3.05.09 Godz. 17:00 Lech Poznań-Ruch Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Szafar21
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#286 Post autor: Szafar21 » 4 maja 2009, o 12:44

tylko nie Jakubowski w 1 składzie... ;) Do tego Balaz za Nowackiego na lewa strone bo Mały w obecnej formie niezbyt dobrze sie spisuje

Awatar użytkownika
Rly
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#287 Post autor: Rly » 4 maja 2009, o 12:45

Balaz zawieszony za kartki , a na prawej obronie to jedynie Grzyb jak nie Jakubowski , o ile Zając "wyzdrowieje"

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#288 Post autor: ObeRschlesien » 4 maja 2009, o 12:46

Chyba Domżalski zagro na miejscu Balaza a obrona niech zagro tak jak po zejciu Krzyska, Kieruzel na lewo a w srodku Grodzik z Adamsem ... chyba ze Jakubowski sie obudzi bo po szpilu z Polonia W i Belchatowem do M.E z Pietrzakiem powinnen isc.
Obrazek

jugador
Kontakt:

#289 Post autor: jugador » 4 maja 2009, o 12:56

Tak Janoszka drewno .Rozwalaja mnie tutaj niektore forumowe szpece.
Zagral drugi dobry mecz a stac go na wiecej.Widac , ze chyba juz jest po ekstraklasowym kompleksie jaki bylo widac wczesniej z ucieczka do naroznikow boiska na czele.
Szkoda , ze Sobiech cos zlapal bo moze chycilby tez forme.Widac , ze zawodnicy odzyli.
Oby to nie bylo chwilowe.A Zajac w formie jest bardzo potrzebny i mam nadzieje , ze sie wykuruje.To zawodnik zdolny do rozstrzygania meczow w pojedynke( patrz PE ze Slaskiem Wroclaw).Tacy w naszej sytuacji sa nieocenieni.
Ostatnio zmieniony 4 maja 2009, o 14:27 przez jugador, łącznie zmieniany 1 raz.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#290 Post autor: jajo » 4 maja 2009, o 14:22

Takich kilka moich spostrzeżeń po wczorajszym meczu:
- znów to napiszę, co kiedyś. Gdyby drużyna z takim zaangażowaniem podchodziła do każdego meczu, walczylibyśmy nawet o mistrzostwo, bo poziom mistrza w tym roku będzie tak niski, jakiego jeszcze nie pamiętam
- daj Panie Boże zdrowie Gaborowi, chyba nasz najlepszy zawodnik we wczorajszym meczu, to samo na Jadze
- bramka na konto Barana, jak już ktoś pisał, wcześniej
- mamy szanse mieć za kilka lat duet najlepszych stoperów w lidze, jak się ich dobrze poprowadzi i nie sprzeda
- Janoszka.. co o nim myślałem w przerwie łatwo się domyśleć, ale podczas drugich 45 minut ten gość po raz pierwszy chyba pokazał, że ma jaja. Walka, przepychanie Arboledy i Bosackiego. Nie przypuszczałem, że to napiszę w tym sezonie. Ecik w pierwszym składzie na Piasta
- jak Brzyski podchodził do wolnego, pytałem czemu nie Balaz. Znowu się spodziewałem dośrodkowanio-strzału na 3 piętro. Nie rozumiem, czemu on mając tak dobre uderzenie, jak ma wolny z 20 metrów, kopie takiego nudla zawsze
- jednej osoby jest mi szkoda, Matko tak długo czekał na swoją szansę, potem w pełni ją wykorzystał i nagle się zmienił trener i chłopak znowu siedzi na ławce

Legia za te 5 punktów odebranych Lechowi powinna nam ten puchar już puścić :hyhy:
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Dżem
Kontakt:

#291 Post autor: Dżem » 4 maja 2009, o 15:08

Cieszymy sie z remisu, ale mnie osobiście również cieszy że pyry zdobyły w tym sezonie ino jeden punkt z nami i przez to moim zdaniem mają po majstrze :hyhy:

Lukas89
Kontakt:

#292 Post autor: Lukas89 » 4 maja 2009, o 15:30

Ja już od dawna uważam,że Lech nie zasługuje na mistrza.. bo jak sie traci takie bezsensowne punkty na wielu boiskach to z czym tu do ludzi ?

Przed sezonem wydawało się,że nie będzie mocnych na nich.. a tymczasem wcale tacy super nie są...

Tylko ciekawostka jest taka,że na tę chwile nikt na tego mistrza nie zasługuje wg mnie też :zdziwko: Lech przegraje... Legia frajersko wygrywa po samobójach.. może jedynie Wisła najbardziej na ten moment na mistrza zasługuje..ale też wątpie.. DyskoPolo ? szanse mają ale wątpie...

