Nasi rzecznicy prasowi

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
19aRtuR20
Kontakt:

#421 Post autor: 19aRtuR20 » 23 maja 2009, o 11:18

no to nastepnym razem mom nadzieja ze wszyscy byda gwizdac :!:
i to nie skuli tego ze my sa wielkim naRodem, separatystami, ino skuli tego ze na nos sie "wyzywaja" wszystkie gazety... to niech sie wyzywaja z prawda

ale jak oni wmawiaja to czego nie bylo to lepi moze zrobic to z pompa i aby nie bydzie ze "media klamia"

wiem ze to trocha dyskusyjny post, ale co z tego ze Wy nie gwizdaliscie jak w swiat idzie jacy to my zli bo GWIZDALI...

JO NIGDY NIE BYLCH ZWOLENNIKIEM TEGO, kij z gorolami, ale nie robmy sie obciachu

jugador
Kontakt:

#422 Post autor: jugador » 23 maja 2009, o 11:22

wojt a myslisz , ze inni tego nie podchwycili.Chocby Pan Czado i jego notka na blogu na GW.
Skadinad bardzo dobry dziennikarz ale tym razem sie zagubil.
Niech oni wreszcie rzetelnie wykonuja swoja robote i pisza o kilku idiotach a nie o "kibicach" Ruchu.Kazde uogolnianie jest klamliwe i naganne.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

Daniel__20
Kontakt:

#423 Post autor: Daniel__20 » 23 maja 2009, o 11:26

wojt pisze:Nie wiem kto skasował mój wcześniejszy post, ale ludzie czytajcie źródła przecież to było napisane w Naszym Dzeinniku, Tadeusza Rydzyka. Oni nie będą pisali o oprawach czy głośnym dopingu. Dla nich zagrożeniem są Ślązacy i autonomia. Niestety kretyński Onet daje takie wypłuczyny narodowców na pierwszą stronę.
Tylko ze na calo Polska poszlo jacy to my nie jestesmy zli. To nawet mogl napisac Gosc Niedzielny. Ludzie takie ciu.lstwa kupuja i potem wyrabiaja sobie zdanie. Z chamstwem trzeba walczyc.

Rzecznik Prasowy
Kontakt:

#424 Post autor: Rzecznik Prasowy » 23 maja 2009, o 13:11

Witam. Teraz mam mecz, ale w przyszłym tygodniu zajmę się tą sprawą. Nie rozumiem, jak można pisać o Nas tak negatywnie. To, co wydarzyło się podczas meczu z Lechem Poznań - chodzi o zamieszki czy buczenie na hymn - na pewno nie było dziełem kibiców Ruchu, tylko pseudokibiców, nie mających nic wspólnego z Ruchem! Będę mówił o tym wielokrotnie, że kibice stworzyli wspaniałą oprawę meczową. Piłkarze i wszyscy uczestnicy tego wydarzenia podkreślali, że zachowanie kibiców i ich oprawa meczowa była tak wspaniała, że od dawna nie przeżyli takich emocji - podobała się jeszcze bardziej niż podczas Wielkich Derbów Śląska. Zresztą sama Rada Nadzorcza i Zarząd Ruchu Chorzów (a także wszyscy pracownicy) również byli Wam bardzo wdzięczni za znakomitą oprawę i postawę w meczu, o czym świadczyły podziękowania dla Was zamieszczone na oficjalnej stronie klubu.
Macie rację drodzy kibice, koniec z "jechaniem" na nasz klub!

RudaSlaska7
Kontakt:

#425 Post autor: RudaSlaska7 » 23 maja 2009, o 13:24

Ale im sie musi tam nudzic ze takie brednie wypisuja...
najlepiej jak by wylapali tych chuliganow co na hymn gwizdali i dozywotni zakaz stadionowy.
i areszt oczywiscie w polskim wiezeniu zeby byl bardziej upokarzający :niepewny:

Miki1920
Kontakt:

#426 Post autor: Miki1920 » 23 maja 2009, o 13:26

Rzecznik Prasowy pisze:Witam. Teraz mam mecz, ale w przyszłym tygodniu zajmę się tą sprawą. Nie rozumiem, jak można pisać o Nas tak negatywnie. To, co wydarzyło się podczas meczu z Lechem Poznań - chodzi o zamieszki czy buczenie na hymn - na pewno nie było dziełem kibiców Ruchu, tylko pseudokibiców, nie mających nic wspólnego z Ruchem! Będę mówił o tym wielokrotnie, że kibice stworzyli wspaniałą oprawę meczową. Piłkarze i wszyscy uczestnicy tego wydarzenia podkreślali, że zachowanie kibiców i ich oprawa meczowa była tak wspaniała, że od dawna nie przeżyli takich emocji - podobała się jeszcze bardziej niż podczas Wielkich Derbów Śląska. Zresztą sama Rada Nadzorcza i Zarząd Ruchu Chorzów (a także wszyscy pracownicy) również byli Wam bardzo wdzięczni za znakomitą oprawę i postawę w meczu, o czym świadczyły podziękowania dla Was zamieszczone na oficjalnej stronie klubu.
:padam: :padam: :padam:

[ Dodano: Sob 23 Maj, 2009 ]
Rzecznik Prasowy pisze:Witam. Teraz mam mecz, ale w przyszłym tygodniu zajmę się tą sprawą. Nie rozumiem, jak można pisać o Nas tak negatywnie. To, co wydarzyło się podczas meczu z Lechem Poznań - chodzi o zamieszki czy buczenie na hymn - na pewno nie było dziełem kibiców Ruchu, tylko pseudokibiców, nie mających nic wspólnego z Ruchem! Będę mówił o tym wielokrotnie, że kibice stworzyli wspaniałą oprawę meczową. Piłkarze i wszyscy uczestnicy tego wydarzenia podkreślali, że zachowanie kibiców i ich oprawa meczowa była tak wspaniała, że od dawna nie przeżyli takich emocji - podobała się jeszcze bardziej niż podczas Wielkich Derbów Śląska. Zresztą sama Rada Nadzorcza i Zarząd Ruchu Chorzów (a także wszyscy pracownicy) również byli Wam bardzo wdzięczni za znakomitą oprawę i postawę w meczu, o czym świadczyły podziękowania dla Was zamieszczone na oficjalnej stronie klubu.

[ Dodano: Sob 23 Maj, 2009 ]
"Ta drużyna ma wartość, która nie jest liczona w milionach euro. " Jan Kocian

Roni2580

#427 Post autor: Roni2580 » 23 maja 2009, o 13:28

ja wam powiem czemu ludzie gwizdali na hymn PEPEK przez mikrofon powiedział :Nie Gwizdać na hymn ale paru debili usłyszało słowo gwizdać i od razu zaczeli swoje....

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#428 Post autor: ObeRschlesien » 23 maja 2009, o 13:50

Rzecznik Prasowy pisze: Macie rację drodzy kibice, koniec z "jechaniem" na nasz klub!
3ymia cie za słowo jak i reszta kibiców ! pozdRo

Co do tych gwizdów to wiem ino tyla ze jak Fusbalery juz stoli na murawie to kibice Lecha spiewali Puchar jest nasz itd i my kibice Ruchu gwizdali nawet jo gwizdol.. i w tym czasie puszczono tyn hymn i nie bylo nawet tego slychac wiec po 10-30 sekundach sie kozdy kapnol ze leci hymn Polski i przestali my gwizdac chodz i pare osob i tak gwizdalo .
Ostatnio zmieniony 23 maja 2009, o 14:42 przez ObeRschlesien, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
milanos
Kontakt:

#429 Post autor: milanos » 23 maja 2009, o 14:21

Panie Rzeczniku na tym filmie wyraźnie widać ze gwizdało max 5-10 osób, a nie cały stadion:
http://www.youtube.com/watch?v=NmSn7dXq4ME&hd=1
Obrazek

Elmer
Kontakt:

#430 Post autor: Elmer » 23 maja 2009, o 15:58

przy okazji: http://www.youtube.com/watch?v=uTaLEVVCsyY

czy PZPN zareagował na te gwizdy?

Za kilka lat jak powie się w trakcie meczu "czarno to widzę" to się zostanie oskarżonym o rasizm
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

bolo23
Kontakt:

#431 Post autor: bolo23 » 25 maja 2009, o 08:56

jeszcze nawiaze do glosnego tu artykułu z Naszego Dziennika.

Czy to sa prawdziwe slowa Pana Rzecznika czy tez nie??
Nie wiem, co we wtorek chcieli udowodnić, może ci kibice przyjechali z Niemiec - przyznał.
jesli tak, to co Pan mial na mysli i co chcial przez to zasugerowac?
jesli nie, to jakie Pan kroki chce podjac, by nie podpisywano jako Panskie slow, ktore nie zostaly wypowiedziane.
kaj sie to moje poprzednie konto stracilo?!?!

Rzecznik Prasowy
Kontakt:

#432 Post autor: Rzecznik Prasowy » 25 maja 2009, o 14:28

Witam.

Moje słowa zostały przekręcone, jedynie, co wypowiedziałem to to, że kibice, którzy gwizdali na hymn i byli uczestnikami awantur NIE BYLI KIBICAMI RUCHU, niewiadomo, skąd oni pochodzili, to garstka parę osób, która nie ma nic wspólnego z kibicowaniem.
Tak jak mówiłem, na pewno wydamy oświadczenie w tej sprawie i poruszymy ten temat! Jeszcze raz przypomnę, że kibice Ruchu zasłużyli na wielkie brawa. Oprawę meczową, jaką przygtowali, cieszyła się uznaniem wszystkich uczestników spotkania!!!
Pozdrawiam.

[ Dodano: Pon 25 Maj, 2009 ]
Odnoście napoju energetyzującego. Jeżeli macie jakiekolwiek pytania odnoście napoju, to wysyłajcie zapytania na adres: [email protected]

Dystrybutorom będą przekazane wszystkie adresy sklepów, które chciałby kupić napój.

Awatar użytkownika
ch-R

#433 Post autor: ch-R » 25 maja 2009, o 16:05

Rzecznik Prasowy, To niech Pan przygotuje te oświadczenie jak najszybciej bo w czwartej nas uwalą ! Nie może być tak że na 18 tyś kibiców Ruchu gwiżdże 15- lub 20 osób , ktos to usłyszał (ja nic nie słyszałem) na forach , onetach itp. to połapali szmatławce i teraz jest jazda . Założ sie że nikt na loży honorowej tego nie słyszał ! Tak samo z bójkami ! Nie było żadnych bójek na widowni tylko po za nią a to jest chyba różnica ?! Bo jakiś szmatławiec i te imbecyle z ITI trąbią o tym że finał zepsuli pseudokibice bo sie bili na widowni ! Nam nikt finału nie zepsuł bo nie było żadnej bijatyki na trybunach , na trybunach by doping i świetna oprawa !
Dziekuję
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#434 Post autor: radzion » 25 maja 2009, o 16:16

ludzie, ale o czym wy tu piszecie?

jakie uwalanie??a w jaki sposob pzpn udowodni Ruchowi ze to kibice Ruchu gwizdali??? pi***olenie bez sensu,
moim zdaniem jesli bedzie jakakolwiek kara to klub powinien zlozyc sprawe do sadu na pzpn,
poza tym niech mi ktos pokaze jakikolwiek przepis pzpnowski na ktorym ow pzpn mialby sie posluzyc karajac Ruch!nie ma takiego przepisu,
owszem moga byc ewentualne kary za race i to tyle, wiecej nam nie moga zrobic a wy skonczcie panikowac

Awatar użytkownika
ch-R

#435 Post autor: ch-R » 25 maja 2009, o 16:26

radzion, Na potrzeby propagandy i przepis sie znajdzie.
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

ODPOWIEDZ