RUCH-CRACOVIA

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
fenix_ksc

#211 Post autor: fenix_ksc » 27 mar 2004, o 10:57

Chuliganeria pisze:pi***ol sie paluszkowy chlopczyku (lajkonik) po ch** sie napinsz wypierdlaj z tego forum najlepij
Ja się napinam, a co powiiesz o sobie?
Zadałem pytania i oczekiwałem odpowiedzi, a nie bluzg. Ale co można oczekiwa od sługusa Rogali:).

Pozdrawiam prawdziwych kibiców Ruchu i proszę o odpowiedźna moje wcześniejsze pytania!

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#212 Post autor: Slawko » 27 mar 2004, o 11:29

ja pi***ole ale se dzisiej pospiewom :!: :!: :!: :lol:
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

bolo23

#213 Post autor: bolo23 » 27 mar 2004, o 11:42

jo specjalnie z Rumunii na ten spiel dzis calo noc stopem jechol. zaroz sie beda wybierac i jak te nasze towarzystwo dzisioj nie wygro to byda ganz niezadowolony.
a sniegiem to zaczelo sypac juz na slowacji i jak zech jecho to non stop sypie i w Kraku (przynajmniej rano) i teroz u nos...:( zas pewnie rema dostana ale na spiel jada - to najwazniejsze
a propos Rumunii - jo to mom skleroza. specjalnie zech tam vlepka wzion no i zapomniol przykleic... skap zech sie dopiero o 4tej rano w Bochni i jest tam naklejona w budce na dworcu...

AndRe
Kontakt:

#214 Post autor: AndRe » 27 mar 2004, o 12:02

Chuliganeria pisze:pi***ol sie paluszkowy chlopczyku (lajkonik) po ch** sie napinsz wypierdlaj z tego forum najlepij

Poniewaz nie robi tego zaden z modow a powinien napisze raz :

USPOKOJ SIE :evil:
Wyjdz se na plac i se dychnij.

Jak widzisz prowokujacy temat to po prostu go olej.

A za "slugusow Rogali " i inne powinny byc ostrzezenia a pozniej bany.
NAPISZE JESZCZE RAZ do Craxy bo wy chyba nie rozumiecie textu pisanego:

MACIE KIBICOW-IDIOTOW TO TERAZ PLACZCIE.TRZEBA BYLO SPOKOJNIE SIEDZIEC NA POLARZE.

I tyle.Co do wladzy Rogali w Pzpn to smiech :lol: :lol:
Szkoda ze nie ma takich kontaktow to bysmy :

primo - nie mieli zakazu transferow
secundo - nie walczylibysmy o utrzymanie w 2 lidze i o to zeby oczywisty walkower dla Nas w meczu z Piastem byl przyznany bez zadnych problemow.

Moglbym jeszcze duzo wymieniac ... serio szkoda ze tak nie jest.

Dobra zbieram sie na szpil

:!!!!: :flaga:
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

niebieski78

#215 Post autor: niebieski78 » 27 mar 2004, o 12:07

dzis zem z Hannoweru przyjechal :lol: i tez lece na szpil kazdy kto byl w krakowie pamieta jak gorolstwo nas przekrecilo przyszedl czas zaplaty :twisted: wybijemy im ten awans z wiecznie drugoligowych lbow

niebieski78

#216 Post autor: niebieski78 » 27 mar 2004, o 12:19

telet pisze:za forum Cracovii:
bardzo miła Pani poinformowała mnie po pierwsze że sprzedają dopiero od jutra, po drugie że i tak nie może mi sprzedać tańszych ulgowych (cena u nich 5 zł) bo nie jestem z Chorzowa - nawet nie sprawdziła bo niby jak?, po wymowie poznała... ale nie o to chodzi... Pani powiedziała że bilety dla cyt. Goroli nie zostaną wysłane
jak to skomentujecie?
buahahahahah my tam na cracovii bylismy miedzy gorolami tez zaryzykuj :twisted: aha i ktora to kasa bo za ten text to kobieta powinna kwiaty dostac :lol: :lol: :lol:

GÓREK

#217 Post autor: GÓREK » 27 mar 2004, o 14:31

moze byś zacytował dokładniej : ,,Opowiem Wam tylko jedną małą historię z dzisiejszego dnia... praca zawodowa zmusiła mnie do służbowego wyjazdu dzisiaj do Gliwic... w drodze powrotnej podjechałem służbowym samochodzikiem na Cichą by kupić kumplom z osiedla bilety... bardzo miła Pani poinformowała mnie po pierwsze że sprzedają dopiero od jutra, po drugie że i tak nie może mi sprzedać tańszych ulgowych (cena u nich 5 zł) bo nie jestem z Chorzowa - nawet nie sprawdziła bo niby jak?, po wymowie poznała... ale nie o to chodzi... Pani powiedziała że bilety dla cyt. Goroli nie zostaną wysłane bo p. Rogala dziś w Warszawie załatwia żeby nas nie wpuścili, bo im zniszczymy stadion... ja w garniturze, mój kumpel też a babka nawija że we 2 jesteśmy najgorszymi wandalami...
tyle ze sprawozdania z dzisiejszego pobytu na Cichej...,,

Mik20
Kontakt:

#218 Post autor: Mik20 » 27 mar 2004, o 16:22

Wlasnie wrocilem ze szpilu:
Srutwa zmarnowal przynajmniej 2 100% okazje :(
ale byl chyba najlepszym graczem na boisku, Wszyscy plikarze na moje oko sa strasznie wolni, 1 polowa przecietna poczatek 2 mogl sie podobac a pozniej coraz gorzej nie wiem ale co po niektorych szczegolnie w 2 polowie brak zangazowania. Ehh szkoda gadac znow moglismy wygrac przynajmniej 3-0 a tu zas remis :?
PozdRo Dla Wszystkich co byli i dla ultrasow za fajna oprawe

fuhr
Kontakt:

#219 Post autor: fuhr » 27 mar 2004, o 16:35

DNO

z jednej jak i z drugiej strony
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#220 Post autor: spyru » 27 mar 2004, o 16:36

właśnie wróciłem. Generalnie mecz, jak na warunki, niezły. Brawa dla Ćwieląga, Bartosa i Błażejewskiego. Nieźle też grał Smarzyński, Mosór i Szyndrowski. Najsłabiej Cecot i Śrutwa. Mario niestety, raz że spierdolił 3 100%, dwa - zero przyspieszenia. Więc nie zgadzam sie zupełnie z MIK20. Chłopcy grali ambitnie i za to brawa.
Fajna oprawa
Pozdro
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

COBRA

#221 Post autor: COBRA » 27 mar 2004, o 16:52

Moim zdaniem mecz zalosny z tak oslabionom craxa powinnismy wygrac przynajmnie 3-0.Na temat Srutwy sie niewypowiadam.I gdzie ten komplet na Ruchu ,plakac sie chce pierwszy szpil kolejki a tu 3 000 ludzi a co poniektorzy juz sie martwili ze biletow braknie.Smiechu warte :lol: :cry:

Gość

#222 Post autor: Gość » 27 mar 2004, o 16:53

Mik20 pisze:ale byl chyba najlepszym graczem na boisku
Na jakim Ty meczy byles??!! :roll: Przeciez on nic nie gral i do tego zmarnowal conajmniej trzy 100!! :evil:

Co do reszty zgadam sie ze Spyrem :!:

Jedna z rzeczy, ktora najbardziej mnie denerwowala to to, ze nasi zawodnicy na 15 minut przed koncem meczu sprawiali wrazenie jakby bronili bezbramkowego remisu 0:0 i przedluzali gre :oops: :roll: :? :(

Brawo za odprawe byla supeR :!:

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#223 Post autor: Slawko » 27 mar 2004, o 16:54

Powinno byc 3-0, ale jest znow remis. W sumie to gra wygladala momentami troche lepiej niz na jesien. Na razie widac ze brakuje zgrania i szybkosci ale cieszy to ze chopcy walczyli.

P.S. za***iste te nowe fany 8)
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

Mik20
Kontakt:

#224 Post autor: Mik20 » 27 mar 2004, o 17:00

COBRA pisze:szpil kolejki a tu 3 000 ludzi a co poniektorzy juz sie martwili ze biletow braknie.Smiechu warte :lol: :cry:
Wlasnie ja na szpil w lazlech z kumplem dopiero w 10 min na jednyka i trybuna byla otwarta jedna kasa fakt bylismy 5 min przed szpilem ale kolejka byla dupna.
Mam pytanie czy ktos wie skad jest ta ochrona (impel) przy wlazeniu na sektor nr. 1 Mlyn spiewal Ruch Ruch Hks a ten ch** mnie w tym momencie przeszukiwal i sobie spiewal pod nosem Ruch Ruch Chorzowskie Ps...
co za je***y ciul.
Niebieski Brzoza Srutwa zmarnowal 2 lub 3 100% okazje ale widac bylo ze mu jeszcze trocha zalezy na tym by strzelic brama nie twierdze ze jest on jakas super gwiazda ale dla mnie byl przy reszcie naszych grajkow najlepszym pilkarzem
Ostatnio zmieniony 27 mar 2004, o 17:05 przez Mik20, łącznie zmieniany 1 raz.

gregor
Kontakt:

#225 Post autor: gregor » 27 mar 2004, o 17:03

Szkoda że niw wygraliś my a okazje które Śrutwa zmarnowal.... :(
Jedno co cieszt że przynajmniej stworzyliśmy kilka okazji.
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]

ODPOWIEDZ