Kogo z piłkarzy ktorzy odeszli chcialbys ponownie na Cichej

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
K S RUCH

Kogo z piłkarzy ktorzy odeszli chcialbys ponownie na Cichej

#1 Post autor: K S RUCH » 6 lis 2002, o 22:39

j.w

Ja bym chciał żeby do naszego Niebieskiego klubu powrócił Baszczu - (chyba mu sie jakos juz kontrakt z Wisełka konczy niedlugo) No i moim marzeniem jest zeby GUCIO zakonczyl kariere w RUCH - u zdobywajac z Nami tytuł wicemistrza albo Mistrza kraju .... ---( ale to tylko marzenia) .

Czekam na wasze refleksje

piechol
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#2 Post autor: piechol » 6 lis 2002, o 22:49

Baszczu, Kuba Wierzchowski, Gucio
od małego NIEBIESKI

Marek Nowak
Kontakt:

#3 Post autor: Marek Nowak » 6 lis 2002, o 23:01

1.Gucio - komentarz zbyteczny.
2.Gegol - bo nasz synek , a jego zylach plynie niebiesko krew prawie od
zalozenia Ruchu (jego wujek grol juz za " Wilusia " u nos .)

a Baszczu ma kontrakt do 2005....

tort
Kontakt:

#4 Post autor: tort » 6 lis 2002, o 23:01

Baszczyński i Wierzchowski
Do przodu ide twardo , schowany za swa garda ...

Gość

#5 Post autor: Gość » 6 lis 2002, o 23:05

Baszczu Psycho Fan:)
Wierzchowski
Guci- mam nadzieje,że wróci
Dąbrowski
Gilewicz

Marcin Niebieski

#6 Post autor: Marcin Niebieski » 6 lis 2002, o 23:08

KRZYSZTOF WARZYCHA !!!! [/b]

Uwazam ze Gucio powinien zakonczyc kariere z R-ka na piersi. Chociaz ten jeden ostatni mecz... Zobaczyly by te patalachy z druzyny jaki szacunek maja kibice do legendy tego klubu.

Czujecie ta atmosfere, ta chwile kiedy Krzysiek wychodzi znowu na murawe w barwach Ruchu? Ohoho dzialo by sie... Na Cichej znowu pelny stadion... Eh lza sie w oku kreci...

Nasze "gwiazdeczki" nie zasluzyly zeby zagrac z Krzysiem w jednej druzynie. Gucio byl zawsze skromny, zero gwiazdorstwa, zwykly "synek ze Slaska". Ale jak dymyilismy zaduzo wystarczylo ze podszedl do kibicow powiedzial: "chopcy teraz juz dosyc, godom wom ze mo byc spokuj !!! " I co ? I byl z momentu. Bo wszyscy Gucia szanowali, mial posluch nawet wsrod najgorszych zadymiarzy. On nie musial bluzgac, krzyczec, grozic... Dlaczego ? Bo wszyscy wiedzieli ze jego serce bije dla Ruchu. A jakim byl i jest pilkarzem wiemy wszyscy. Wiec kopacze wezcie sobie z Niego przyklad. Nikt z was narazie nie zasluzyl sobie nawet na tyle zeby moc stanac sobie obok Krzysztofa Warzychy.

Krzysiu, gratuluje stalych sukcesow w Grecji i mam nadzieje ze zagrasz ten ostatni mecz na Cichej. Pamietamy o Tobie wszyscy - wszyscy czekamy na twoj powrot. Moze zdecydujesz sie zostac trenerem w naszym Klubie... I wtedy Ruch znowu bedzie wielki. Wracaj Gucio, uratuj ten klub !!! Czekamy !!!

pzdr

M.

DjMaciar
Kontakt:

#7 Post autor: DjMaciar » 7 lis 2002, o 02:16

procz pewniakow tj.gucia gilusia wierzchowskiego marzylo by mi sie tez aby powrucili baszczu dabrowski rowicki wawrzyczek nie byly to gwiazdy ale potrafili pociagnac druzyne do szybszej gry moze jeszcze wagner grzesiu kiedys mowil ze w jego zylach plynie niebieska krew jak odszedl i wspomnial ze chcial by kiedys tu wrocic (tylko jak wyglada teraz jego forma?)

Zet1920

#8 Post autor: Zet1920 » 7 lis 2002, o 06:49

Oczywiscie licze na powrot Gucia, zawodnika ktorego szanuje i cenie. Powrocic moglby takze Radek Gilewicz i Roman Dabrowski.

Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#9 Post autor: L-o » 7 lis 2002, o 08:50

1. GUCIO
2.GILEWICZ
3.BASZCZYŃSKI
4.DĄBROWSKI
5.WIERZCHOWSKI

Ludzie wróćcie do Ruchu i pokażcie jak się gra :o

Awatar użytkownika
Mikoruch
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#10 Post autor: Mikoruch » 7 lis 2002, o 10:17

Patrząc pod względem sportowym (pomijając to jak się niektórzy zachowywali) moja 11-ka wyglądałaby tak:

1. Wierzchowski
2. Baszczyński
3. Probierz
4. Jikija
5. Surma
6. Gęsior
7. Grzelak
8. Woś
9. Dąbrowski
10. Warzycha
11. Gilewicz

rezerwa:
Włodarczyk

fuhr
Kontakt:

#11 Post autor: fuhr » 7 lis 2002, o 10:23

Mikoruch pisze:Patrząc pod względem sportowym (pomijając to jak się niektórzy zachowywali) moja 11-ka wyglądałaby tak:

1. Wierzchowski
2. Baszczyński
3. Probierz
4. Jikija
5. Surma
6. Gęsior
7. Grzelak
8. Woś
9. Dąbrowski
10. Warzycha
11. Gilewicz

rezerwa:
Włodarczyk
niesamowita ta 11 :shock:
mi najbardziej szkoda - by chyba byl najbardziej do zatrzymania - Jikija
przydalby sie w Ruchu teraz gracz o charakterze Probierza
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

WOJTEKK

#12 Post autor: WOJTEKK » 7 lis 2002, o 12:01

Zapomnieliscie o Gitarze (WAWRZYCZEK),przeciez taki człowiek na obronie teraz jak złoto by sie przydał,pozatym Gucio,Gilewicz,Probierz,

Kosa

#13 Post autor: Kosa » 7 lis 2002, o 12:13

WOJTEKK pisze:Zapomnieliscie o Gitarze (WAWRZYCZEK),przeciez taki człowiek na obronie teraz jak złoto by sie przydał,pozatym Gucio,Gilewicz,Probierz,
Hehe Gitara był chłop jak dąb, ale nie pamiętacie już jaki był słaby w technice. Przecież oprócz strzału z lewej i jednej i tej samej kiwki to on nic nie miał do zaoferowania. :twisted:
Ile razy się śmieliśmy, że jest drewniany, ale jak brał zamach do strzału lewą nogą to obrońcy uciekali na boki. :D

Pozdro

WOJTEKK

Do Kosy

#14 Post autor: WOJTEKK » 7 lis 2002, o 14:32

Zgadzam sie,ze technika nie ta,ale teraz mozna gdybac,chodziło mi o walke,ze mimo braków technicznych potrafił walczyc.A pamietasz i czy pamietacie takich jak LESZEK WRONA,MIETEK SZEWCZYK !!!!!! zawsze ich szanowałem i bede szanował za styl i przedewszystkim za wole walki do konca bo tak jak Mietek zapierd.... po boisku to chyba zaden teraz tego nie robi

Tomasz_W

#15 Post autor: Tomasz_W » 7 lis 2002, o 19:52

Dokladnie.

Moja jedenastka:

1. Gucio.
2. M. Szewczyk
3. Gilewicz
4. Dabrowski
5. Baszczu
6. Probierz
7. Wierchowski
8. Surma