RUCH-CRACOVIA

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
AndRe
Kontakt:

#196 Post autor: AndRe » 26 mar 2004, o 20:13

To sie nazywa globalizacja pelna para :lol:

Swiat sie kurczy. 8)
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#197 Post autor: Scypion » 26 mar 2004, o 22:09

zawsze sądzilem że mieszkańcy krakowa to małe ciuliki bazujace na ogólnej opinii kulturalnych mieszkańców kulturanego miasta ...dziekuje kibicom Cracovii za utwierdzenie mnie w przekonaniu !
Niech żyje brudny , zasyfiony Śląsk !!! Powróce raz jeszcze do oklepanego tematu ...od kiedy Śląsk jest brudny i zasyfiony? od kiedy przyjechalo tu tela goroli .

Doboszek

#198 Post autor: Doboszek » 26 mar 2004, o 22:20

Lysy napisal:
Boroczki :lol:
Lysy nie pisz Boroczki bo tak na mnie moja Prof. od Francuskiego mówi i czuje sie dotchniety :roll:
Ostatnio zmieniony 26 mar 2004, o 23:23 przez Doboszek, łącznie zmieniany 1 raz.

Gość

#199 Post autor: Gość » 26 mar 2004, o 23:14

Leszka Milera... koledzy Leszka Milera :!: :lol:

gosciu

#200 Post autor: gosciu » 27 mar 2004, o 06:23

Fajnie jakiś dzidziuś napisze jakimś stereotypem a Wy przeżywacie jakby bóg wie co się stało.
CO do stereotypów Górny Śląsk ma w Krakowie potoczne określenie "brudny" związanego z ekologią a nie z tym ,że ktoś tam jest brudny (kto zna śląskie domy
to wie ,że o wszystko można się Ślązaków i "Ślazaków" uczepić tylko nie o brak porządku w "chałupie";-)
Jak jednak może być inaczej gdy: 1 . faktycznie faktycznie latami był zdecydowanie
czarny do granic możliwości, teraz się trochę w dobie upadku ciężkiego przemysłu
zmieniło. 2. Przez cały PRL tłuczono w Krakowie na lekcjach przyrody ,ze głowne zanieczyszczenie w Krakowie pochodzi ze Śląskiego przemysłu (co oczywiście było
tzw. półprawdą bo w ten sposób odwracano uwagę a) od tego ,że z HiL-em nic się nie robi b) nie zwalcza się "małej emisji" , która była głownym powodem "krakowskiego powietrza". Po 5-ciu latach wolnej Polski już w Krakowie znowu dało się oddychać. Teraz jest ponad 3* mniejsze skażenie.

A ja lubię Ruch bo to jeden z kilku najfajniejszych Polskich klubów i napinki netowe z obu stron tego nie zmienią.
Swoją drogą niezłe świństwo marketingowe nam Rogal podłożył tą karą z PZPN...wszelako "dymy" byłyby katastrofą dla obu stron.

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#201 Post autor: Konrad » 27 mar 2004, o 06:47

Gościu - daj już sobie spokój z tym miernym tłumaczeniem swojego kolegi. Nie urodziłem się na Śląsku, nie mam tu koligacji rodzinnych, ale ku*** mać jak czytam gdy ktoś mówi w ten sposób o Śląsku to krew mi się gotuje. Kij wam w łeb cwaniaczki z wielkiego, kulturalnego ośrodka akademickiego. :evil:
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

Ryjek
Kontakt:

#202 Post autor: Ryjek » 27 mar 2004, o 08:32

JESZCZE TYLKO KILKA GODZIN I SZPIL .... CZEKOM Z NIECIERPLIWOSCIA :lol:

telet

#203 Post autor: telet » 27 mar 2004, o 09:45

w Krakowie wali snieg na calego... a jak u was? Mysle, ze i wy chcielibyscie,by pogoda zagrala na nosie rogali :) ...

Chuliganeria

#204 Post autor: Chuliganeria » 27 mar 2004, o 09:51

lekko pruszy snieg mecz na bank sie odbedzie gralsmy w owiele trudniejszych warunkach do meczu jeszcze 4 godziny wszyscy na CIACHą!!!!!!!!!

fuhr
Kontakt:

#205 Post autor: fuhr » 27 mar 2004, o 09:51

a co ma do tego pogoda....

przeciez na Ruch nie chodza sie opalac - od tego jest solar 8) :lol:
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

fenix_ksc

#206 Post autor: fenix_ksc » 27 mar 2004, o 09:58

Oj, z tych postów co sobie czytam to widzę, że kibice Ruchu ( w każdym razie większość) są godnymi sługusami pana Rogali. A moze jesteście za słabi, żeby coś zrobić w swoim własnym klubie?Czy wy nie macie nic do powiedzenia na swoich "smieciach"??? A Może lepiej dla was, zeby Pasy nie przyjeżdżały???
Pozdrawiam i prosze o odpowiedź!

volek
Kontakt:

#207 Post autor: volek » 27 mar 2004, o 10:00

Mam nadzieje,że pogoda dziś będzie naszym sprzymierzeńcem.
Wszystkie sparringi graliśmy na śniegu,więc myśłe,że bedzie dobrze.
Tak jak Fuhr napisał,nie patrzeć na pogode tylko wszyscy na Cichą!!!

Chuliganeria

#208 Post autor: Chuliganeria » 27 mar 2004, o 10:20

fenix_ksc pisze:Oj, z tych postów co sobie czytam to widzę, że kibice Ruchu ( w każdym razie większość) są godnymi sługusami pana Rogali. A moze jesteście za słabi, żeby coś zrobić w swoim własnym klubie?Czy wy nie macie nic do powiedzenia na swoich "smieciach"??? A Może lepiej dla was, zeby Pasy nie przyjeżdżały???
Pozdrawiam i prosze o odpowiedź!
fenix wielki hoolsie przeciez mialo was i tak czy sak przyjechac 1 tys i ku*** mielsice brame wy***ac tak pisaliscie na forum www.kibice.pl pisaliscie tez ze i tak przyjedzicie w grupie niezorganizowanej wiec nie pi***ol na wszystko jest jakies wyjscie o ile wiem zbiorke macie o 10:30 wiec spierdalj na dworzec

fenix_ksc

#209 Post autor: fenix_ksc » 27 mar 2004, o 10:38

Nie jestem bojówkarzem, a wyjazd został odwołany sługusie Rogali:).

hwat

#210 Post autor: hwat » 27 mar 2004, o 10:49

Lysy pisze:gościu!
Napisałem celowo krakowii bo nie patrząc na innych kibiców Ruchu mam swoje zdanie co do was a w Krakowie szanuję tylko Wisłę!Jestem starszym kibicem i mam wielu kumpli z Wisełki (ekipa z Zabierzowa do dziś z nimi piję browara)
Wiem dobrze kto założyl wasz klub.Macie pejsy do kolan a ja niestety nie przepadam za tą mniejszością narodową.
Poza tym zadyma na ostatnim meczu u was i to wożenie kibiców Ruchu po mieście!!!!!
Zero szacunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1. bez komentarza
2. bez komentarza
3. ech czuje, że będzie remis. Ba! Nawet coś czuje, że wygracie.
4. mam nadzieję, że mi czółki .a.ier.o.iły :)

ODPOWIEDZ