Napój energetyczny
-
- Kontakt:
Napój energetyczny
witam
nie wiem czy wiecie ale pojawil sie juz w sprzedazy napoj energetyczny o nazwie Blue Power czyli oficjalny napoj Ruch-u Chorzów
jesli macie jakies propozycje gdzie go mozna wprowadzic to bede wdzieczny za info na forum, jutro podam liste sklepow w ktorych napoj sie juz znajduje
nie wiem czy wiecie ale pojawil sie juz w sprzedazy napoj energetyczny o nazwie Blue Power czyli oficjalny napoj Ruch-u Chorzów
jesli macie jakies propozycje gdzie go mozna wprowadzic to bede wdzieczny za info na forum, jutro podam liste sklepow w ktorych napoj sie juz znajduje
- Patton
- Kontakt:
-
- Kontakt:
najlepiej zeby mozna go było w zabkach kupic czy w jakies podobnej sieci
KIBICUJ Z MYŚLĄ O TYM, ŻEBY TWOJA DRUŻYNA WYGRAŁA, NIE ŻEBY TAMTA PRZEGRAŁA!!!
REBELIA Pub & Restaurant
REBELIA Pub & Restaurant
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Rejon
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Co do napoju to jestem milo poki co zaskoczony.Fajna puszka,grafika naprawde na poziomie.Zobaczymy jaki w smaku.
Tylko gdzie go np w Chorzowie kupic ?
Tylko gdzie go np w Chorzowie kupic ?
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- MBR-200
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Panowie nie kazdy wie ze wczoraj bylo spotkanie kibiców na którym zjawil sie przedsatawiciel tego napoju ogulnikowo informujac o calej akcji sprawa wyglada tak ze napoje sa z tego co pamietam w 15 hurtowniach i zeby trafily do sklepów na waszych osiedlach to musicie sie o nie pytac bo nie kazdy hurtownik jest wstanie namowic wlasciciela sklepu do sprzedazy jesli nie wiadomo czy bedzie sie to sprzedawc a gdy kilka osob sie bedzie o to raz drugi trzeci pytac to BluePowe/R\ zjawi sie w waszych sklepach napewno. Tak jak pisalem wczesnie ku mojemu zaskoczeniu napuj jest naprawde dobry wiec polecam. Co do sprzedazy na stadionie jest problem z puszka ale nie widze problemu wyslania informacji do klubu zeby zorganizowali jakas lodowe i ktos rozlewal to do plastykowych kubkow, pomysl i reklama byla by bardzo dobra wiecej kibicow dowiedzialo by sie o tym bo nie kazdy przeglada foRum.

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Też myślałem, ze to tiger w smaku, jednak na puszcze pisze Energy Drink Dystrybucja. Poszperałem w necie i się okazuje, że oni Pit Bulla robią. Jak ktoś ma dokładniejsze info, to niech poda. To, że wewnątrz jest jakaś inna marka zdecydowanie na plus, jest szansa, że nie skończy to jak piwoPaweł 19R20 pisze:Napój dobry, puszka z logiem klubu a zawartość to Tiger.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...