Ale podsumowując mojego posta.. z Lechem 4 pkt.. z Wisła 3 z Legią niby 0 ale po Pucharze Polski wszystko możliwe.. tylko z DyskoPolo mamy słabe wyniki.. a tak to z całą czołówką wygraliśmy..

Edit.

No tak. z Wisłą graliśmy :zawstydzony:
Ostatnio zmieniony 4 maja 2009, o 17:38 przez Lukas89, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek

Awatar użytkownika
19wiRek20
Kontakt:

#293 Post autor: 19wiRek20 » 4 maja 2009, o 15:35

Kolego z wisłą graliśmy już w tej rundzie

Kama_wiRek
Kontakt:

#294 Post autor: Kama_wiRek » 4 maja 2009, o 16:43

jugador pisze:Tak Janoszka drewno .Rozwalaja mnie tutaj niektore forumowe szpece.
Nie przesadzejcie, bo jak Janoszka strzeli brama i sie przełomie, to co mecz bydymy skandowac jego nazwisko ! WIDAC U NIEGO POTENCJAŁ DO GRY !! Oby tak dalej !
[size=200][color=blue]WIDZEWSKIE CHOJNY & NIEBIESKA RUDA ŚLĄSKA ![/color][/size]
[img]http://www.niebiescy.pl/images/sygnatury/ruch_Widzew_01.jpg[/img]
http://rap-port.wrzuta.pl/audio/ghTvTzVvIE/ <---cała prawda o PZPN'ie

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#295 Post autor: radzion » 4 maja 2009, o 17:42

jajo pisze: - jednej osoby jest mi szkoda, Matko tak długo czekał na swoją szansę, potem w pełni ją wykorzystał i nagle się zmienił trener i chłopak znowu siedzi na ławce

Legia za te 5 punktów odebranych Lechowi powinna nam ten puchar już puścić :hyhy:
ad 1
fakt, Matko jak wloz do tora to dobrze sie spisol ale wez tez pow uwaga to ze jak juz zas Pilarz wloz do tora z legia to taki descarga sie pytol czy w bramie Ruchu stol casillas
mamy w tej chwili 2 dobrych tormanow- problem polega na tym ze i jeden i drugi czasami wpuszcza farfocla a treozki lazi oto zeby w najblizszych 6 meczach go nie wpuscic

ad 2
ty sie modl zeby legia wygrala na wisle to przy dobrych wiatrach to i teroz mogymy z nimi wygrac i w ostatniej kolejce kiedy to legia moze miec pewnego majstra i z nami zagrac lekko rozkojarzono

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#296 Post autor: heli » 4 maja 2009, o 18:05

radzion pisze:
jajo pisze: - jednej osoby jest mi szkoda, Matko tak długo czekał na swoją szansę, potem w pełni ją wykorzystał i nagle się zmienił trener i chłopak znowu siedzi na ławce

ad 2
ty sie modl zeby legia wygrala na wisle to przy dobrych wiatrach to i teroz mogymy z nimi wygrac i w ostatniej kolejce kiedy to legia moze miec pewnego majstra i z nami zagrac lekko rozkojarzono
lepiej sie modlić by my zdobyli na tyla dużo punktów (najlpeiej 9 minimum 7), żeby to dla nas mecz z Legią był o przysłowiową pietruszke autrzymaie zapewnimi sobie wczesniej
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#297 Post autor: radzion » 4 maja 2009, o 19:59

heli pisze:
radzion pisze:

ad 2
lepiej sie modlić by my zdobyli na tyla dużo punktów (najlpeiej 9 minimum 7), żeby to dla nas mecz z Legią był o przysłowiową pietruszke autrzymaie zapewnimi sobie wczesniej
nojlepiej to by bylo tak - my momy utrzymanie przed ostatnia kolejka i puchar w kieszeni a nasze zwyciestwo na lazienkowskiej w ostatniej kolejce sprawi ze legia skonczy sezon na 3 miejscu czyli bez pucharow

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#298 Post autor: MkF » 4 maja 2009, o 20:44

Bzzyk pisze:Mo ktoś skrót z C+? Bo ten z strony ekstraklasy to jakaś żałość.
=> http://rapidshare.com/files/228787867/L ... als.pl.avi

Awatar użytkownika
Rly
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#299 Post autor: Rly » 4 maja 2009, o 20:53

1 miejsce LM
2 i 3 Uefa

RudaSlaska7
Kontakt:

#300 Post autor: RudaSlaska7 » 5 maja 2009, o 08:13

czyli jesli lech bedzie 3 a zagramy z nim w finale (jesli awansujemy i oni tez) to gramy w tym uefa ?
jesli jest tak jak mysle to fajnie jak by polonia wawa byla w pierwszej trojce wtedy mamy puchary :)

ODPOWIEDZ