzą kibice. Od spraw finansowych, przez sportowe, aż po plany na przyszłość - wszystko jest zawsze jasne i przejrzyste. Ta otwartość jest podstawowym budulcem dobrych relacji i mamy nadzieję, że nigdy to się nie zmieni - mówił "Gazecie".
Dlaczego nie może być tak u nas?
Jachym nie wyklucza, że nadal będzie sponsorować GKS. - I może w końcu dożyję czasów, gdy kibice zrozumieją, co znaczy kochać swój klub, a rodzice z dziećmi nie będą się obawiać, że do ich sektora nagle wkroczy starający się zaprowadzić spokój oddział prewencji. Nawet wiem, co jest potrzebne, żeby tak właśnie się stało. Dobre prawo, które zatrzyma chuliganów przed stadionami i nowoczesna infrastruktura. Na to jednak wpływu nie mam - kończy Jachym.
Uważam że to także powinniśmy przemyśleć
/
[...]Wcześniej Jachym bardzo mocno stawiał na współpracę z kibicami. Zaprosił do zarządu przedstawiciela fanów, słuchał pomysłów kibiców, którzy zaproponowali m.in. obniżenie stadionowych płotów. - W klubie nie ma chyba ani jednej rzeczy, o której nie wiedzą kibice. Od spraw finansowych, przez sportowe, aż po plany na przyszłość - wszystko jest zawsze jasne i przejrzyste. Ta otwartość jest podstawowym budulcem dobrych relacji i mamy nadzieję, że nigdy to się nie zmieni - mówił "Gazecie".

Jachym nie wyklucza, że nadal będzie sponsorować GKS. - I może w końcu dożyję czasów, gdy kibice zrozumieją, co znaczy kochać swój klub, a rodzice z dziećmi nie będą się obawiać, że do ich sektora nagle wkroczy starający się zaprowadzić spokój oddział prewencji. Nawet wiem, co jest potrzebne, żeby tak właśnie się stało. Dobre prawo, które zatrzyma chuliganów przed stadionami i nowoczesna infrastruktura. Na to jednak wpływu nie mam - kończy Jachym.
Uważam że to także powinniśmy przemyśleć

-
- Kontakt:
bo chyba wiesz jak to sie skonczyloKorczuBatoRy pisze:W Interneci znalazłem takie coś:
Uważam że to także powinniśmy przemyśleć/
-
- Kontakt:
- Bytom20
- Kontakt:
Na tym forum możemy dalej sobie luźno pogadać ino niech mi ktoś poniżej odpowie na jedno zasadnicze pytanie "CO TO WSZYSTKO DA ?"
Fandzolenie na forum:
Czy to doprowadzi do zmiany prezeski ?
Czy to doprowadzi do tego że wyjdziemy z dołka finansowego ?
Czy to doprowadzi do poprawienia frekwencji ?
Czy to doprowadzi Nas do kolejnego majstra a może spadku ?
Czy to zwiększy Nasz budżet ?
Czy to doprowadzi do budowy nowego stadionu na Cichej ?
itd.
Większość z Nas piszących na tym forum ma rację a wszyscy chcą jak najlepiej dla Naszej drużyny. Możemy owszem założyć Stowarzyszenie i pisać pisma do Zarządu licząc że to coś da albo 11.07.2009 przyjść na sparing z Widzewem Łódź w 15 000, pokazać że jesteśmy i wierzymy w tą drużynę wyrazić swoje niezadowolenie z pracy prezeski i funkcjonowania klubu i braku żadnych działań w celu budowy nowego stadionu przy ulicy Cichej.
Ktoś napisze niżej co to da skoro ryczeliśmy już nie raz na Panią prezes. Owszem ale warto spróbować bo ino siedzeniem przed kompem i pisaniem na forum wątpię by coś się zmieniło na lepsze.
Fandzolenie na forum:
Czy to doprowadzi do zmiany prezeski ?
Czy to doprowadzi do tego że wyjdziemy z dołka finansowego ?
Czy to doprowadzi do poprawienia frekwencji ?
Czy to doprowadzi Nas do kolejnego majstra a może spadku ?
Czy to zwiększy Nasz budżet ?
Czy to doprowadzi do budowy nowego stadionu na Cichej ?
itd.
Większość z Nas piszących na tym forum ma rację a wszyscy chcą jak najlepiej dla Naszej drużyny. Możemy owszem założyć Stowarzyszenie i pisać pisma do Zarządu licząc że to coś da albo 11.07.2009 przyjść na sparing z Widzewem Łódź w 15 000, pokazać że jesteśmy i wierzymy w tą drużynę wyrazić swoje niezadowolenie z pracy prezeski i funkcjonowania klubu i braku żadnych działań w celu budowy nowego stadionu przy ulicy Cichej.
Ktoś napisze niżej co to da skoro ryczeliśmy już nie raz na Panią prezes. Owszem ale warto spróbować bo ino siedzeniem przed kompem i pisaniem na forum wątpię by coś się zmieniło na lepsze.