Stowarzyszenie Kibiców Ruchu!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#46 Post autor: L.G » 14 maja 2009, o 16:02

drzazga pisze:
amra pisze:Celem stowarzyszenia niy może być wspieranie S.A. stowarzyszenie mo byc do kibicow
.konkretne Info kole 25 maja
No i super. Jedno będzie dzięki kibicom wspierać klub, żeby kibice mieli komu kibicować, a drugie bedzie wspierać kibiców, żeby klub miał dla kogo grać. Tylko to już może wystarczy - bo 50 różnych nic nie da.
:oczami: no i łod samego początku pełne porozumiynie.... kożdy ch** na swój strój... powodzynia i duzo wiary Drzazga... przido Ci sie. ;)
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#47 Post autor: Patton » 14 maja 2009, o 16:05

L.G. - to dlaczego Ty czegos nie zainicjowales? Tylko bedziesz ciagle innym wytykal bledy, czy tez inne sprawy. Trzeba bylo zebrac grono osob, moze nawet ze swiata biznesu/polityki i zalozyc stowarzyszenie. Ale po co prawda? Lepiej sobie na innych pouzywac. Bez obrazy, ale takie net-madrosci nikomu w aktualnej sytuacji nie pomagaja.
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#48 Post autor: L.G » 14 maja 2009, o 16:17

L.G. - to dlaczego Ty czegos nie zainicjowales?
To niy som błyndy Pat, to natychmiastowo reakcja betonu na świyżo propozycja Drzazgi.

A jo czymu niczego niy zainicjowołech, bo jo w odróżniyniu od Drzazgi niy mom juz złudzyń, że tu jakekolwiek stowarzyszynie, jaki szczytny by niy miało cel, bez lizanio dupy pewnym wiecznym układom, mo szanse na zainstniynie, czego błyskawiczno reakcja pana A. dowodzi. (choć Drzazga wyraźnie w swy deklaracji asekuracyjnie odcino się od prób posądzynio go a jakiekolwiek próby zapuszczynia się na dotychczasowe strefy wpływu "stowarzyszenia kibiców")

W duchu inicjatywa Drzazgi popiyrom, realnie mu współczuja bo szybko go łodrzom ze złudzyń ci, po kerych nojmi sie tego spodziywo.

Patton pisze:Trzeba bylo zebrac grono osob, moze nawet ze swiata biznesu/polityki i zalozyc stowarzyszenie.
i zaproponować im np. by sie co miesiąc ściepowali po koblu na wspiyranie kibiców ? :rotfl:

ps. moja "inicjatywa", może i trocha "szalono" ale w razie powodzynio dowałaby wiyksze, konkretniejsze efekty, zgłoszono wczoraj !!! powisiała raptym 10 minut i została skasowano jako niypotrzebno, a sprowadzała się w skrócie do wariantu ŁkSowskiego - akcja promocyjno - Football Club for sale !!!
Ostatnio zmieniony 14 maja 2009, o 16:32 przez L.G, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#49 Post autor: vinc84 » 14 maja 2009, o 16:31

niestety ale musza przyznac L.G racje
GŮRNY ŚLŮNSK

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#50 Post autor: jalboss » 14 maja 2009, o 18:04

Adamruch87 pisze:Pomyślcie w jaki sposób każdy z Was może zdobyc kasę na ratowanie klubu robiąc codzienne rzeczy załatwiając codzienne sprawy jestem przedstawicielem handlowym z TP (wiem zaraz dostane zjebkę za reklamowanie firmy próbe zarobku itp) ale jestem w stanie przeznaczyc całą swoją prowizję z ewentualnej sprzedaży usług telekomunikacyjnych kibicom Ruchu, na rzecz naszego stowarzyszenia
Dawno o czymś takim myślałem ale bałem się krytyki za próby własnej reklamy...
Jeżeli takie cos będzie mozliwe to również deklaruję wpłaty z mojej prowizji na stowarzyszenie...

Awatar użytkownika
amra
Kontakt:

#51 Post autor: amra » 14 maja 2009, o 21:54

L.G. jedyny bezbłędny w analizach, tylko trafne spostrzeżenia, reszta to beton stara nomenklatura , układy lizanie dupy. :wstyd:
O panie jasnowidzu i proroku nasz drogowskazie pokaz nam debilom i lizaczom jedynom słusznom droga która bedziemy podążac w twym cieniu oślepieni blaskiem twej chawły , onieśmieleni potęgą twej wiedzy i madrości. :padam:
Przydź coś zrób a potym pi***ol, za monitora wielu takich pajaców jak ty jest alfą i omegą,
ale jak bym mógł ...... zaroz wyrwiesz z kontekstu ciąg wyrazów rozpracujesz na czynniki pierwsze dopiszesz teoria i wypunktujesz jak gołota.
Nic niy wnosisz ino szponcisz jak w hasioku. :wstyd:
Pół roku szybko sleciało :hyhy:
[b][size=167][color=blue] NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB[/color][/size][/b]

[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#52 Post autor: L.G » 15 maja 2009, o 08:23

amra pisze:Przydź coś zrób a potym pi***ol
Już leca wpłacać kobel, żeby na pytanie o rozliczynie usłyszeć z twych wyszczekanych ust, "ch** ci do tego, chcesz wp***dol" :-)
amra pisze:Przydź coś zrób
ta sama godka od dekady: "niych wtoś zrobi coś". A ty sie podepniesz ewentaulnie storpedujesz co ? No to może powiydz co. Przeca ty sie poradzisz z każdym dogodać :-) i z Rogalom i z Mleczkom i Sklepowiczym i Hermanowiczym..... czasy sie zmiyniają a ty wiecznie w "komisji" :-)
Nic niy wnosisz ino szponcisz jak w hasioku.
Do pomysłu Drzazgi i do jego pisymny deklaracji nie trzeba było nic dodować, nic dopisywać tym bardzi nic wnosić. Stykło ino prziść i sie włączyć... Ale ciesza sie, że rozwioł resztka moich wątpliwości. :D
amra pisze:Pół roku szybko sleciało
Nawet bardzo szybko, w przeciwiyństwie do ciebie, do mie te forum to ino drobny dodatek do zycio, wiync niy rozśmiyszej mie tymi "groźbami". Choć z drugi strony to tyż pokazuje na jakich warunkach sam idzie zrobić "coś". Byle to "coś" jest po "linii" :padam:

ps. jo sie niy wypowiadom o szmatach na płocie, sztamach, wyjazdach, oprawach i akcjach i niy wpierdalom sie te tymaty. Bo mom je w rzici i niy mom w nich oriyntacji. To ty zgrywosz znajoncego sie na wszyskim, niy jo.

Z życzeniami wysokich dochodów ze składek. :hyhy:
LG

Panteros
Kontakt:

#53 Post autor: Panteros » 15 maja 2009, o 08:49

Pomysł ze Stowarzyszeniem jak najbardziej trafny, tylko pytanie zasadnicze - czemu te Stowarzyszenie ma służyć ? Bo albo będzie to Stowarzyszenie prowadzone dla kibiców i przez kibiców, albo celem Stowarzyszenia ma być pomoc klubowi ? Teoretycznie jedno można połączyć z drugim, ale wydaje mi się że Nas Kibiców czekają jeszcze tygodnie rozmów - nie koniecznie na forum. Aha i taka moja mała sugestia niezwykle cięzko będzie założyć Stowarzyszenie przed rozpoczeciem przyszłego sezonu, pisałem juz kiedyś w innym temacie że trochę w tym siedziałem - i do zadań łatwych to nie należy statut, krs itd...
PozdRawiam
"Bronić Śląskiej ziemi gotów każdy z nas"

Awatar użytkownika
viRo_BJJ
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#54 Post autor: viRo_BJJ » 15 maja 2009, o 09:12

LG ironiczny ton Twoich wypowiezi delikatnie mowiac mnie wk***ia - Tobie sie wydaje ze tu chodzi o kase - dla mnie stowarzyszenie ma byc glosem kibicow i ma reprezentowac ich sprawy i interesy przed klubem lub np przed policja patrz wyjazd na Sosnowiec - jezeli nie masz nc konstruktywnego do powiedzenia w temacie to sie nie wypowiadaj bo takie peirdolenie zza monitora nic nie da a tylko cisnienie podnosi
JIU JITSU ZNACZY MIEKKA SZTUKA - JESTESMY MIECZAKAMI, KTORZY LEJA TWARDZIELI
RODOWICI KATOWICZANIE KS RUCH CHORZOW

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#55 Post autor: L.G » 15 maja 2009, o 10:36

LG ironiczny ton Twoich wypowiezi delikatnie mowiac mnie wk***ia
delikatnie mówiąc - mom to w du***
viRo_BJJ pisze:Tobie sie wydaje ze tu chodzi o kase -
nie wydowo mi sie. To jest jasno napisane w poscie Drzazgi, (problym z czytaniem ?)
(moze sie spytosz kolegów o co sie rozczasło śp Stowarzyszenie)
viRo_BJJ pisze:dla mnie stowarzyszenie ma byc glosem kibicow i ma reprezentowac ich sprawy i interesy przed klubem lub np przed policja patrz wyjazd na Sosnowiec
chwytne hasło i prozny slogan, nic wiyncy. Niy poradza, żes ty sie wczoraj urodzioł.
viRo_BJJ pisze:jezeli nie masz nc konstruktywnego do powiedzenia w temacie to sie nie wypowiadaj bo takie peirdolenie zza monitora nic nie da a tylko cisnienie podnosi
sami o lot w koło pi***olicie te same prozne farmazony w stylu "reprezyntowac sprawy kibiców" i co gorsza świyncie zescie sa przekonanii, że te ideologiczne brednie moga w obecny sytuacji cos klubowi pomóc, a jak wtoś mo łeb na karku (niy brak karku), trocha wiedzy prawny i finansowy, to go zmiejsca próbuje się usadzić waszymi hasłami dobrymi na ustawki, a niy na ratowanie pogrążonego finasowo klubu. Chyntnie byście zebrali grupa ludzi, kerzy bydom płacic składki ino jak wos spytac "na co te składki", to wszysko coście są w stanie z siebie wydusić to ciulstwa w stylu "reprezyntowanie kibiców" za kerymi to "piynknymi hasełkami" kryje sie wszysko i nic.

