Sezon 2008/2009
-
- Kontakt:
Daj im spokoj,ich sprawa.
A u nas sie nie dba : )
A u nas sie nie dba : )
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
Jakie kary? Co za kary? To już świętować na płycie stadionu nie wolno? Przecież to z radości z wywalczonego 16 miejsca kibice zdzierali koszulki piłkarzy - każdy chciałby mieć pamiątkę spadkową, nie?
Podsumowując sezon, mi najbardziej podobał się Pilarz. Wielokrotnie uratował na dupska.
BRawo dla tormana!!

Podsumowując sezon, mi najbardziej podobał się Pilarz. Wielokrotnie uratował na dupska.
BRawo dla tormana!!

Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
Eee to przez rozowe okulary patrzyles.Cos zajeebal , cos uratowal ale torman z niego przecietny.Ten sam kaliber co Nowak czy Miodek.Cienkie bolki.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
przeciez napisalem , ze sie nie dba : )
krupniok by mnie nie skusil,ale ja i tak przyjde
krupniok by mnie nie skusil,ale ja i tak przyjde
-
Sprawa licencji dla ŁKS zostanie ponownie zbadana
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,66780 ... adana.html
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,66780 ... adana.html
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
http://www.sportslaski.pl/Henryk-Kasper ... ,info.html
Afrykański szaman wylecioł a Fornalik bez kontraktu...
tfu, tfu, tfu...
Afrykański szaman wylecioł a Fornalik bez kontraktu...
tfu, tfu, tfu...
[size=150][color=blue][b]INO RUCH[/b][/color][/size]
- L.G
- Kontakt:
-
- Kontakt:
http://sport.onet.pl/74331,1248675,1983 ... omosc.html
nosz kur... jak Waldek odejdzie to
Klimek kur.. człowieku wypierd... te babsko bo ona o wszystkim decyduje!
Sobstylowa wypierd...!! Jo już na to co sie dzieje w Ruchu patrzeć nie umia
nosz kur... jak Waldek odejdzie to

Klimek kur.. człowieku wypierd... te babsko bo ona o wszystkim decyduje!
Sobstylowa wypierd...!! Jo już na to co sie dzieje w Ruchu patrzeć nie umia

- L.G
- Kontakt:
-
- Kontakt:
dla Ciebie to co sie dzieje Ruchu wygląda ok? Panie wszechwiedzący L.GL.G pisze:to idź zrob do topka i wróć jak skończysz dziysiyńć lot.19_kRzysiek_20 pisze:Jo już na to co sie dzieje w Ruchu patrzeć nie umia
ps. acha i take małe pytanko, jaki wysokosci zaproponowołbyś kontrakt Fornalikowi
coroz bardziej odczuwom ze tys jest z Sobstylową powiązany rodzinnie

brakuje takiego L.G w zarządzie oj to by było wszystko cacy

- L.G
- Kontakt:
jakbys dupku zanim spłodzisz jakes ciulstwa poczytoł "niyczytane posty" to:19_kRzysiek_20 pisze:dla Ciebie to co sie dzieje Ruchu wygląda ok? Panie wszechwiedzący L.G
1.) niy wklejołbyś z rumiyncami na policzkach piyrwszego lepszego newsa jakis zes znoloz po wyleziyniu z formu onetu, bo bys wiedzioł, że ktoś inny już tyn tymat wklejoł
2.) i wiedziołbyś, ze uwazom, że sytauacja Ruchu jest bardzo zło
niy brakuje kogoś takego jak ty, Waldek downo by mioł w rynce kontrakt (zapomniołes odpowiedzieć na pytanie na ile opiywołby tyn kontrakt), kontrakt bez pokrycia.brakuje takiego L.G w zarządzie oj to by było wszystko cacy

no to prezesie, na ile podpisujymy tyn kontrakt

słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
-
- Kontakt:
ale nie odpowiedziałeś mi na pytanie co z Sobstylową jednak rodzina ja ?L.G pisze:jakbys dupku zanim spłodzisz jakes ciulstwa poczytoł "niyczytane posty" to:19_kRzysiek_20 pisze:dla Ciebie to co sie dzieje Ruchu wygląda ok? Panie wszechwiedzący L.G
1.) niy wklejołbyś z rumiyncami na policzkach piyrwszego lepszego newsa jakis zes znoloz po wyleziyniu z formu onetu, bo bys wiedzioł, że ktoś inny już tyn tymat wklejoł
2.) i wiedziołbyś, ze uwazom, że sytauacja Ruchu jest bardzo zło
niy brakuje kogoś takego jak ty, Waldek downo by mioł w rynce kontrakt (zapomniołes odpowiedzieć na pytanie na ile opiywołby tyn kontrakt), kontrakt bez pokrycia.brakuje takiego L.G w zarządzie oj to by było wszystko cacy![]()
![]()
no to prezesie, na ile podpisujymy tyn kontrakt

Kontrakt powinnien już podpisać zaraz po ostatnim meczu. Widząc jakiego cudu dokonał ten facet że z przecietnej druzyny zrobił zespół który utrzymał Ruch w Ekstraklasie i dotarl do finału PP.
Nie od dziś wiadomo że te babsko wmawia wszystkim , którzy mają pojecie na czym polega piłka nożna własne wizje na przyszłość. Robi czysty burdel z tego klubu.
Odpowiedz mi na pytanie dlaczego nie ma kontaktu na lini piłkarze-zarząd? tak ciezko zejśc po tych schodach i wejść do szatni?
Wcześniej było jeszcze biedniej ( nie mowie że teraz jest bogato) ale nie było takich konfliktów pomiedzy tymi grupami.
Klimek mo klapki na oczach i dalej jej a ręce nie patrzy a Kasia doprowadzi do takiej sytuacji w jakiej znalazł sie Reporter.
Niech żyje Kasia i jej gorolskie pomysły

-
- Kontakt: