Nasi rzecznicy prasowi

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
milanos
Kontakt:

#436 Post autor: milanos » 25 maja 2009, o 16:55

radzion, a czy PZPN musi coś udowadniać?? hmmmm wątpię.
Jak potrafią dać kare za rasistowskie okrzyki w kierunku czarnych piłkarzy, to dadzą tez za gwizdy.
Obrazek

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#437 Post autor: radzion » 25 maja 2009, o 17:13

milanos pisze:radzion, a czy PZPN musi coś udowadniać?? hmmmm wątpię.
Jak potrafią dać kare za rasistowskie okrzyki w kierunku czarnych piłkarzy, to dadzą tez za gwizdy.
problem polega na tym ze pojecie rasizmu jest szeroko opisywane w w regulaminach kar pzpnu i innych federacji wiec tutaj podales kiepski przyklad, nigdzie nie ma opisanego przykladu gwizdania w czasie hymnu,

poza tym cofnijmy sie kilka lat wstecz, kiedy to podczas meczow miedzypanstwowych nie bilo sie braw ekipie przyjezdnej tylko sie ja wygwizdywano, czuy uefa badz fifa karala wtedy federacje?nie

scaneRboy
Kontakt:

#438 Post autor: scaneRboy » 25 maja 2009, o 21:55

panowie, przestańcie pieprzyć o karach.
Żadnego gwizdania kibiców Ruchu nie było, gdybyśmy gwizdali, komentatorzy relacjonujacy ten mecz, nie słyszeliby melodii hymnu.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

Daniel__20
Kontakt:

#439 Post autor: Daniel__20 » 25 maja 2009, o 22:05

Wsumie moglismy wszyscy gwiadac a takie samo larmoby bylo.

A te wszystkie gazety co o tym pisaly to spolka moze pozwac je do sadu o dzialanie na niekorzysc spolki notowanej na gieldzie.
Pani Prezes powinna o tym wiedziec wkoncu skonczyla WPiA

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#440 Post autor: wolfik » 25 maja 2009, o 22:36

Z gwizdami tak już jest, że bardzo się niosą po stadionie. Pewnie więcej kibiców Lecha dłubało w nosie w czasie hymnu niż naszych gwizdało.

Gwizdy niedość, że były marginalne to jeszcze prowadzący doping prosił o uszanowanie hymnu i nie gwizdanie. Jeśli mielibyśmy dostać jakąkolwiek kare to jak dla mnie to byłby skandal na skale międzynarodową. Ze względu na brak reakcji pzpn na próbe spalenia niemieckiej flagi przez Odre Opole, transparenty Zagłębia "Żeby Polska była Polską trzeba zniszczyć mniejszość śląską" czy "Oberscheisse". Chyba, że jakieś kary wtedy były?
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

19_kRzysiek_20
Kontakt:

#441 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 1 cze 2009, o 21:13

Wspominał Pan o dniu otwartym dla kibiców Ruchu. Wiec jak wygląda sytuacja aby taki dzień został zrealizowany?

jaca22
Kontakt:

#442 Post autor: jaca22 » 2 cze 2009, o 15:56

Chciałby odpowiedz na bardzo ważne pytanie.Czy Mariusz Klimek będzie obecny na posiedzeniu walnym Ruchu Chorzów w dniu 10 czerwca 2009?
Proszę o odpowiedz na tym forum.
P.S.
Podobno będzie za granicą i zamierza przez to storpedować inicjatywy innych.Dlatego proszę o czytelną odpowiedż.

Rzecznik Prasowy
Kontakt:

#443 Post autor: Rzecznik Prasowy » 2 cze 2009, o 16:07

Witam.

Co do spotkania otwartego na pewno dojdzie, trudno jest mi powiedzieć kidy nastąpi to, ale chciałbym, żeby jak najszybciej i przed ropoczęciem nowego sezonu.

Co do Pana Mariusza Klimka to stara się, żeby był na każdym meczu i ważnym posiedzeniu. Niestety, Pan Klimek załatwia dużo ważnych spraw i nie może być zawsze na każdym posiedzeniu.
Pozdrawiam.

bogas1985

#444 Post autor: bogas1985 » 2 cze 2009, o 16:18

A ja mam pytania. Wie pan czy w najblizszym sezonie beda obowiazywac identyfikatory?

Najlepszym rozwiazaniem bedzie jesli zostana te identyfikatory zniesione. Strasznie wplynely one na frekwencje w tym sezonie. W tym sezonie tylko dwukrotnie nie byly one konieczne. Na meczu z Gornikiem, gdzie bylo 33 000 naszych kibicow i na meczu z Lechem gdzie przyszlo 21 000 naszych kibicow.

Nawet obnizka do 5 zloty nie spowodowala wiekszej ilosci kibicow, skoro zostaly t4e identyfikatory. Pomysl zdecydowanie chybiony. A z tego co wiadomo ID w takiej formie jakie bylo u nas nie jest nakazane.

Wiadomo jak bedzie wygladala dystrybucja biletow na nastepny sezon?

popey
Kontakt:

#445 Post autor: popey » 2 cze 2009, o 17:09

co z karnetami na nowy sezon,czy są jakieś plany.
Mam nadzieje że karnety będą na rundę a nie na cały sezon.kupowałem zawsze karnet,ale w tamtym roku nie kupiłem (za dużo kasy na raz)i z tego co wiem nie tylko ja tak myślę.w wakacje dla kogoś kto ma rodzinę sa inne ważniejsze wydatki,a nie każdy jest prezesem i nie każdego stac wywalić tyle kasy na raz

tramp3k
Kontakt:

#446 Post autor: tramp3k » 2 cze 2009, o 17:14

bogas1985 pisze:A ja mam pytania. Wie pan czy w najblizszym sezonie beda obowiazywac identyfikatory?

Najlepszym rozwiazaniem bedzie jesli zostana te identyfikatory zniesione. Strasznie wplynely one na frekwencje w tym sezonie. W tym sezonie tylko dwukrotnie nie byly one konieczne. Na meczu z Gornikiem, gdzie bylo 33 000 naszych kibicow i na meczu z Lechem gdzie przyszlo 21 000 naszych kibicow.

Nawet obnizka do 5 zloty nie spowodowala wiekszej ilosci kibicow, skoro zostaly t4e identyfikatory. Pomysl zdecydowanie chybiony. A z tego co wiadomo ID w takiej formie jakie bylo u nas nie jest nakazane.

Wiadomo jak bedzie wygladala dystrybucja biletow na nastepny sezon?
Identyfikatory zostają te co były...

Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#447 Post autor: L-o » 2 cze 2009, o 17:37

Czy niy dało by sie bez coły sezon drukowac biletów z placym na pesel tak jak w przipadku deRbów w tym roku?

jugador
Kontakt:

#448 Post autor: jugador » 2 cze 2009, o 17:41

Pewnie , ze by sie dalo.Pytanie czy u nas ?
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

NP07
Kontakt:

#449 Post autor: NP07 » 2 cze 2009, o 17:58

Wchodzi nowa ustawa o bezpieczeństwie imprez masowych i w cąłej Polsce będa jednolite identyfikatory wiec pewnie i nasze beda zmienione. i od razu nasuwa się odpowiedz na kolejny Wasz problem nie mogą zostać usuniete bo teraz bedzie to regulowała ustawa.

jugador
Kontakt:

#450 Post autor: jugador » 2 cze 2009, o 18:07

A macie 100% pewnosci , ze wejdzie teraz ?
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

ODPOWIEDZ