blue blood pisze:PitBull_77 napisał/a:
Mniej pisać i godac więcej działac siedzeniem w doma przed kompem i pisaniem na forum nie zdziałacie nic kopla trzeba silą i dobra propaganda przed wyborcza wykopać i tyla tylko ze nie robic tego 2 tydnie przed wyborami tylko jak najszybciej ale i tak znając życie większość mo to w du*** tyle w temacie pRysk
Wszystko dobrze yno co mogom zrobic kibice spoza Chorzowa procz banerow i anty reklamy na szpilach,chyba nic besto muszom dzialac kibice miyszkancy Chorzowa bo to oni oddajom glosy na wyborach pozdRo
Kulka pisze:Trza zaczac jak nawczesni antyreklama dla Kopla, Otto i Wieczorka (? czy jak lon sie tam nazywol). Transparenty na kozdym szpilu. Wrogo nastawiono prasa zrobi sama trocha szumu wokol tematu i bydzie dobrze
i własnie jo ten temat wykopołch, bo z Chorzowem oprocz Ruchu nie mom nic wspolnego
jak widać wczesniej w tym temacie, moze trocha inaczy to chcieli zrobić... ale cel był ten sam, odspawać Kopla i reszta jego bandy...
stad pytanie... czy zno ktos osoba/osoby co beda kandydowac (bo np. zno ja albo sama czyto forum) TO UJAWNIAĆ SIE

i już zbierać "głosy"
ja, ja, jo wiem że wybory w 2010... i stadionu z dniem wybrania nowego prezydenta (oby) nie bydzie, ale na pewno do sie cos ruszyc, a nie ino ruszyć akcja "projekt stadionu" jak sie zblizaja wybory...
dość pora osób na tym forum jeszcze nie może głosować... a więc one moga sie wlaczyc w "kampania" przez porozmawianie z rodzina, pokozac "efekty" panowania przyspawanego... a bardzo możliwe ze otworza oczy... to samo ze starszymi ludzmi, jak im sie pokoze wiela jest do roboty, a wiela zrobił przyspawany, a na wiela były możliwosci (bo nie powiecie mi że nie szło wiyncy zrobic... tzn oni.)
CZA OTWORZYĆ OSOBOM OCZY...
jo ostatnio byłech w Chorzowie w sierpniu (nie licza meczów, ktory był i tak ino jeden po sierpniu) i jak żech szedł na Cicho wyrobić sie ID to była masakra... nie wygladaja domy/kamienice za ciekawie.... Wolka... to cza zmienic, każdy może dołożyć do tego cegiełka

jo chcac dołożyć ta cegiałka byda wałkować na forum temat wyborów

i Wos zachecac do docierania ludzi