Sezon 2008/2009
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Tak jak pisałem szczęście dla górnika MUSI się kiedyś skończyć: z Lechią to był cud - tamci grali a ci strzelali, podobnie z Odrą, która była lepsza, przynajmniej dla komentatorów (I połowa na pewno), potem brama z wolnego, samobój i po meczu.
Jeśli Polonia zagra NORMALNIE, to żabole są bez szans, piłkarsko Wa-wa jest klasę wyżej.
Jeśli Polonia zagra NORMALNIE, to żabole są bez szans, piłkarsko Wa-wa jest klasę wyżej.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
- radzion
- Kontakt:
zanim cos napiszesz to najpierw to sprawdz, bo jak byda takie wyniki jak piszesz to leci arka i craxa a gornik barazkoller pisze:Lech - Craxa 1
Górnik - Polonia X
Arka - Odra 1
Piast - Lechia X
i z ligi leci Cracovia i Górnik .. baraże Arka
chyba ze przepisy pzpnu stanowia inaczej w sytuacji gdyt 3 zespoly maja ta sama liczba punktow
to wtedy stosuje sie malo tabelka do 3 zespolow, ino co kiedy 2 z nich maja po 4 punkty?liczy sie bezposredni wynik czy bramy- jesli wynik to leci gornik- jesli bramy to leci arka
EDIT:
juz sprawdziolch
tak wiec w tym przypadku poleci arka a nie gornik9.2.2. przy więcej niż dwóch zespołach:
a. liczba zdobytych punktów w spotkaniach między tymi drużynami,
b. przy równej liczbie punktów korzystniejsza różnica między zdobytymi i utraconymi bramkami w spotkaniach tych drużyn,
-
- Kontakt:
radzion pisze:zanim cos napiszesz to najpierw to sprawdz, bo jak byda takie wyniki jak piszesz to leci arka i craxa a gornik barazkoller pisze:Lech - Craxa 1
Górnik - Polonia X
Arka - Odra 1
Piast - Lechia X
chyba ze przepisy pzpnu stanowia inaczej w sytuacji gdyt 3 zespoly maja ta sama liczba punktow
to wtedy stosuje sie malo tabelka do 3 zespolow, ino co kiedy 2 z nich maja po 4 punkty?liczy sie bezposredni wynik czy bramy- jesli wynik to leci gornik- jesli bramy to leci arka
Ciekawe jak ... Craxa bo bydzie mieć 29 ... Arka bydzie mieć 30 .. Górnik 30 i Lechia 30 ...
Dodatkowo tabelka ...
Lechia 9 pkt
Arka 4 pkt
Górnik 4 pkt
liczomsie tory .. to Arka mo przy zwycięstwie minus 12 ( nojgorszy wypadek ) a Górnik tyż ... jeszcze coś ... Zwycięstwo 2 golami dowo Arce baraże

Ostatnio zmieniony 24 maja 2009, o 14:53 przez koller, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
wez no cztej uwaznie bo dupisz fleki, licza sie bramy w meczach miedzy tymi zespolami a nie z calego sezonukoller pisze:radzion pisze:zanim cos napiszesz to najpierw to sprawdz, bo jak byda takie wyniki jak piszesz to leci arka i craxa a gornik barazkoller pisze:Lech - Craxa 1
Górnik - Polonia X
Arka - Odra 1
Piast - Lechia X
Ciekawe jak ... Craxa bo bydzie mieć 29 ... Arka bydzie mieć 30 .. Górnik 30 i Lechia 30 ...
Dodatkowo tabelka ...
Lechia 9 pkt
Arka 4 pkt
Górnik 4 pkt
liczomsie tory .. to Arka mo przy zwycięstwie minus 12 ( nojgorszy wypadek ) a Górnik tyż ... jeszcze coś ... Zwycięstwo 2 golami dowo Arce baraże
-
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
MalowanyPtak pisze:Ekstraklasa dla górnika ! ! !...... A może krupniok do tego??
Przido im sie troszka pokory. Komunistom godomy zdecydowane RAUS ! ! !
Tyż tak godom. Cudowne mecze pod koniec sezonu kiedyś muszą się skończyć. Pokory nauczą się tam wszyscy - zarząd, trener (najdroższy w Polsce podobno), piłkarze (mocno przepłaceni) noi w końcu kibice (czyt. emerytowani grubiorze, posiadacze karnetów ze związków zawodowych kupione za 1 zł - liczy się liczba - nie jakość). Niech zlecom, choby na jeden tylko sezon
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Po co te wszystkie wyliczenia? Górnik przegrywa i spada. A Polonia Warszawa nie odpuści bo walczy o 4 miejsce za , które są puchary
Przypominam , że za polską lige zabrały sie odpowiednie osoby wiec o kupowaniu meczu nie był bym już taki pewny. Teraz sie wszystko na boisku rozgrywa a nie przy zielonym stoliku dla przykładu : Odra Wodzisław , która niby już utrzymana i miała karty rozdawać a tutaj walcza do ostatniej kolejki o ligowy bytgrzej pisze:Coś czuję, że Polonia W. przegra zupełnie przypadkowo, a Górnikowi te 3 pkt wystarczą. Polonia walczy o puchary? Naprawdę w to wierzycie? Spadnie ten kto se "nie załatwił" w ostatniej kolejce 3 pkt..
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Oczywiście możesz mieć rację i oby tak było.
Oprócz "kupowania" meczów są jeszcze układy i układziki, już różne rzeczy widziałem (słyszałem) w naszej lidze i nic mnie już nie zdziwi. Odra się przeliczyła, bo sądziła, że łatwo wygra z Piastem a tu proszę...
Może szukam dziury w całym, ale uważam, że Polonia Warszawa podłożyły się Górnikowi...
Oprócz "kupowania" meczów są jeszcze układy i układziki, już różne rzeczy widziałem (słyszałem) w naszej lidze i nic mnie już nie zdziwi. Odra się przeliczyła, bo sądziła, że łatwo wygra z Piastem a tu proszę...
Może szukam dziury w całym, ale uważam, że Polonia Warszawa podłożyły się Górnikowi...
historiaruchu.pl
-
- Kontakt:
- vahanara
- Kontakt: