Napój energetyczny
- mumin1920
- Kontakt:
-
- Kontakt:
nowe sklepy
sklep spozywczy Chorzow ul.truchana 68/2
sklep spozywczy Chorzow ul.katowicka 140/4
sklep Siemianowice ul.bohaterow westerplatte (pawilon)
sklep Siemianowice ul.jagielly 37d
sklep Siemianowice ul.powstancow 54
sklep Siemianowice ul jagielly 25d
chcac zeby napoj byl w jak najwiekszej ilosci sklepow licze na wasza pomoc
piszcie adresy a ja sie tam zjawie i bede probowal sprzedac jesli pani na sklepie nie wezmie to sie wam poskarze
[ Dodano: Sob 16 Maj, 2009 ]
a orientujecie sie moze jak to wyglada ze sprzedaza przed pucharem czy trzeba miec jakies zezwolenie czy walic na zywiol
piszcie adresy a ja sie tam zjawie i bede probowal sprzedac jesli pani na sklepie nie wezmie to sie wam poskarze

a orientujecie sie moze jak to wyglada ze sprzedaza przed pucharem czy trzeba miec jakies zezwolenie czy walic na zywiol
-
-
- Kontakt:
-
simonsays pisze:no przeca to lon sie powinien orientowac w tym. nie kupia tego napoju, poki sie nie dowiem fto lon jes, czy to kibic czy jakis gorol lod pani prezes... bo znajac zycie kasa na tym czepnie sobstyl a pol procent na Ruch pojdzie. wiela z tego napoju pojdzie na Ultras??Roni2580 pisze:eneRgy-dRink pisze:
Ty sie nas pytosz? To my powinni sie Ciebie o to spytać
czekom na odpowiedzi...
z jednej strony jest rekolamowany przez oficjalną stronę więc chyba jest to oficjalny napój ale z 2 ...na puszce nie ma naszego herbu tylko eRka

EDIT :
a to sorry ja sie sugerowol tym http://i43.tinypic.com/344e24k.jpg
Ostatnio zmieniony 16 maja 2009, o 16:53 przez Roni2580, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
- bluemario
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jo nie rozumia tego że powinni my podować sklepy kaj sie sprzedaje ten napój powinien być we wszystkich sklepach w Świętochłowicach, Chorzowie, Siemianowicach, Mikołowie w połowie Katowic Rudy Śl itd. tu niy ma co podować kaj mo być ino przedstawiciel powinien być we wszystkich tych sklepach i je tam zatransportować
SERCEM I DUCHEM NA ZAWSZE Z RUCHEM
- fRyta
- Kontakt:
Sprzedawaj bezpośrednio z auta jak cy9aneneRgy-dRink pisze:nowe sklepy
piszcie adresy a ja sie tam zjawie i bede probowal sprzedac jesli pani na sklepie nie wezmie to sie wam poskarze![]()

Zawsze wierni i oddani Siemianowice Śląskie !
-
- Kontakt:
Zapotrzebowanie na ten napoj jest wiecej niż ogromne i klub niezłą kase moze na tym zbić. Ale widząc organizacje i rozprowadzanie tego produktu do sklepów we wszystkie niebieskie miasta i dzielnice to aż w oczy szczypie.
To powinno kilka osób rozprowadzac po sklepach a jak jest to niewiem.
Już o plakatach promujących ten napoj żeby wstawić do sklepów nie wspomne
Ale jak klubowi nie zależy żeby zarobić to o czym my tutaj gadamy.
To powinno kilka osób rozprowadzac po sklepach a jak jest to niewiem.
Już o plakatach promujących ten napoj żeby wstawić do sklepów nie wspomne

Ale jak klubowi nie zależy żeby zarobić to o czym my tutaj gadamy.

