ok kazdy moze miec swoje zdanie tylko odpowiedz sobie na pytanie ile dziennie kupujesz produktow z ktorych klub nie ma ani grosza, takim tokiem myslenia nie powinienes nic kupowac bo na kazdej rzeczy ktos zarabia tak wyglada handel i tego nie zmienisz , fakt mozesz zakupic od producenta 5 palet towaru a potem rozdac dla idei wsrod znajomych gdyz klub juz na tym zarobil. wodki nie kupujesz w polmosie, piwa w browarze , mleka w mleczarni itd i jakos w codziennej egzystencji nie przeszkadza ci to ze ktos na tym zarabia ktos calkiem obcy a w szczegolnosci wielkie markety ktore notabene nie sa polskie a Twoj klub nie zarabia na tym nic. Tutaj jest inaczej jest produkt na ktorym zarabia klub wiec pozwol ze ktos inny tez na tym zarobi bo ma na utrzymaniu rodzine , jesli nadal masz takie zdanie to sprobuj przez tydzien nic nie pic i nic nie jesc bo to nie sa produkty Ruchu i zarabia na nich kazdy tylko nie klub, ni kupuj produktow potrzebnych do zycia tylko oddaj kase pani prezes a uwierz mi ze nie uslyszysz slowa dziekuje, ode mnie takie slowo slyszy kazdy kto kupuje towar bo wiem ze sprzedajac mu produkt zapewniam byt jego ale takze mojej rodzinie , dla was rodzina, honorem jest wasz klub a wem ze dla niektorych z was nie ma nic wazniejszego dla niego zyjecie wiec pozwol mu tez egzystowac19_kRzysiek_20 pisze:[A nie z autabo wygląda na to jakbyś to ty na tym zarabiał i nie wygląda to zbyt profesjonalnie. Takie jest tylko moje zdanie
sorry za tak dlugi wywod ale dostalem weny
[ Dodano: Pon 18 Maj, 2009 ]
FC Łaziska – godz. 17:15, MDK
FC Mikołów – godz. 16:30, dworzec
(możliwość przejazdu autobusem, cena 12 zł. Ilość miejsc ograniczona)
FC Mysłowice – godz. 18:00, dworzec (Rymera)
FC Piekary Śl. - godz. 16:00, przy Imprerium
FC Pszów – godz. 17:00, dworzec PKS
FC Siemianowice Śl. – godz. 17:00, Michałkowice (parking, planty)
FC Świętochłowice – godz. 18:00, Carrefour (Piaśniki)
mam zamiar pojawic sie w piekarach , siemianowicach i swietochlowicach co wy na to??