Marzenia?
-
- Kontakt:
Marzenia?
Wiem, że kasa, nie stać nas itd. Ale do (autocenzura) nedzy jestesmy 14 krotnym MP i nie mozemy byc minimalistami... Mamy 15 pkt., Zagłębie za to 29 i dwa mecze wiecej. Walkower i nastepne 3 pkt z Cracovia daja nam 21 oczek i 8 pkt straty do Lubina na 13 kolejek przed koncem. Moze to jest jescze do odrobienia? Co o tym sądzicie?
Ja jajkoś, a pamietam jescze 1 drugą ligę z sezonu 87/88, mam nadzieje ze PRZY DOBREJ GRZE nie powinnismy patrzec w dol, tylko w gore tabeli. Im szybciej awansujemy tym lepiej. Kiblowanie w II lidze kilka sezonów to dla Ruchu wstyd (tu gdzie jesteśmy teraz pachnie wieśniactwem - patrz burdy na Piaście)
PS. Siekiery w centrum Katowic?! I tu prosba do PF... Potraktujcie te osoby jako persona non grata, bo ci debile sławy wam z pewnoscia nie przynoszą.
Ja jajkoś, a pamietam jescze 1 drugą ligę z sezonu 87/88, mam nadzieje ze PRZY DOBREJ GRZE nie powinnismy patrzec w dol, tylko w gore tabeli. Im szybciej awansujemy tym lepiej. Kiblowanie w II lidze kilka sezonów to dla Ruchu wstyd (tu gdzie jesteśmy teraz pachnie wieśniactwem - patrz burdy na Piaście)
PS. Siekiery w centrum Katowic?! I tu prosba do PF... Potraktujcie te osoby jako persona non grata, bo ci debile sławy wam z pewnoscia nie przynoszą.
Ostatnio zmieniony 21 mar 2004, o 10:15 przez drzazga, łącznie zmieniany 1 raz.
- radzion
- Kontakt:
- Zoltan
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
taa te lepsze zespoly mamy u siebie tylko jakos wczoraj niebylem zachwycony gra naszego zespolu oby z crakowia zagrali lepiej ja tez staram sie byc optymista ale ciezko cokolwiek powiedziec o naszych grajkach szczegolnie ze przez 55 min niestworzyli praktycznie zadnej okazji do strzelenia bramki-a co do obrony to niewiem czy to trema czy jakis inny powod ale bartos do bani,mosor niepewny nie to samo co w sparingach jak byl chwalony,seba nowak tez kilka niepewnych wyjsc z bramki takze ciezko byc optymista przed tak waznym meczem jak z crakowia ktora akurat walczy o awans :roll: !!!!!
mamy tydzien mosor powioedzial ze jest to spowodowane tym iz dopiero od 3 dni trenuja na trawie ,wiec mamy tydziuen do meczy z craxa zobaczymy jak do przez ten okres zmieni sie oblicze naszego zespolu -mam tylko nadzieje ze na lepsze
pozdrawiam
mamy tydzien mosor powioedzial ze jest to spowodowane tym iz dopiero od 3 dni trenuja na trawie ,wiec mamy tydziuen do meczy z craxa zobaczymy jak do przez ten okres zmieni sie oblicze naszego zespolu -mam tylko nadzieje ze na lepsze

pozdrawiam
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
moze sie ze mna nie zgodzicie ale wydaje mi sie ze nasi oddaja za malo strzalow na bramke, przkladowo sa na 16 metre troche wolnego miejsca zamiast strzelac robia niepotrzebne wrzutki na malej powierzchni z czego nie ma wiekszego zagrozenia, czy oni chca "wjechac" do tej bramki z ta pilka ? No ale 55 min gry to jednak za malo zeby cos stwierdzic zobaczymy po meczu z craxa na co nas stac w tym sezonie, pozdRo
-
- Kontakt:
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mi sie wydaje ze to jest niedodrobienia, oczywiscie bardzo bym chcial, ale popatrzmy szczerze z taka gra i tyle zepsolow przed nami ze to jest niemozliwe. Niech wygrywaja zeby sie bezpiecznie utrzymac, choc i tu bedzie ciezko. To ze mamy wiecej druzyn z czolowki wcale nie musi oznaczac ze to plus bo nie daj Boze ze przegramy z tymi druzynami i wtedy bedzie trzeba podwojnie wlaczyc na wyjazdach z druzynami co tez walcza o utrzymanie. A wiadomo ze gospodarza pomagaja zwlaszcza sedziowie w takich meczach. Dlatego wydaje mi sie za malo realna walka o awans,a raczej bedzie to walka i to ciezka o utrzymanie. Obym sie mylil.
-
- Kontakt:
No na pewno szansa jest, ale spokojnie... Niezwykle istotne jest aby szybko chwycic wiatr w zagle. Grajki sami mowia, ze jesli dobrze wystartuja nie bedzie zle...
Mamy za tydzien Craxe. Marzy sie zwyciestwo, to bylby bardzo duzy plus mentalny. Potem jakis remis na Belchatowie i gramy dwa mecze u siebie.
Kazdy dzien na trawie pracuje na nasza korzysc. Jesli dodatkowo bedzie kasa, to latwiej o wyniki, a w tym wypadku bedzie atmosfera.
Na razie trzeba umknac z tej strefy barazowej. Zlapac jakas dobra serie i wtedy mozemy pogodac o czyms wiecej.
Co do strzalow z dystansu. Akurat wczoraj Malina oddal duzo strzalow jak na ten okres gry. Szkoda ze wiekszosc ladowala metr nad bramka, a dwa wylapal Gorczyca, ale lepsze to niz nic. Tum bardziej ze skladanie jakis skladnych akcji wychodzi nam trudno (w Gliwicach naliczyle 2 ladne, szybkie akcje, po ktorych moglismy pokusic sie o gola)
Mamy za tydzien Craxe. Marzy sie zwyciestwo, to bylby bardzo duzy plus mentalny. Potem jakis remis na Belchatowie i gramy dwa mecze u siebie.
Kazdy dzien na trawie pracuje na nasza korzysc. Jesli dodatkowo bedzie kasa, to latwiej o wyniki, a w tym wypadku bedzie atmosfera.
Na razie trzeba umknac z tej strefy barazowej. Zlapac jakas dobra serie i wtedy mozemy pogodac o czyms wiecej.
Co do strzalow z dystansu. Akurat wczoraj Malina oddal duzo strzalow jak na ten okres gry. Szkoda ze wiekszosc ladowala metr nad bramka, a dwa wylapal Gorczyca, ale lepsze to niz nic. Tum bardziej ze skladanie jakis skladnych akcji wychodzi nam trudno (w Gliwicach naliczyle 2 ladne, szybkie akcje, po ktorych moglismy pokusic sie o gola)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: