Sezon 2008/2009
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
poszły szczewa do ch***
krupniokom gratulujemy 1szyj ligi
bydziecie mieli tera tyn swoj Ślonski klasyk o ile dospele niy ślecom

Ps Apeluja do admonistratorów stronki niebiescy.pl Prosze szybko znienić tabele na stronce bo ten widok jest bezcenny

krupniokom gratulujemy 1szyj ligi

bydziecie mieli tera tyn swoj Ślonski klasyk o ile dospele niy ślecom

Ps Apeluja do admonistratorów stronki niebiescy.pl Prosze szybko znienić tabele na stronce bo ten widok jest bezcenny

Ostatnio zmieniony 30 maja 2009, o 19:50 przez _pnwk_, łącznie zmieniany 1 raz.

NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Spadek to dla żaboli katastrofa.
-Wpływy zmniejszą się o miliony z Canal +
-Alianz też pewnie przykręci kurek z kasą, a może nawet odejdzie...
-wydatki klubu się nie zmniejszą, bo ze swoimi piłkarzami podpisali wysokie kontrakty, które obowiązują niezależnie od tego w jakiej grają lidze,
!
A my mówimy, że Ruch jest źle zarządzany.... to co żabole mają powiedzieć....
-Wpływy zmniejszą się o miliony z Canal +
-Alianz też pewnie przykręci kurek z kasą, a może nawet odejdzie...
-wydatki klubu się nie zmniejszą, bo ze swoimi piłkarzami podpisali wysokie kontrakty, które obowiązują niezależnie od tego w jakiej grają lidze,

A my mówimy, że Ruch jest źle zarządzany.... to co żabole mają powiedzieć....

- radzion
- Kontakt:
dla tych ktorzy pytaja sie czemu nas tak cieszy spadek szczew
otoz -
temu ruskiemu wytworowi nalezalo sie to za:
- te wszystkie lata przekrectw i cwaniactwa kiedy to cudem im sie udawalo uratowac
- za propagande ktora siali przez X lat
- za szczakowianke i to ze sie wtedy sku...
- za to ze mysleli ze majac dupnego sponsora mozna w lidze zrobic co tylko sie chce
a my? a ja plakac za nimi nie bede, niech poznaja co to smak jezsdzenia po wioskach.
zreszta w ich miejsce wchodzi Widzew wiec zle nie ma
poza tym jeden klub z regionu mniej to de facto wieksza szansa dla nas, zarowno na tle finansowym jak i sportowymn i "sportowym"
a co do naszego miejsca?szkoda ze nie wyzej i bynjamniej nie ma co tu winic kopaczy za dzisiejsza porazke, o tym ze jestesmy na 10 a nie np na 6-7 zadecydowaly inne mecze a nie dzisiejszy, teraz tzreba czekac na to co przyniesie jutro
otoz -
temu ruskiemu wytworowi nalezalo sie to za:
- te wszystkie lata przekrectw i cwaniactwa kiedy to cudem im sie udawalo uratowac
- za propagande ktora siali przez X lat
- za szczakowianke i to ze sie wtedy sku...
- za to ze mysleli ze majac dupnego sponsora mozna w lidze zrobic co tylko sie chce
a my? a ja plakac za nimi nie bede, niech poznaja co to smak jezsdzenia po wioskach.
zreszta w ich miejsce wchodzi Widzew wiec zle nie ma
poza tym jeden klub z regionu mniej to de facto wieksza szansa dla nas, zarowno na tle finansowym jak i sportowymn i "sportowym"
a co do naszego miejsca?szkoda ze nie wyzej i bynjamniej nie ma co tu winic kopaczy za dzisiejsza porazke, o tym ze jestesmy na 10 a nie np na 6-7 zadecydowaly inne mecze a nie dzisiejszy, teraz tzreba czekac na to co przyniesie jutro
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jo jezdza krocyj ale tyz dlugo i jakos mimo porazki mom za***iscie dobry humorDUUD71 pisze:na Ruch jezdza ponad 20 lot ale dzisiej mimo przegeany jest DZIEN ktoRy DAL NAM PAN dwa pedaly w jedny lidze hehe NIEBIESKIE PIEKARY SLASKIE
jakos nigdy tak zle nie zyczylch zabolom jak w tym roku.Poprostu ich napinka i propaganda siegaly zenitu i to musialo sie obrocic przeciwko nim.Nalezalo sie jak nikomu innymu.Nawet jakby mieli byc ino rok w 1 lidze to i tak tyn rok byda siedziec cicho te ci*p z zabrza

sezon mysla ze jako tako nie najgorszy
utrzymali my sie choc wiadomo to akurat nie cieszy bo powinno to byc normalne w koncu somy RUCH CHORZOW ale final pucharu i niezapomniany szpil na Slonskim
trocha uciechy dol puchar ekstraklasy no i awans Widzewa
no i te 90 min na rusvelta

Niebieski od uRodzenia
-
- Kontakt:
a teraz trudniej będzie wejść do ekstraklasy. Cracovia, być może Korona, a miejsca są tylko dwa.
6 lat czekałem i się doczekałem
Moim zdaniem szczewki się jeszcze odwołają, nie wiem od czego, ale się odwołają. Wymyślą przekupione mecze czy inne rzeczy. Albo, że Mąka był na koksie.
Oglądałem mecze w necie, ale nie potrafię doczekać się kiedy zobaczę szczewskie ryje po porażce.
PS. ŁKS-owi gratuluję otrzymania licencji. SZACH-MAT: powiedział Hajto Kasperczakowi
6 lat czekałem i się doczekałem

Moim zdaniem szczewki się jeszcze odwołają, nie wiem od czego, ale się odwołają. Wymyślą przekupione mecze czy inne rzeczy. Albo, że Mąka był na koksie.
Oglądałem mecze w necie, ale nie potrafię doczekać się kiedy zobaczę szczewskie ryje po porażce.
PS. ŁKS-owi gratuluję otrzymania licencji. SZACH-MAT: powiedział Hajto Kasperczakowi

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
z jednej strony sie ciesze ze KSG zlecialo - niechcieli PB uzyczyc stadionu, obrazali sie na nasze bilety, cieszyli sie swoim bogactwem za bardzo no i zawsze im sie udawalo wyjsc z opresji wiec w koncu musiala przyjsc kreska.
Z drugiej strony nie ciesze sie bo - brak deRbów w 2009/2010.....
Z drugiej strony nie ciesze sie bo - brak deRbów w 2009/2010.....
[img]http://img45.imageshack.us/img45/4044/adammalyszfannl6hn6.png[/img]
- Bytom20
- Kontakt:
Oby dla Nas przyszło lepsze jutro bo narazie widzę to wszystko bardzo mgliście. Trzeba przetrzymać jakoś te czasy kryzysu i wierzyć że w końcu zawita ktoś z kasą do Ruchu. Popatrzmy na finał pucharu Polski, kiedy w środku tygodnia przyszło 20 000 Niebieskich kibiców, którzy stworzyli naprawdę świetną atmosferę. Co by byłoby gdybyśmy grali o coś więcej niż utrzymanie ?
Brakuje Nam tylko sponsora - mamy ekstraklasę, wspaniałych kibiców, dług na karku który wydaje mi się nie jest aż tak duży jak tutaj niektórzy sądzą, zdolną młodzież ino brakuje trochę kasy i zdobywamy Europę ale póki co musimy się zadowolić utrzymaniem i spadkiem innych klubów.
Brakuje Nam tylko sponsora - mamy ekstraklasę, wspaniałych kibiców, dług na karku który wydaje mi się nie jest aż tak duży jak tutaj niektórzy sądzą, zdolną młodzież ino brakuje trochę kasy i zdobywamy Europę ale póki co musimy się zadowolić utrzymaniem i spadkiem innych klubów.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Rozgoryczeni degradacją klubu do I ligi kibice Górnika po końcowym gwizdku meczu z Polonią Warszawa wdarli się na murawę. Musiała interweniować policja.
Zawodnicy zabrzan uciekli do szatni, a w tym czasie pseudokibice wdali się w przepychanki ze służbami ochrony. Z pomocą pospieszyła policja. Na murawę wjechała armatka wodna.
to sie puść z płyty Wielkie deRby 08binaR pisze:Z drugiej strony nie ciesze sie bo - brak deRbów w 2009/2010.....

JESZCZE ROS PODKREŚLA: OJCEM SPADKU JEST KASPERCZAK, JAKBY NIE POSADZIŁ MADEJSKIEGO DO ME TO BYLIBY DZIS BEZPIECZNI, A MOŻE NAWET NAD NAMI...
-
- Kontakt: