3.05.09 Godz. 17:00 Lech Poznań-Ruch Chorzów
- Szafar21
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Rly
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- ObeRschlesien
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Tak Janoszka drewno .Rozwalaja mnie tutaj niektore forumowe szpece.
Zagral drugi dobry mecz a stac go na wiecej.Widac , ze chyba juz jest po ekstraklasowym kompleksie jaki bylo widac wczesniej z ucieczka do naroznikow boiska na czele.
Szkoda , ze Sobiech cos zlapal bo moze chycilby tez forme.Widac , ze zawodnicy odzyli.
Oby to nie bylo chwilowe.A Zajac w formie jest bardzo potrzebny i mam nadzieje , ze sie wykuruje.To zawodnik zdolny do rozstrzygania meczow w pojedynke( patrz PE ze Slaskiem Wroclaw).Tacy w naszej sytuacji sa nieocenieni.
Zagral drugi dobry mecz a stac go na wiecej.Widac , ze chyba juz jest po ekstraklasowym kompleksie jaki bylo widac wczesniej z ucieczka do naroznikow boiska na czele.
Szkoda , ze Sobiech cos zlapal bo moze chycilby tez forme.Widac , ze zawodnicy odzyli.
Oby to nie bylo chwilowe.A Zajac w formie jest bardzo potrzebny i mam nadzieje , ze sie wykuruje.To zawodnik zdolny do rozstrzygania meczow w pojedynke( patrz PE ze Slaskiem Wroclaw).Tacy w naszej sytuacji sa nieocenieni.
Ostatnio zmieniony 4 maja 2009, o 14:27 przez jugador, łącznie zmieniany 1 raz.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Takich kilka moich spostrzeżeń po wczorajszym meczu:
- znów to napiszę, co kiedyś. Gdyby drużyna z takim zaangażowaniem podchodziła do każdego meczu, walczylibyśmy nawet o mistrzostwo, bo poziom mistrza w tym roku będzie tak niski, jakiego jeszcze nie pamiętam
- daj Panie Boże zdrowie Gaborowi, chyba nasz najlepszy zawodnik we wczorajszym meczu, to samo na Jadze
- bramka na konto Barana, jak już ktoś pisał, wcześniej
- mamy szanse mieć za kilka lat duet najlepszych stoperów w lidze, jak się ich dobrze poprowadzi i nie sprzeda
- Janoszka.. co o nim myślałem w przerwie łatwo się domyśleć, ale podczas drugich 45 minut ten gość po raz pierwszy chyba pokazał, że ma jaja. Walka, przepychanie Arboledy i Bosackiego. Nie przypuszczałem, że to napiszę w tym sezonie. Ecik w pierwszym składzie na Piasta
- jak Brzyski podchodził do wolnego, pytałem czemu nie Balaz. Znowu się spodziewałem dośrodkowanio-strzału na 3 piętro. Nie rozumiem, czemu on mając tak dobre uderzenie, jak ma wolny z 20 metrów, kopie takiego nudla zawsze
- jednej osoby jest mi szkoda, Matko tak długo czekał na swoją szansę, potem w pełni ją wykorzystał i nagle się zmienił trener i chłopak znowu siedzi na ławce
Legia za te 5 punktów odebranych Lechowi powinna nam ten puchar już puścić
- znów to napiszę, co kiedyś. Gdyby drużyna z takim zaangażowaniem podchodziła do każdego meczu, walczylibyśmy nawet o mistrzostwo, bo poziom mistrza w tym roku będzie tak niski, jakiego jeszcze nie pamiętam
- daj Panie Boże zdrowie Gaborowi, chyba nasz najlepszy zawodnik we wczorajszym meczu, to samo na Jadze
- bramka na konto Barana, jak już ktoś pisał, wcześniej
- mamy szanse mieć za kilka lat duet najlepszych stoperów w lidze, jak się ich dobrze poprowadzi i nie sprzeda
- Janoszka.. co o nim myślałem w przerwie łatwo się domyśleć, ale podczas drugich 45 minut ten gość po raz pierwszy chyba pokazał, że ma jaja. Walka, przepychanie Arboledy i Bosackiego. Nie przypuszczałem, że to napiszę w tym sezonie. Ecik w pierwszym składzie na Piasta
- jak Brzyski podchodził do wolnego, pytałem czemu nie Balaz. Znowu się spodziewałem dośrodkowanio-strzału na 3 piętro. Nie rozumiem, czemu on mając tak dobre uderzenie, jak ma wolny z 20 metrów, kopie takiego nudla zawsze
- jednej osoby jest mi szkoda, Matko tak długo czekał na swoją szansę, potem w pełni ją wykorzystał i nagle się zmienił trener i chłopak znowu siedzi na ławce

wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja już od dawna uważam,że Lech nie zasługuje na mistrza.. bo jak sie traci takie bezsensowne punkty na wielu boiskach to z czym tu do ludzi ?
Przed sezonem wydawało się,że nie będzie mocnych na nich.. a tymczasem wcale tacy super nie są...
Tylko ciekawostka jest taka,że na tę chwile nikt na tego mistrza nie zasługuje wg mnie też
Lech przegraje... Legia frajersko wygrywa po samobójach.. może jedynie Wisła najbardziej na ten moment na mistrza zasługuje..ale też wątpie.. DyskoPolo ? szanse mają ale wątpie...
Ale podsumowując mojego posta.. z Lechem 4 pkt.. z Wisła 3 z Legią niby 0 ale po Pucharze Polski wszystko możliwe.. tylko z DyskoPolo mamy słabe wyniki.. a tak to z całą czołówką wygraliśmy..
Edit.
No tak. z Wisłą graliśmy
Przed sezonem wydawało się,że nie będzie mocnych na nich.. a tymczasem wcale tacy super nie są...
Tylko ciekawostka jest taka,że na tę chwile nikt na tego mistrza nie zasługuje wg mnie też

Ale podsumowując mojego posta.. z Lechem 4 pkt.. z Wisła 3 z Legią niby 0 ale po Pucharze Polski wszystko możliwe.. tylko z DyskoPolo mamy słabe wyniki.. a tak to z całą czołówką wygraliśmy..
Edit.
No tak. z Wisłą graliśmy

Ostatnio zmieniony 4 maja 2009, o 17:38 przez Lukas89, łącznie zmieniany 2 razy.

- 19wiRek20
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie przesadzejcie, bo jak Janoszka strzeli brama i sie przełomie, to co mecz bydymy skandowac jego nazwisko ! WIDAC U NIEGO POTENCJAŁ DO GRY !! Oby tak dalej !jugador pisze:Tak Janoszka drewno .Rozwalaja mnie tutaj niektore forumowe szpece.
[size=200][color=blue]WIDZEWSKIE CHOJNY & NIEBIESKA RUDA ŚLĄSKA ![/color][/size]
[img]http://www.niebiescy.pl/images/sygnatury/ruch_Widzew_01.jpg[/img]
http://rap-port.wrzuta.pl/audio/ghTvTzVvIE/ <---cała prawda o PZPN'ie
[img]http://www.niebiescy.pl/images/sygnatury/ruch_Widzew_01.jpg[/img]
http://rap-port.wrzuta.pl/audio/ghTvTzVvIE/ <---cała prawda o PZPN'ie
- radzion
- Kontakt:
ad 1jajo pisze: - jednej osoby jest mi szkoda, Matko tak długo czekał na swoją szansę, potem w pełni ją wykorzystał i nagle się zmienił trener i chłopak znowu siedzi na ławce
fakt, Matko jak wloz do tora to dobrze sie spisol ale wez tez pow uwaga to ze jak juz zas Pilarz wloz do tora z legia to taki descarga sie pytol czy w bramie Ruchu stol casillas
mamy w tej chwili 2 dobrych tormanow- problem polega na tym ze i jeden i drugi czasami wpuszcza farfocla a treozki lazi oto zeby w najblizszych 6 meczach go nie wpuscic
ad 2
ty sie modl zeby legia wygrala na wisle to przy dobrych wiatrach to i teroz mogymy z nimi wygrac i w ostatniej kolejce kiedy to legia moze miec pewnego majstra i z nami zagrac lekko rozkojarzono
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
lepiej sie modlić by my zdobyli na tyla dużo punktów (najlpeiej 9 minimum 7), żeby to dla nas mecz z Legią był o przysłowiową pietruszke autrzymaie zapewnimi sobie wczesniejradzion pisze:ad 2jajo pisze: - jednej osoby jest mi szkoda, Matko tak długo czekał na swoją szansę, potem w pełni ją wykorzystał i nagle się zmienił trener i chłopak znowu siedzi na ławce
ty sie modl zeby legia wygrala na wisle to przy dobrych wiatrach to i teroz mogymy z nimi wygrac i w ostatniej kolejce kiedy to legia moze miec pewnego majstra i z nami zagrac lekko rozkojarzono
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- radzion
- Kontakt:
nojlepiej to by bylo tak - my momy utrzymanie przed ostatnia kolejka i puchar w kieszeni a nasze zwyciestwo na lazienkowskiej w ostatniej kolejce sprawi ze legia skonczy sezon na 3 miejscu czyli bez pucharowheli pisze:lepiej sie modlić by my zdobyli na tyla dużo punktów (najlpeiej 9 minimum 7), żeby to dla nas mecz z Legią był o przysłowiową pietruszke autrzymaie zapewnimi sobie wczesniejradzion pisze:ad 2jajo pisze: - jednej osoby jest mi szkoda, Matko tak długo czekał na swoją szansę, potem w pełni ją wykorzystał i nagle się zmienił trener i chłopak znowu siedzi na ławce
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
=> http://rapidshare.com/files/228787867/L ... als.pl.aviBzzyk pisze:Mo ktoś skrót z C+? Bo ten z strony ekstraklasy to jakaś żałość.
- Rly
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt: