![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)

Niysczynśliwy szczewski ryjttt pisze:Obrazek
To kara za wasza bute i pewnosc siebieMaciek_TRSL pisze:Widze na Forum wielką radość.
Wasze prawo...
Wrzuce tylko cytat z PC Park - Klatka : "...Co nie uśmierci to podwójnie wzmocni mnie...
" - fakt, dziś du9sko boli, łzy napływają do oczu, ale może niekiedy warto osiągnąć dno żeby się od niego odbić.
Zresztą, sami z niedawnej historii wiecie jak to jest, no nie..?
No ale, odbiegłem od tematu...
Pamietacie sezon 1977/1978..? No pewnie, że tak !
Nasz spadek...
1979/1980..? Już 6 miejsce..?
1984/1985..? Mistrz..?
Historia lubi się powtarzać, więc może i tym razem...
Mieszkam w Rudzie więc mam sporo kumpli z obydwu stron barykady. Szanujemy się wzajemnie od lat. Tak to jest u nas w aglomeracji, że skazani jesteśmy na to żeby się codzień mijać, w robocie, w sklepie, na ulicy.
Tym bardziej wiec jak czytam niektóre wpisy jestem zażenowany...
Acha, i jeszcze jedno - wbrew obiegowej opinii nie uważamy, że winny naszego spadku jest PZPN, spisek całej sportowej Polski, Fryzjer czy Chińczycy.
Winna jest pizdowata gra naszych grajków.
Pozdrawiam normalnych
ale od jutra ni ma tematu Górnika bo sie robi poleku spamkibol-siem-ce pisze:zmienicie temat na "Górnik żebrze"ale sie ciesza
pzpn lodebroł Lutzowi licyncjo na te lacieLutz pisze:Radzion, to niy ma tak leko z tymi laciami, jo sie odwołoł do UEFA, zmiynili my trenera bez to my sie utrzimali, a jo tego w kontrakcie niy mioł zapisane, zrobiyli mie einfach za ciula
Dokładnie. Niestety mają bardzo krótką pamięć, gdyby nie wydarzenia z 2003 roku pewnie większość postów byłaby nieco inna, a tak jest, jak jest.Scypion pisze:Wiemy i pamietamy kto wydatnie pomogl nas spuscic i jaka ucieche z tego mieliscie. Daruj wiec sobie moralizatorstwo o ktorym nie pamietaliscie kilka lat temu i wroc na wlasne forum.Maciek_TRSL pisze:Widze na Forum wielką radość.
Wasze prawo...
.......
Niy tylko 2003 to że gnoje zagrali ze szczaksom to wiadome som inne sprawy kere niy czas i miejsce godac tukej.grzej pisze:Dokładnie. Niestety mają bardzo krótką pamięć, gdyby nie wydarzenia z 2003 roku pewnie większość postów byłaby nieco inna, a tak jest, jak jest.Scypion pisze:Wiemy i pamietamy kto wydatnie pomogl nas spuscic i jaka ucieche z tego mieliscie. Daruj wiec sobie moralizatorstwo o ktorym nie pamietaliscie kilka lat temu i wroc na wlasne forum.Maciek_TRSL pisze:Widze na Forum wielką radość.
Wasze prawo...
.......
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot], Pulocini, sivy35 i 26 gości