-
- Kontakt:
przejrzalem ten temat i mysle, ze zachowanie "marketingowe" eneRgy-dRink, jest conajmniej dziwne (przypuszczam, ze jest to czlowiek od ktorego cos zalezy w zwiazku z napojem). Czemu my, klienci mamy chodzic i truc dupe wlascicielom sklepow zeby zamowili ten napoj? To chyba wlasnie przedstawiciel handlowy Blue Power'a powininen jezdzic po kazdym sklepie, pubie, kiosku i przedstawiac i zachecac do kupna energy drinka....ale widocznie malo jest ludzi ktorym sie chce...
[img]http://img45.imageshack.us/img45/4044/adammalyszfannl6hn6.png[/img]
-
- Kontakt:
dystrybucja jest dobra a powiem nawet z mojego punktu widzenia nawet bardzo dobra (przynajmniej z mojej strony - te wszystkie podane sklepy ja to zaopatrzylem).19_kRzysiek_20 pisze:Zapotrzebowanie na ten napoj jest wiecej niż ogromne i klub niezłą kase moze na tym zbić. Ale widząc organizacje i rozprowadzanie tego produktu do sklepów we wszystkie niebieskie miasta i dzielnice to aż w oczy szczypie.
dlatego tak goraco wasz prosze o namiary na sklepy juz nawet ulice wystarcza lub osiedla a nawet same dzielnice a gwarantuje wam ze napoj bedzie wszedzie
jestem wstanie zatowarowac 25 sklepow dziennie ale ciezko sie jezdzi po omacku i szuka a tym bardziej ze nie kazda pani zosia w sklepie chce tlumaczac sie tym ze ma inne napoje lub to co mnie najbardziej smieszy ze tu nie ma kibicow i to sie nie bedzie sprzedawac, ja z mojej strony robie wszystko zeby ten napoj byl wszedzie i kazdy kibic mogl go kupic w pobliskim sklepie
co do plakatow to calym marketingiem zajmuje sie klub a od nich jak narazie nie mam zadnego wsparcia nawet w plakaty lub inne gadzety
[ Dodano: Nie 17 Maj, 2009 ]
uwierz mi ze mi sie chce, ale jak to wyglada w rzeczywistosci to zapraszam na jazde ze mna a sie przekonasz, jacy ludzie prowadza sklepy , jakie maja zdanie o kibicach etc etc. powiem tak tam gdzie jest napoj yam bedzie bo ludzie juz sie przekonali ze to ma zejscie tam gdzie nie ma to chce zeby byl ale tak jak pisalem jest ktos skory to pomocy to zapraszam a przekonacie sie ze to nie jest tylko kwestia pisania tylko tak jak jest w rzeczywistoscibinaR pisze:przejrzalem ten temat i mysle, ze zachowanie "marketingowe" eneRgy-dRink, jest conajmniej dziwne (przypuszczam, ze jest to czlowiek od ktorego cos zalezy w zwiazku z napojem). Czemu my, klienci mamy chodzic i truc dupe wlascicielom sklepow zeby zamowili ten napoj? To chyba wlasnie przedstawiciel handlowy Blue Power'a powininen jezdzic po kazdym sklepie, pubie, kiosku i przedstawiac i zachecac do kupna energy drinka....ale widocznie malo jest ludzi ktorym sie chce...
Ostatnio zmieniony 17 maja 2009, o 20:46 przez eneRgy-dRink, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Dobra to ja prosze wszystkich kibiców aby wpisywali namiary na sklepy gdzie ma sie ten produkt pojawić tutaj w temacie. Podamy Ci wszystko na tacy i zobaczymy twoją skuteczność działaniaeneRgy-dRink pisze:dystrybucja jest dobra a powiem nawet z mojego punktu widzenia nawet bardzo dobra (przynajmniej z mojej strony - te wszystkie podane sklepy ja to zaopatrzylem).19_kRzysiek_20 pisze:Zapotrzebowanie na ten napoj jest wiecej niż ogromne i klub niezłą kase moze na tym zbić. Ale widząc organizacje i rozprowadzanie tego produktu do sklepów we wszystkie niebieskie miasta i dzielnice to aż w oczy szczypie.
dlatego tak goraco wasz prosze o namiary na sklepy juz nawet ulice wystarcza lub osiedla a nawet same dzielnice a gwarantuje wam ze napoj bedzie wszedzie
jestem wstanie zatowarowac 25 sklepow dziennie ale ciezko sie jezdzi po omacku i szuka a tym bardziej ze nie kazda pani zosia w sklepie chce tlumaczac sie tym ze ma inne napoje lub to co mnie najbardziej smieszy ze tu nie ma kibicow i to sie nie bedzie sprzedawac, ja z mojej strony robie wszystko zeby ten napoj byl wszedzie i kazdy kibic mogl go kupic w pobliskim sklepie
co do plakatow to calym marketingiem zajmuje sie klub a od nich jak narazie nie mam zadnego wsparcia nawet w plakaty lub inne gadzety

Jeszcze jedno pytanie czy można podać do wiadomości kibiców ile klub zarabia na sprzedanej jednej ( 1) puszce napoju?
-
- Kontakt:
w Rudzie Śląskiej na Wirku w sparze obok plazy takze jest dostepny i dziennie schodzi
dzisiaj zabrakło napojów i juz zaklepane sa nastepne puszki 

[size=200][color=blue]WIDZEWSKIE CHOJNY & NIEBIESKA RUDA ŚLĄSKA ![/color][/size]
[img]http://www.niebiescy.pl/images/sygnatury/ruch_Widzew_01.jpg[/img]
http://rap-port.wrzuta.pl/audio/ghTvTzVvIE/ <---cała prawda o PZPN'ie
[img]http://www.niebiescy.pl/images/sygnatury/ruch_Widzew_01.jpg[/img]
http://rap-port.wrzuta.pl/audio/ghTvTzVvIE/ <---cała prawda o PZPN'ie
-
- Kontakt: