Dokad zmierzasz Ruchu??

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
19czebRys20
Kontakt:

#1171 Post autor: 19czebRys20 » 4 cze 2009, o 13:58

Wyczytałem kajś, że finalizacja umowy z Fornalikiem jest już blisko i na dniach umowa ma być podpisana.

Zresztą żabole nie muszą wcale zatrudniać go u siebie...Fornalik to niebieski trener. Baszczu też nie chciał przejść do Górnika. Oni muszą utrzymać wszystkich piłkarzy w pierwszej lidze, a więc jeśli będą chcieli to trzeba będzie im podnieść kontrakty. Allianz nie rzuci już tyle kasy, a na Fornalika może im już wtedy nie starczyć.

Nie ma co stawiać murów na niepewnych fundamentach. To że może dostać ofertę, nie znaczy, że zaakceptuje. Zmiana zarządu Ruchu...chociaż wiemy jak to bywało ostatnio na konferencjach itp, przed którymi nadzieje rosły, ja jestem optymistą.

Wsio :rotfl:
Ostatnio zmieniony 4 cze 2009, o 14:01 przez 19czebRys20, łącznie zmieniany 1 raz.

Roni2580

#1172 Post autor: Roni2580 » 4 cze 2009, o 13:59

19czebRys20 pisze:Wyczytałem kajś, że finalizacja umowy z Fornalikiem jest już blisko i na dniach ma być podpisana umowa.

Zresztą żabole nie muszą wcale zatrudniać go u siebie...Fornalik to niebieski trener. Baszczu też nie chciał przejść do Górnika. Oni muszą utrzymać wszystkich piłkarzy w pierwszej lidze, a więc jeśli będą chcieli to trzeba będzie im podnieść kontrakty. Allianz nie rzuci już tyle kasy, a na Fornalika może im już wtedy nie starczyć.

Nie ma co stawiać murów na niepewnych fundamentach. To że może dostać ofertę, nie znaczy, że zaakceptuje. Zmiana zarządu Ruchu...chociaż wiemy jak to bywało ostatnio na konferencjach itp, przed którymi nadzieje rosły, ja jestem optymistą.

z ta różnicą , że Fornalik ma sentyment do szczew i pracował już u nich

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#1173 Post autor: Scypion » 4 cze 2009, o 14:22

Jaca, L.G. jeszcze jedna osobista wycieczka i beda ostrzezenia. Piszcie na pw takie wymiany inwektyw

SODA's
Kontakt:

#1174 Post autor: SODA's » 4 cze 2009, o 20:18

L.G chodzi o to że kery temat niy klikniesz to cie wszyndzie pełno...
coś ty ku*** nasz rzecznik forum albo nie masz co robić
RUCH Chorzów Polska

Witek46
Kontakt:

#1175 Post autor: Witek46 » 5 cze 2009, o 07:15

Daję tekst o licencji dla ŁKS z Łódzkiej gazety Wyborczej. Można zabawić się i w miejscu gdzie autor pisze ŁKS wstawić Ruch, a gdzie pada nazwisko Goszczyński wstawić Klimek. Nestety najczęściej zdania są nadal prawdziwe i może to być przestrogą dla nas.
Ciekawy jest też wątek o Śląsku, bo warto wiedzieć, że inni mogą widzieć sprawy zupełnie inaczej niż my.

"Tylko kibiców ŁKS-u żal - komentarz
Jarosław Bińczyk
Dwukrotnie w historii polskiej piłki nożnej PZPN nie przyznał licencji. Niestety, w obu przypadkach dotknęło to łódzkie kluby. I co najgorsze, za każdym razem sprawiedliwie
ŁKS ma oddanych kibiców, dobrych zawodników i trenerów. Oni zrobili wszystko, żeby stuletni klub utrzymać. Dlaczego się nie udało? Bo jeśli ci, których wymieniłem, zasługują na ekstraklasę, to właściciele i szefowie nie nadają się nawet do A-klasy. To nie PZPN jest winny temu, że ŁKS nie dostał licencji, ale ludzie, którzy przygotowywali wniosek.

