Wchodze i ....

Pierwsza pólka i okolo 40 puszek wyeksponowanych tak ze nie sposob nie zauwazyc i cena i karteczka:
NAPÓJ RUCH Chorzów

mi chodzi tylko o namiary bo to ulatwia sprawe i czasu mniej sie traci , a jesli chodzi o nagabywanie to nie odbieraj tego tak , wy nie macie sprzedawac tylko pojsc zapytac czy pani by ewentualnie wziela albo najprostsza metoda tak jak juz tutaj pisali po prostu isc zapytac na sklep czy napoj jest tak ze 3 osoby dziennie a nastepnie dac adres tego sklepu na priva i nie ma opcji zeby nie wzieli jak sie tam pojawie na drugi dzien , adresy prosze podawac na priv zeby nie zasmiecac tutaj tematu , juz wiele osob tak zrobilo (podalo adresy) i maja juz powERka u siebiebinaR pisze:jesli naprawde sie starasz to spoko zwracam honor natomiast dziwne wydaje mi sie nagadywanie wlascicieli sklepow. Jesli chcesz namiary to na jutro moge zalatwic kilka sklepow w mojej okolicy do ktorych moglbys podbić
pozdRo
moze znowu sie czepiam ale jeśli to jest Oficjalny napoj Ruchu Chorzów i klub ma mieć z tego zarobek to powinno to być sprzedawane pod jakimś parasolem albo namiotem. A nie z autaeneRgy-dRink pisze:mi chodzi tylko o namiary bo to ulatwia sprawe i czasu mniej sie traci , a jesli chodzi o nagabywanie to nie odbieraj tego tak , wy nie macie sprzedawac tylko pojsc zapytac czy pani by ewentualnie wziela albo najprostsza metoda tak jak juz tutaj pisali po prostu isc zapytac na sklep czy napoj jest tak ze 3 osoby dziennie a nastepnie dac adres tego sklepu na priva i nie ma opcji zeby nie wzieli jak sie tam pojawie na drugi dzien , adresy prosze podawac na priv zeby nie zasmiecac tutaj tematu , juz wiele osob tak zrobilo (podalo adresy) i maja juz powERka u siebiebinaR pisze:jesli naprawde sie starasz to spoko zwracam honor natomiast dziwne wydaje mi sie nagadywanie wlascicieli sklepow. Jesli chcesz namiary to na jutro moge zalatwic kilka sklepow w mojej okolicy do ktorych moglbys podbić
pozdRo
dzieki wszystkim za namiary na priva, czekam na nowa dostawe i od razu ruszam na podane adresy, ruszylbym juz jutro tak jak planowalem ale niestety spedycja zrobila mi psikusa i przywiezli mi dzis pogon szczecin ( na szzescie przez pomylke) a to sie raczej nie bedzie sprzedawac hehe ale mam nadal plan ze jak zdarza mi to dowiezc w jakis normalnych godzinach to moze zawitam pod slaski i bede sprzedawac z auta tylko pytanie gdzie sie ustawic zeby sie nikt nie czepial a jak najwiecej ludzi dowiedzialo ze jest juz w sprzedazy
eneRgy-dRink pisze:mozesz sie czepiac tylko miej swiadomosc o co sie czepiasz
klub ma kase za sprzedany produkt ktory wyjezdza od producenta (ma z tego co wiem niezla kase niestety danych nie znam ale jakby sie nie oplacilo to tego nie robia a zauwaz ze nie sa jedyni bo lech juz ma legia pogon cracovia, zabrze wodzislaw ) inaczej tego nie da sie zrobic bo jak sobie wyobrazasz ze sklep bedzie raportowal do klubu ile sprzedal i po ile zeby sie dzielic, to i tak sukces tego co sie dzieje z tym napojem to dzieki wam klub ma teraz z tego kase nie wydajac ani zlotka na dzialania marketingowe czy reklamowe, to WY kibice napedzacie sprzedaz tego produktu wiec teraz pomysl bo za chwile mi napiszesz ze juz nie musisz kupowac napoju bo klub i tak juz zarobil bo to wyjechalo od producenta a to ze lezy na magazynach to cie nie interesuje bo klub juz zarobil i widocznie wiecej nie musi , powiem ci z dobrze poinformowanych zrodel ze takiego wejscia na rynek nie mial zaden napoj klubowy , ba nawet klub sie nie spodziewal takiej waszej reakcji i zamowil pierwsza partie bardzo mala ktorej juz nie ma, a skoro to sie sprzedaje bez zadnego inwestowania w ten produkt ze strony klubu to po co jakies parasole , uwierz mi ja nie robie tego dla klubu tylko dla was i jesli nie chcecie nie bede jutro tam stal i sprzedawal bo nie mam parasola ani ladnego stolika z kasa fiskalna
stan gdzieś tylko w dobrze widocznym miejscu , wg mnie pomysł dobry , ja np nie mam możliwości kupienia napoju a chętnie jutro spróbujeeneRgy-dRink pisze:mozesz sie czepiac tylko miej swiadomosc o co sie czepiasz
klub ma kase za sprzedany produkt ktory wyjezdza od producenta (ma z tego co wiem niezla kase niestety danych nie znam ale jakby sie nie oplacilo to tego nie robia a zauwaz ze nie sa jedyni bo lech juz ma legia pogon cracovia, zabrze wodzislaw ) inaczej tego nie da sie zrobic bo jak sobie wyobrazasz ze sklep bedzie raportowal do klubu ile sprzedal i po ile zeby sie dzielic, to i tak sukces tego co sie dzieje z tym napojem to dzieki wam klub ma teraz z tego kase nie wydajac ani zlotka na dzialania marketingowe czy reklamowe, to WY kibice napedzacie sprzedaz tego produktu wiec teraz pomysl bo za chwile mi napiszesz ze juz nie musisz kupowac napoju bo klub i tak juz zarobil bo to wyjechalo od producenta a to ze lezy na magazynach to cie nie interesuje bo klub juz zarobil i widocznie wiecej nie musi , powiem ci z dobrze poinformowanych zrodel ze takiego wejscia na rynek nie mial zaden napoj klubowy , ba nawet klub sie nie spodziewal takiej waszej reakcji i zamowil pierwsza partie bardzo mala ktorej juz nie ma, a skoro to sie sprzedaje bez zadnego inwestowania w ten produkt ze strony klubu to po co jakies parasole , uwierz mi ja nie robie tego dla klubu tylko dla was i jesli nie chcecie nie bede jutro tam stal i sprzedawal bo nie mam parasola ani ladnego stolika z kasa fiskalna
to już jest szczyt bezmózgu i niepojęte dla mnie jak można tak olać źródło dochodu i szporować na lodówke i paryzoleneRgy-dRink pisze:mozesz sie czepiac tylko miej swiadomosc o co sie czepiasz
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot], Krzymp, tynbydziedobry i 72 gości