Konstruktywny DO BÓLU jest post Drzazgi, a wiysz co z niego wyniknie wielke gówno i rozczarowanie (niystety)

A co ty proponujesz konstruktywnego po za "zapasami" z glinami ?

Awatar użytkownika
viRo_BJJ
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#56 Post autor: viRo_BJJ » 15 maja 2009, o 10:50

kolego po 1 nie czytalem zadnego postu drzazgi tylko Twoje smieszne wypowiedzi
po 2 wiem czemu sp. stowarzyszenie sie rozwalilo i napewno nie chodzilo o kase, ale skad Ty to mozesz wiedziec jak wogole w tym nie uczestniczyles:)
to co napisalem to nie haslo tylko, taka role ma miec stowwarzyszenie a nie pomocy klubowi ja nie jestem przekonany, ze to pomoze klubowi a jestem pewnien , ze nie pomoze ale moze pomoc kibicom w wymienionych przezemnie sytuacjach ale skad ty mozesz wiedziec o czym pisze - a jezeli chodzi o pomoc klubowi to spytaj chlopczyku 'masera' bo to jedyna osoba ktora zostala z tamtych czasow w klubie czy stowarzyszenie wtedy w tamtych czasach kiedy nie bylo pradu wody itd nie pomagalo:)
szkoda slow na ciebie cos wiesz , gdzies uslyszales niedokonca wiesz o co chodzi a pi***olisz

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#57 Post autor: Thoth » 15 maja 2009, o 11:07

viRo_BJJ proponuja olać typa L.G gosc nie wnosi nic konstruktywnego a kazdy jego post to wyciete z kontekstu jakies wypowiedzi obojetnie kogo i dopierdalanie sie do nich. co prawda każy może sie wypowiadac tutaj ale czytanie jego postów jest meczące, moze jak nikt nie bedzie wchodził w nim w polemike przestanie w koncu nas "zaszczycać" swoimi wypocinami. zreszta sam mu sie dziwie bo na każda konstruktywna krytyke jego osoby odpowieź brzmi mom cie w du*** abo w rzyci wiec skoro ma wszystkich w du*** po wała sie tu udziela :zdegustowany: :zdegustowany: :zdegustowany: :zdegustowany: :zdegustowany:

poza tym jak mu bedziesz fikał to wdupi cie na liste ignorowanych jak mnie i dopiyro bydziesz mioł :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Ostatnio zmieniony 15 maja 2009, o 11:13 przez Thoth, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
viRo_BJJ
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#58 Post autor: viRo_BJJ » 15 maja 2009, o 11:17

LG odnioslem sie do Twoich wypowiedzi nie do Drzazgi , skoncz juz snuc swoje spiskowe teorie, jakbys byl to bys wiedzial , ze nie o kase szlo w tym stowarzyszeniu
tyle w temacie przyjacielu:)

drzazga
Kontakt:

#59 Post autor: drzazga » 15 maja 2009, o 11:26

Chopcy - skończcie sie wadzic. Pochytomy to jakos, żeby wilk boł syty i owca cało. A nawet jeśli jedyn projekt zje (wchłonie) drugi - ale wykorzysto obgodane pomysły - bydzie dobrze.
Jo tego niy chca robić dla władzy, poklasku, ani dla stawiania muru miyndzy kibicami.

Mie ino nerwuje, że od 15 lot w Ruchu non stop jes jakiś burdel i pusto kasa, bez to niy mogemy nawiozac do wielkich sukcesów sprzed lot. A nawet jak momy tako szansa - jak ostatnio w PP - to i tak jes to zepsute. Bo dziś to je tak jakby orkiestra grała 89-letniemu solenizantowi piyknie, ino że ani on, ani nikt z gosci siy nie bawi, bo solenizant ledwo dycho i pewnikiym wielu z uczestników uroczystości, jakom jest PP, zastananawio sie kiedy borok wykituje.

Mie sie nawet wydowo, że już ta dyskusja coś dowo wsziskim do myślenio. I pomysły dobre sie pojawiajom.

Jedno jes pewne samo stowarzyszynie kibiców do wspierania kibiców, Ruchowi niewiela do (i bydzie raczyj tak jak jes dzis). I to nawet jak mie ftoś szlagiym obudzi o 3 w nocy - powtórza.

pozdRo

Awatar użytkownika
viRo_BJJ
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#60 Post autor: viRo_BJJ » 15 maja 2009, o 11:39

Jedynym ratunkiem dla tego klubu jest po 1 utrzymanie sie w ekstraklasie, po 2 przejecie klubu przez miasto i realizacja pomyslu 'ala Wroclaw' - choc za Kopla to czarno to widze

ODPOWIEDZ