Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
Doboszek
Jak ktos z naszych odwazylby sie zaczac dym, to ja jestem za ukamieniowaniem takiego gnoja/gnoji.
Ja moze nie tak doslownie ale JESTEM ZA
8)
-
ruby z kaliny
autor: ruby z kaliny » 22 mar 2004, o 17:24
Jezeli mozna cos skrobnac to ...Wjym ze na szpil ida ludzie ktorzy nie byli na Cichej pare lot...Moze sie przelomia...Moze zas byda lazic co dwa tydnie...ale duzo zalezy od Nos...i tych 11
-
Janusz66
jak żech suchoł wiadomośći z gliwic to byłech dumny z zachowanio naszych kibicow

mom nadzieja że cracowia i cało Polska bydzie zazdrościć RUCHOWI Kibicow pozdrowiom i do zoboczynia na meczu
-
Gość
8) 8) ja tam mysle ze takimi postami jak sie tu pojawiaja sami odstraszacie ludzi ze stadionu !! bo na moje oko to ze 100% ludzi przegladajacych te forum to 98% to zwykli kibice ktorzy przychodza obejzec widowisko a czytajac takie posty moze ich to jednak zniechecic i odpuszcza sobie ten mecz ! ! wiec nie potrzebie robi sie tu pewna atmosfera i cisnienie !!!
PozdRawiam
-
radzion
-
Kontakt:
Bezdomny88 pisze:8) 8) ja tam mysle ze takimi postami jak sie tu pojawiaja sami odstraszacie ludzi ze stadionu !! bo na moje oko to ze 100% ludzi przegladajacych te forum to 98% to zwykli kibice ktorzy przychodza obejzec widowisko a czytajac takie posty moze ich to jednak zniechecic i odpuszcza sobie ten mecz ! ! wiec nie potrzebie robi sie tu pewna atmosfera i cisnienie !!!
PozdRawiam
rzadko sie z toba zgadzom ale tym razem musza sie podpisac pod tym postem rekoma i nogami
-
spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Bezdomny88, masz bardzo ciekawy tok myślenia. A ja myślałem że ludzi odstrasza banda debili która biega po płycie i po trybunach i tratuje przypadkowych ludzi. Widocznie jestem niekumaty :lol:
Pozdro dla normalnych
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
Viro
Bezdomny dobrze pisze niepotrzebnie podsycac atmosfere
zapraszamy wszystkich na mecz bedzie za***ista atmosfera trzeba opomoc NIEBIESKIM
pozdRo
-
maRychan
no Bezdomny chyba sie zas dzisioj zbakol
bo zadko udowo mu sie wymysli cos madrego 8)
pozdRo Bezdomny ...
-
Gość
HAHA
dzieki za slowa otuchy
8) RUDA SLASKA ZAWSZE NA WYSOKIM POZIOMIE 8)
-
Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Chcialem dzisiaj namowic paru znajomych na szpil z cracovia i zgadnijcie co mi odpowiedzieli...

"nie idziemy bo napewno bedzie haja"... I mimo to ze gadalem im ze nie ma szans zeby cos im sie stalo to udalo mi sie namowic tylko jedna osobe. Sami widzicie o ile wiecej ludzi by przychodzilo na szpile jakby mieli pewnosc ze bedzie spokoj i jakby wokol szpili byla lepsza atmosfera (media itp.).
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
-
Gość
Mogłeś się ich spytać kiedy była poważna haja na stadionie Ruchu, taka jak ostatnio na Piaście.
-
Niebieska
-
Kontakt:
[quote="Bart"]Mogłeś się ich spytać kiedy była poważna haja na stadionie Ruchu, taka jak ostatnio na Piaście.[/quote]
A kiedy była ostatnia poważna haja na Piaście, przed tą hają? Pytam, bo nie wiem, ale wydaje mi się, że też dawno, a może nigdy-aż do soboty. NIE WIEM !!! Nie jestem biegła w temacie Piast Gliwice.
-
Gość
Bart pisze:Mogłeś się ich spytać kiedy była poważna haja na stadionie Ruchu, taka jak ostatnio na Piaście.
jak to byla powazna haja to ja chyba jestem niepowazny 8)
woogole zdziwilem sie ze przerwali mecz 8)
-
kickers
-
Kontakt:
na taki szpil to jo niemusioł u mnie namawiać nikogo myśla że nasza grupka pokoże sie z jak nojlepszy strony

NOWY [R] BYTOM
-
Gość
Jo sie mysla tak ze to som ludzie kerzy ruch juz majom downo "kajs" a nojlatwij jest pedziec ze nie ida bo bydzie haja... rownie dobrze moze taki jedyn z drugim pedziec ze nie jedzie do roboty bo go bana ciulnie

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Google Adsense [Bot], k0ciak, nołnejm i 63 gości