"Wrocławska policja oficjalnie potwierdza zatrzymanie dwóch piłkarzy po finale Pucharu Ekstraklasy w Wodzisławiu. Ujawnia dodatkowo, że wczoraj wieczorem zatrzymano jeszcze jednego zawodników w Chorzowie. "
Ciekawa sprawa
Górnik Polkowice:
Jacek Banaszyński: 2001-2004
Tomasz Moskal: 2002-2005
Ireneusz Adamski: 2001-2005.
Obym się mylił...
w tych czasach grał tam też Adamski. Zatrzymano wczoraj czterech. Mam nadzieję, że ten czwarty to nie Adams
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Przed tak waznym meczem ... szkoda chlopa,szkoda , ze dal sie w to prawdopodonie wciagnac.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
no ja tego sie nie spodziewałem.... Ireneusz A. z Ruchu Chorzów zatrzymany przez CBA... heh... To pierwszy zatrzymany zawodnik który w momencie zatrzymania gra w Ruchu?
KIBICUJ Z MYŚLĄ O TYM, ŻEBY TWOJA DRUŻYNA WYGRAŁA, NIE ŻEBY TAMTA PRZEGRAŁA!!! REBELIA Pub & Restaurant
Smród sie robi i Smród pozostanie. a dla ludzi którzy robią smród nie ma miejsca.. zresztą to powinno być naturalne,że powinni rozwiązać z Nim kontrakt..
Adams coś Ty narobił i po co Ci to było... ?!
Ostatnio zmieniony 14 maja 2009, o 09:18 przez Lukas89, łącznie zmieniany 1 raz.
Narobil to co wszyscy, wszyscy wiedzieli o korupcji od lat i od lat albo przymykali na nia oko albo brali w tym udzial. Przeciez Polska pilka jest przesiaknieta korupcja od okregowki do ekstraklasy. Wszedzie sie sprzedaje i kupuje. Pytanie tylko czy beda tak jeszcze przez rok, dwa czy dziesiac scigac ludzi?
O korupcji wiedzial KAZDY kto byl zwiazany blizej z pilka, jesli nawet Slask Swietochlowice handlowal szpilami z Naprzodem Lipiny to o czym my tu mowimy
Ja sie zreszta dziwie, ze Ruch nie ma zadnych zarzutow bo za czasow Rogali dzialy sie rozne cuda.
A Adams powiniem byc z dniem dzisiejszym wyrzucony z klubu oczywiscie.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
Rozwiązac konkret z winy zawodnika. Poszukac młodego zawodnika na jego miejsce albo dac już szanse zawodnikowi z ME na stałe np Babiarz.
Po Irku sie tego nie spodziewałem niby taki dobry a jednak
Ostatnio zmieniony 14 maja 2009, o 10:42 przez 19_kRzysiek_20, łącznie zmieniany 1 raz.