[ Dodano: Czw 28 Maj, 2009 ]
a co do szczew to nawet ;wielkiego klasyka se nie zrobią bo gijksy zlecą
knujecie jakieś teorie spiskowe ze to Allianz już wszystko ma ustawione itd. Poczekajcie do soboty do godz 19 bedziecie wszystko wiedzieć kto spada itd.gerhat pisze:19_kRzysiek_20 pisze:Kur... jaracie sie tym Górnikiem cały czas dla nas to jest ruski wynalazek.
Może poświęcicie wiecej uwagi naszemu zespołowi bo gramy z Legią jakby wszyscy nie wiedzieli![]()
Co do licencji to jeżeli Górnik przegra mecz to i tak leci bo wejdzie 4 drużyna I ligi a wychodzi na ... Korone Kielce![]()
![]()
kur.. przpraszomy za jaranie się szczewami, wszak to tobie jeno przystoi
![]()
![]()
wytlumacz mi na jakiej podstawie awansuje 4 druzyna czyli jak to stwierdziles Korona jak Gornik przegra?19_kRzysiek_20 pisze:Kur... jaracie sie tym Górnikiem cały czas dla nas to jest ruski wynalazek.
Może poświęcicie wiecej uwagi naszemu zespołowi bo gramy z Legią jakby wszyscy nie wiedzieli![]()
Co do licencji to jeżeli Górnik przegra mecz to i tak leci bo wejdzie 4 drużyna I ligi a wychodzi na ... Korone Kielce
i po co twoj gupi post jak nawet niewiesz o co chodzi19_kRzysiek_20 pisze: Co do licencji to jeżeli Górnik przegra mecz to i tak leci bo wejdzie 4 drużyna I ligi a wychodzi na ... Korone Kielce
niy mom wiyncy pytań32 pisze:Nie spadlismy.Zobaczymy po nastepnej kolejce.
Nie udowdniono Nam zadnego przekretu
starczy, że zajmie sie tym Fornalak i wykorzysto sparing z Lechią do stestowania Szmatuły i drugiego garnituruKasprzik kibicuje Ksg.Tez niech sie zjamie wydzial pzpn.
ja amigo, ja ! mosz recht. Nojgorzy to miec krupniokym zawalone łoczy.CZy zamiast zdrowo rozsadkowe podejscie do pewnych rzecy zalsepia niektorym oczy?
Zgadza się, to pytania czysto retoryczne. Odpowiedź dostałem przed chwilą, sms-em od wysoko postawionego działacza związku. Brzmiała tak: „Nikt ze Śląska nie spadnie”...
wg mnie nie ma co się łudzić, że jutro ktos odpusci cos...L.G pisze:Cytat:
Kasprzik kibicuje Ksg.Tez niech sie zjamie wydzial pzpn.
starczy, że zajmie sie tym Fornalak i wykorzysto sparing z Lechią do stestowania Szmatuły i drugiego garnituru
chyba z Odrągerhat pisze:brzmiało to mniej wiecej tak, że oni maja załatwione zycięstwo z Piastem,
niy tyla "prorok" co "dobrze poinformowany"gerhat pisze:Pamietam jak go wyśmiałem, ale teraz coraz częsciej nurtuje mnie pytanie: prorok czy co?
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Rickenn10, ruchfans i 82 gości