![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Legia Warszawa - Ruch Chorzów - 30.kolejka Ekstraklasy
- ObeRschlesien
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Cornojama zdobył 2 gole i został królem strzelców wspólnie z Brożkiem. Ciekawe czy dał naszych obrońcóm koraliki, albo inne afrykańskie suveniry
Nie ważne 1:4, ważne 0:1 gdzie indziej

Nie ważne 1:4, ważne 0:1 gdzie indziej

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- brozio
- Kontakt:
cały siwat juz wie....gornik przegrał mecz....słychac głosny spiew...w pierwszej lidze jestt lololololoooo
konies sezonu... downo sie tak nie cieszyłpo takij przegranej (z wiadomych przyczyn) , szkoda tego bambra ze te 2 bramy szczelił i z brozkiem krola zrobił no ale trudno.
ida pic....
my bawimy sie, górnik zegna sie lololololo
konies sezonu... downo sie tak nie cieszyłpo takij przegranej (z wiadomych przyczyn) , szkoda tego bambra ze te 2 bramy szczelił i z brozkiem krola zrobił no ale trudno.
ida pic....

my bawimy sie, górnik zegna sie lololololo

---------------------------------------------------------------------------------------
http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=ZZFUBq8DsEE&feature=related << !!
---------------------------------------------------------------------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=CBZcEzJjoO8&feature=related << !!
http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=ZZFUBq8DsEE&feature=related << !!
http://www.youtube.com/watch?v=CBZcEzJjoO8&feature=related << !!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- DingChavez
- Kontakt:
-
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/0,0.html
juz tutaj jest foto ...ale reakcja Pavola ....mnie osobiscie wzruszyła bardzo
juz tutaj jest foto ...ale reakcja Pavola ....mnie osobiscie wzruszyła bardzo
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Blaszany
- Kontakt:
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91 ... _2_1_.html
niy wiym czymu.. ale... serce raduje sie w tym momyncie.... Pavol - szacunek!
dotychczas ino Grzybek tak emocjonalnie całowoł eRka... teroz doszoł..... Balaż!

niy wiym czymu.. ale... serce raduje sie w tym momyncie.... Pavol - szacunek!
dotychczas ino Grzybek tak emocjonalnie całowoł eRka... teroz doszoł..... Balaż!

-
- Kontakt:
Teraz caluje a w nastepnym sezonie Go juz nie bedzie ... Dajcie spokoj,tanie chwyty.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
KIBICUJ Z MYŚLĄ O TYM, ŻEBY TWOJA DRUŻYNA WYGRAŁA, NIE ŻEBY TAMTA PRZEGRAŁA!!!
REBELIA Pub & Restaurant
REBELIA Pub & Restaurant
- ObeRschlesien
- Kontakt:
Dokladnie caluje eRka a za rok bydzie całowoł inny herb podobnie bylo z Baszczynskim i Pepkiem wczoraj widziolch skrot jak w szatni sie cieszyl z Wisla i zaro mi sie przypomnialo jak sie cieszyl po Derbach ... nic do tego nie mom bo trodno zeby miol siedziec w rogu i nie cieszyc sie ale tak dziwnie sie paczy na to .... chodz Pavol mnie zaskoczyl wczorej z tym calowaniem eRki na plus oczywiscie

- Blaszany
- Kontakt:
simon - pamiyntom to doskonale... ino myslolech ze to byl u niego jednorazowy wyskok i radocha po eleganckim torze... ale cieszenie sie po bramie (kaj niy ma naszych kibiców) w taki spokojny sposob mocno sciskajonc eRka i ja caluje... to zdo mi sie zrobioł to do siebie (kamera wcale niy musiala go wtedy pokazywac...) besto godom ze teroz doszoł Balaż do Grzybka...
?!?!?! -> Pavol pocałowoł eRka sentymentalnie jak widac.... tak som do siebie... a Pepek sie cieszy ajnfach ze zdobycia Majstra... radocha a sciskanie i całowanie tak herbu to roznica....

?!?!?! -> Pavol pocałowoł eRka sentymentalnie jak widac.... tak som do siebie... a Pepek sie cieszy ajnfach ze zdobycia Majstra... radocha a sciskanie i całowanie tak herbu to roznica....
-
?!?!?! pisze:Dokladnie caluje eRka a za rok bydzie całowoł inny herb podobnie bylo z Baszczynskim i Pepkiem wczoraj widziolch skrot jak w szatni sie cieszyl z Wisla i zaro mi sie przypomnialo jak sie cieszyl po Derbach ... nic do tego nie mom bo trodno zeby miol siedziec w rogu i nie cieszyc sie ale tak dziwnie sie paczy na to .... chodz Pavol mnie zaskoczyl wczorej z tym calowaniem eRki na plus oczywiscie![]()
jesli natomiast chodzi o Baszcza to mu sie wcale nie dziwie tyle lat spedzil w Wisle i tyle z nia osiagnal ze dziwne by bylo jakby jej nie mial w sercu...Ruch tez ma w sercu pokazal to w przerwie zimowej kiedy dostal oferte z Górnika...i powiedział co o tym myśli