Oczywiście nie można całkowicie usprawiedliwiać związku, dla którego są kluby równe i równiejsze. Ruch Chorzów i Polonia Bytom pochodzą ze Śląska, dzięki czemu mieli wsparcie PZPN-owskich decydentów - Rudolfa Bugdoła czy Antoniego Piechniczka. Na ich wniosek rok i dwa lata temu złamano prawo, odwołując szefa komisji licencyjnej. Łódź ma mniejsze poparcie. Nikt nie miał zamiaru umierać za ŁKS.
Dzięki działaniom prezesa ŁZPN-u Edwarda Potoka i Janusza Matusiaka udało się doprowadzić do ponownego rozpatrzenia odwołania. A to było za mało, bo pozostali członkowie PZPN-u bali się ryzykować proces (sądem groziła Cracovia) czy wręcz wprowadzenie kuratora.
Wielokrotnie pisałem, że sytuacja klubu z al. Unii jest zła. Przypominała mi ona to, co działo się w Widzewie - właściciele klubu też się kłócili, nie płacili piłkarzom. Wszyscy zapomnieli o tym, że widzewiacy niedawno grali w Lidze Mistrzów, a mówili o strajkach, długach, komornikach i rozbieranym ogrodzeniu. Niestety, kilka lat później wszystko powtórzyło się w ŁKS-ie. Kłótnie między udziałowcami, strajki piłkarzy, coraz większe długi i najgorszy stadion w lidze, za który zresztą klub nie płacił.
I jeszcze jedna wspólna cecha - obietnice. I tu, i tam mówiono o wielkich sponsorach, którzy chcą zainwestować w drużyny piłkarskie. Jak się ktoś trafił, to szybko uciekał, słysząc żądania właścicieli (casus Tomasza Morawskiego, który był gotów kupić ŁKS). Ostrzegałem, że przy al. Unii wszystko zmierza do katastrofy... Nie pomyliłem się i wcale nie mam satysfakcji.
Gwóźdź do trumny wbił klubowi zarząd i ten, który kiedyś go uratował - Daniel Goszczyński. To on robił wszystko, żeby odstraszyć potencjalnych inwestorów. Nie chciał podzielić się władzą. Ciągnął ŁKS na dno. Zamiast przejść do historii jako ten, który wprowadził drużynę z II ligi do ekstraklasy, zostanie zapamiętany jako grabarz. Do towarzystwa będzie miał zarząd. Kiedy Roman Gałuszka zostawał prezesem, mówił o wielkich grupach inwestycyjnych i świetlanej przyszłości. Okazało się, że nie potrafił wypełnić wniosku o licencję. Zarzucam mu też zaniechanie, bo jako jedyny z pięciu prezesów klubów zagrożonych nieprzyznaniem licencji, nie pojawił się na posiedzeniu komisji odwoławczej. Wezwany przez jej członków przyjechał po trzech godzinach i tylko wszystkich zdenerwował, bo jego tłumaczenia były śmieszne. - Twierdził, że brakujące pieniądze zdobędzie ze sprzedaży napoju energetycznego. Musiałaby go pić cała Polska. Wyszło na to, że losem ŁKS-u bardziej przejmowali się członkowie związku niż szefowie klubu - opowiada działacz PZPN-u. Może więc rację ma Edward Potok, który miał wrażenie, że działaczom LKS-u nie zależało na licencji.
Niestety, mleko się rozlało i ŁKS został zdegradowany. Pozostała skarga do NSA, ale trudno przypuszczać, żeby sąd przyznał rację klubowi.
Dlatego już teraz przy al. Unii muszą szukać swojego Zbigniewa Bońka, który pomoże uratować klub. Kiedyś został nim Goszczyński, ale - w przeciwieństwie do Bońka - nie wiedział, że jego czas już minął. Jeśli szybko nie uda się znaleźć bogatego inwestora, klub znów na kilka lat zniknie z ekstraklasy. A wielka (Polska) piłka bez ŁKS-u będzie uboższa.
Źródło: Gazeta Wyborcza Łódź"
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo

BlueFanMikołów
Kontakt:

#1176 Post autor: BlueFanMikołów » 5 cze 2009, o 07:28

tommy tauzen pisze:http://www.niebiescy.pl/?id=44 ciekawe jakie to karty wyłożom na tyn stół, cos czuja ze bydzie jak zawsze czekejcie czekejcie nakonferencji wszystko bydzie wiadomo a potym kapa :/ :/ asy w rynkawie to już my przerobiali...
Zapewne chodzi o karty, o których się mówi i pisze od kilku tygodni - Paterman na Prezesa, Śrutwa i Lorens do klubu, a Sobstylowa (oby) wylatuje.
Boje się jednak Panowie, że nie będzie tak różowo, bo dziwne, że Klimek w momencie kiedy jest tak blisko zmian na lepsze nagle wraca do kraju i zaczyna pieprzyć o tym, jaki to twardziel po przeżył dziesięć noży w plecy. Czuję, że ktoś życzliwy z Cichej mu doniósł o tym co się święci i ten nagle postanowił trzymać się jedynej rzeczy, na której jeszcze może zarobić - czyli naszego Ruchu.
Dziwi mnie, że niektórzy z Was tak go bronią, bo ja nie widzę w tym przypalonym blondasie ani grama dobrej woli i krzty niebieskiego podejścia - widzę w nim tylko i wyłącznie wyrachowanego biznesmena, który robi wszystko dla KASY!

Kilka wniosków dla poparcia moich podejrzeń:
- nigdzie nie jesteśmy w stanie zweryfikować kwot, jakie rzekomo Klimek przekazał na klub
- na stołek prezesa wstawił za chu..a nie znającą się na piłce babę, która jest ekspertem od finansów, a poza oczywistymi długami finanse klubu raczej do trudnych nie należą, więc po co Sobstylowa prezesem? W myśl powiedzenia - jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze.
- teraz tak chwalą się przejrzystością finansową z racji wejścia na giełdę, a czemu nie chcieli wcześniej się tak przejrzyście pokazać?
- powyższy wniosek nakazuje twierdzić, że nawet jeśli Klimek wsadził rzekome miliony w klub to śmiem twierdzić, że na pewno na tym nie stracił, tylko zarobił
- gdyby pakował tyle kasy w klub ile twierdzi to dodając do tego transze z Canal+ klub nie miałby prawa mieć teraz ani grama długów, a siedzi w nich tak samo lub bardziej, niż przed erą Klimka
- na koniec podsumowanie: zastanówcie się dlaczego bankrut jakim jest Klimek tak kurczowo trzyma się swoich udziałów i nie chce ich odsprzedać? Bo najwyraźniej ma w tym interes, a zatem śledźmy dokładnie losy pierwszej transzy (chyba okolice 1,5 mln) z początkiem lipca

Czas odejść Panie Klimek i zabierz Pan tę durną babę ze sobą - miejcie honor, bo jak pokazuje przykład Reportera potraficie położyć znacznie silniejsze finansowo spółki, niż nasz kochany niebieski RUCH.
A jak zabijecie legendę to nikt Wam tego nigdy nie daruje - odchodząc honorowo macie szansę na zachowanie (resztek) twarzy.

SOBSTYLOWA RAUS Z CHORZOWA!

jaca22
Kontakt:

#1177 Post autor: jaca22 » 5 cze 2009, o 08:15

Brawo! Co do Klimka to byłbym ostrożny z osądami bo dał dowód na to ,że zależy mu na klubie. Tylko ,że my kibice nie wiemy wszystkiego.
Mnie też zastanawia czemu nagle Klimek tak się przeprosił z Ruchem a jeszcze niedawno chciał nam sprzedać wszystkie akcje.
I sprawa równie zastanawiająca. Byłem ze znajomym w klubie i pytaliśmy o akcje .Czy będzie można nabyć nowe(nowa emisja) czy chodzi o odkupienie akcji już znajdujących się w obrocie.(sprawa sprzed tygodnia kiedy Klimek nie kwapił się do niczego na Cichej).Osoba z którą rozmawialiśmy powiedziała nam z tego co wie to Pan Klimek ostatnio mówił ,że sprzeda akcje Ruchu chętnemu inwestorowi.A więc chciał się jeszcze niedawno pozbyć swoich aktywów.
Dlatego dziwi mnie ,że przeszedł nagle taką metamorfozę kiedy dowiedział się o planowanej konferencji prasowej opozycji w klubie.
Niech Klimek się określi w końcu czy chce inwestować w Ruch czy tylko mieć akcje klubu czy w końcu chce je sprzedać bo to co się dzieje nie sprzyja pozyskaniu ani akcjonariuszy w przypadku nowej emisji w którą nie wierzę i nie sprzyja przyciąganiu sponsora do klubu ,który lawiruje w niepewności.
I sprawa Sobstyl o której piszesz powinna się rozwiązać jak najszybciej.Osoba ,która wywołuje uśmiech ironii wśród ludzi związanych z piłką z którymi rozmawia się o Ruchu a w kontekście ostatniego wywiadu wręcz rechotu i tych przyjażnie nastawionych do naszego klubu nie wspominając już o wrogach.
Po ostatnich numerach Klimka nie wierzę już w dogadanie się dla dobra Ruchu wszystkich "ważnych"ludzi związanych z Ruchem. Tylko pytanie? Kto dalej i co dalej?
Podobnie jak ty mam obawy ,że z Klimkiem nie osiągniemy już nic i czeka nas spadek.
Bez Klimka? Też wielka niewiadoma.
A najbardziej obawaim się o to ,że Klimek kosztem Ruchu może (co nie jest bezzasadne bo ten człowiek w końcu ma swoje życie i rodzinę)próbować uratować swoją firmę.Wielu było biznesmenów w piłce deklarujących miłośc do klubu ,którzy potem okazali się ....
no właśnie a czy będzie tak i w naszym przypadku czas pokaże.
I racja 1000000% Sobstyl jest słabą księgową a nie prezesem klubu.I jeśli Klimek tego nie rozumie to szkoda słów. Brakuje mi u niego otwarcia na innych dla dobra Ruchu. On tak jak już wcześniej napisałem zaczyna się zachowywać jak "pies ogrodnika".

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1178 Post autor: Ozor » 5 cze 2009, o 08:32

Proszę wybaczyc ale jak ktos nie widział zmian w drużynie i klubie od czasu spadku do awansu to albo jest głupi albo slepy.Bez pieniędzy wtedy to nawet wody brakowało nie wspominając o innych sprawach.
Pieniądze w większosci pochodziły z Reportera firmy Klimka, nie spadły z nieba i trudno dzis sobie życzyc aby własciciel zostawił swoje inwestycje i rozdał za darmo akcje byle komu.

blueql
Kontakt:

#1179 Post autor: blueql » 5 cze 2009, o 08:46

czytam te wasze wypociny i mnie bierze nagle klimek jest najgorszy a czy ktoś pomyslał co by było bez niego czy jeszcze ktoś pamięta awans do oe co do sponsora to z tego co wiem to tauron wchodzi ze sponsoringiem sportowym od 2010 roku i życzyłbym sobie aby sponsorował nasz ruch dużo w tym kierunku zrobił buzek i trzeba czymać za niego aby sie udało myśle że z kadrą może być ciężko ale jak pozbędziemy sie najlepszych to negocjacje z ewentualnymi dobroczyńcami mogą być trudne pozbyć sie gwiazdorów typu nowacki zając ale zatrudnić zawodników dających nam odpowiedni poziom co do długów to sądze że każdy klub jema tylko że ukryte a my jako spółka giełdowa ujawniamy to w raporcie i może to dobrze co do zarządu to potrzebujemy ludzi stąd śrutwa lorens czy gilewicz warzycha to super pomysł sobstyl niech zajmie się finansami bo licencja to chyba jej sukces a sprawy sportowe niech odda w dobre ręce
blueql

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#1180 Post autor: L.G » 5 cze 2009, o 08:56

SODA's pisze:L.G chodzi o to że kery temat niy klikniesz to cie wszyndzie pełno...
chyba niy chodzi o to. Ilość niy jest symptomym osobistych wycieczek w odróżniyniu np. o twoi próby sprowokowania pyskówki, kero wogóle niy tyczy sie tymatu.
Jeśli razi cie ilość, to bardzo dobrze działo na tym forum funkcja "ignoruj", uchroni cie to przed czytaniem komyntarzy do postów odpowiadających twoim poglądom, kerych ilośc o dziwo ci niy przeszkadzo.
pozdrawiom :-)

Witek bardzo trafne porównanie obecnego zachowania Klimka, zresztą pisołech to od dłuższego czasu.
Ale som jeszcze ciekawe wstawki bardzo przistajonce do pomysłów naszych domorosłych prziszłych "prezesów"
Wezwany przez jej członków przyjechał po trzech godzinach i tylko wszystkich zdenerwował, bo jego tłumaczenia były śmieszne. - Twierdził, że brakujące pieniądze zdobędzie ze sprzedaży napoju energetycznego. Musiałaby go pić cała Polska.
Nasze "prezesy" zachowują się tak samo, na pytanie o kasa, abo smiysznie zaczynają podrygiwać i ciepać "patriotycznymi" hasłami, abo robiom majątek na sprzedaży wosztu z grilla, (no chyba, że zaciepiemy tym wosztym cały rynek ukraiński)
Czuję, że ktoś życzliwy z Cichej mu doniósł o tym co się święci i ten nagle postanowił trzymać się jedynej rzeczy, na której jeszcze może zarobić - czyli naszego Ruchu.
:rotfl: :rotfl: Arsenal długi, Liverpool długi, Chelsea długi, MaNu - długi, Wisła zadłużono w telefonice, Legia w ITI, Lech w Amice... a u nos... Reporter w Ruchu :rotfl: :rotfl:
jaca22 pisze:Osoba z którą rozmawialiśmy powiedziała nam z tego co wie
... i tradycyjnie jak dziecko potrzebujonce zainteresowania innych - "wiym, ale niy powiym", zwykłe babske klachy
jaca22 pisze:uśmiech ironii wśród ludzi związanych z piłką
klachy kontynuacja (jak zawsze jakeś tajymnicze "ludzie"), może bys wymiynioł tych twoich kolegów-fachowców na kerych sie powołujesz, wstydzisz sie ich czy jak ?
jaca22 pisze:wszystkich "ważnych"ludzi związanych z Ruchem
no to spróbujmy jeszcze roz - a wiela te "wazne ludzie" sa w stanie wniyść kapitału do Ruchu
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

Witek46
Kontakt:

#1181 Post autor: Witek46 » 5 cze 2009, o 09:01

blueql pisze:czytam te wasze wypociny i mnie bierze nagle klimek jest najgorszy a czy ktoś pomyslał co by było bez niego czy jeszcze ktoś pamięta awans do oe co do sponsora to z tego co wiem to tauron wchodzi ze sponsoringiem sportowym od 2010 roku i życzyłbym sobie aby sponsorował nasz Ruch dużo w tym kierunku zrobił buzek i trzeba czymać za niego aby sie udało myśle że z kadrą może być ciężko ale jak pozbędziemy sie najlepszych to negocjacje z ewentualnymi dobroczyńcami mogą być trudne pozbyć sie gwiazdorów typu nowacki zając ale zatrudnić zawodników dających nam odpowiedni poziom co do długów to sądze że każdy klub jema tylko że ukryte a my jako spółka giełdowa ujawniamy to w raporcie i może to dobrze co do zarządu to potrzebujemy ludzi stąd śrutwa lorens czy gilewicz warzycha to super pomysł sobstyl niech zajmie się finansami bo licencja to chyba jej sukces a sprawy sportowe niech odda w dobre ręce
Chłopie, nie tak szybko. Słyszałeś kiedyś o kropkach i dużych literach. Przecież tego się nie da przeczytać.
Ja nie uważam, że Klimek jest "najgorszy" ale nie robię też z niego Boga Ojca. Wyciągnął Ruch z kłopotów, to prawda, zainwestował w niego, to prawda, ale to nie oznacza, że już zawsze i dozgonnie będzie poza krytyką. Błędów też narobił dużo, wszystko co dziś dzieje się klubie idzie na jego konto. A ostatnio chłop się pogubił i opowiada nieprzemyślane głupoty. Odchodzi, nie odchodzi, sprzedaje akcje, zostaje. Gdy czytam, jak mówi, że dostał 10 kulek w plecy, to coś mi się wydaje, że trudno jest się samemu postrzelić w plecy i to 10 razy. Jemu nikt nie strzelał w plecy, więc niech nie robi z siebie ofiary.

19aRtuR20
Kontakt:

#1182 Post autor: 19aRtuR20 » 5 cze 2009, o 10:21

L.G pisze:
Dziwi również ,że osoba która mnie cytuje nie widzi ,że ignoruję ją ze względu na chamstwo jakie prezentuje na forum.
kożdo wymówka jest dobro by zakryć ignorancja i piyniactwo.

Mie, ze wzglyndu na "chamstwo" :rotfl: :rotfl:, niy musisz odpowiadac, ale może bys sie podzieloł swymi wiadomościami (konkretnymi) i autorytetami, z innymi czytelnikami tego forum.

Przeca wszyscy mają na wzglyndzie dobro Ruchu i z radościa powitają wszelko wieści o kapitale jaki wsadzą w tym klub twoi znajomi, jak tylko za darmo dostana akcje od Klimka
wezcie sie przejdzie na pw, tam sie powymieniejcie zdania, i tam sie wyzywejcie (nie byda cytowac... gupotami sie nie zajmuja) jak na bRaci przystalo...

ale reszta jest jakos nie mo zamiaru czytac... temat "dokad zmierzassz Ruchu, a wy dupcycie kto co jest...

KLIMEK ZOSTAJE :!: i koniec tematu, reszta sie piszcie na pw abo byle kaj byle nie na forum

taki temat a jeden na 5 abo nawet 10 postow nie na temat, ino dopierdzielanie sie do poprzednich...

czasami mi sie wydaje, ze na tym forum najlepi byloby zostawic tematy przypiete "a po meczu" i tam niech sie wklejaja smieszne linki....
----------------------------------------------
jo wieRza, ze Klimek jeszcze zrobi duzo dobrego, same niebieskie seRce mi to podpowiado... ze bydzie dobrze, a wy?...

jest jeden dobry krok, ze p.Waldek uzgodnil kontrakt... mysle ze dostol jakies zapewnienie o transferach, bo przeca w comtv pedziol ze to by nie mialo sensu bez 14 zawodnikow..
nic ino czekac az podpisze

pippen
Kontakt:

#1183 Post autor: pippen » 5 cze 2009, o 10:37

"Poruszenie wywołała informacja, że Fornalik jest na długiej liście trenerów, którymi interesuje się Górnik Zabrze. Natomiast na Cichej są spokojni. - Waldek nie jest człowiekiem, którego można kupić za 10 tysięcy złotych. To "Niebieski" z krwi i kości - uważa Paterman"

jakieś ruchy sie zaczęły :)

19aRtuR20
Kontakt:

#1184 Post autor: 19aRtuR20 » 5 cze 2009, o 10:42

L.G pisze:
19aRtuR20 pisze:jo wieRza, ze Klimek jeszcze zrobi duzo dobrego, same niebieskie seRce mi to podpowiado... ze bydzie dobrze, a wy?...
a jo mom z tym gorzyj, wolno mi ? i w takich sprawach wola rozum od serca
19aRtuR20 pisze:KLIMEK ZOSTAJE :!: i koniec tematu, reszta sie piszcie na pw abo byle kaj byle nie na forum
To może w ogóle zamknoc forum, bo jeszcze ktoś inny wyskoczy z jakimś niywygodnym pytaniym.
Abo wpuszczać ino w krawatach ??...... pra ?
nie, lepi sie wyzywac...pra?

co do zamkniecia forum to pisolch ze pora osob sie nie nadaje zeby pisac...

CHCESZ COS ODPOWIEDZIEC TO PISZ NA PW... (bo nie mom zamiaru rozmywac dali tego tematu..)

Edit: pogrubilch cos dla L.G. bo widac ze nie rozumiesz co sie pisze...
nie pojecholch cie to po kij zas piszesz?
Ostatnio zmieniony 5 cze 2009, o 10:55 przez 19aRtuR20, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#1185 Post autor: L.G » 5 cze 2009, o 10:48

nie, lepi sie wyzywac...pra?
jak to nagle wszyscy sam wydelikatnieli - porównanie czyichs zachowan do zachowań dziecka, podciago się pod "wyzwiska" ? ... .. bo zaszła potrzeba zeby komuś zamknąc pysk ?
(dodano dla Artura: skoro mi na ogólnym zarzucosz, że kogosz "wyzywom", to czymu niby mom sie "tłumaczyć" na pw. Opluć kogoś na drodze i zaprosić do dom na rozmówki, ciekawe obyczaje :/ )
pippen pisze:"Poruszenie wywołała informacja, że Fornalik jest na długiej liście trenerów, którymi interesuje się Górnik Zabrze. Natomiast na Cichej są spokojni. - Waldek nie jest człowiekiem, którego można kupić za 10 tysięcy złotych. To "Niebieski" z krwi i kości - uważa Paterman"

jakieś ruchy sie zaczęły :)
ja, te same co zawsze - dużo godki... "kontrakt już momy ustalony, podpiszymy go za dwa tygodnie"
Ostatnio zmieniony 5 cze 2009, o 11:10 przez L.G, łącznie zmieniany 1 raz.
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

Zablokowany