3.05.09 Godz. 17:00 Lech Poznań-Ruch Chorzów
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Rzeczywiscie,bardzo ladna druga polowa naszych.Nie spekali tak jak to jest zazwyczaj po stracie bramki tylko probowali cos grac ta pilka i starali sie wyrownac.Bramka Brzyskiego piekna:) Brawa dla pilkarzy za walke w tym meczu,taki Ruch to ja rozumiem i chce ogladac zawsze!Widac,ze efekt nowej miotly dziala.Dobrze:)
Ale spokojnie.Zdobyslimy punkt na ciezkim terenie,ale to tylko maly punkcik w drodze do utrzymania.Sytuacja w tabeli nadal wyglada kiepsko i potrzebujemy minimum 6 punktow w nastepnych czterech spotkaniach.Strasznie wazny mecz mamy za tydzien z Piastem,ktory musimy za wszelka cene wygrac.Po drodze rzecz jasna rewanz w PP z Legią,no ale wiadomo-Ekstraklasa to priorytet na te chwile!PP to taki mily dodatek!
Ale spokojnie.Zdobyslimy punkt na ciezkim terenie,ale to tylko maly punkcik w drodze do utrzymania.Sytuacja w tabeli nadal wyglada kiepsko i potrzebujemy minimum 6 punktow w nastepnych czterech spotkaniach.Strasznie wazny mecz mamy za tydzien z Piastem,ktory musimy za wszelka cene wygrac.Po drodze rzecz jasna rewanz w PP z Legią,no ale wiadomo-Ekstraklasa to priorytet na te chwile!PP to taki mily dodatek!
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
..nie będę skromny, ale:
Śmiem twierdzić, że to punkt na wagę złota i chyba najcenniejszy w tej rundzie
BRAWO NIEBIESCY!
A pietrzak niech się uczy, jakie zmiany należy robić (i kiedy) i jak motywować dRużynę.
CUD się wydarzył i w "jaskini lwa" wśród 17 tys ludzi nasi wywalczyli punkt.Harpo pisze: Liczę na cud i 1 punkt.
Śmiem twierdzić, że to punkt na wagę złota i chyba najcenniejszy w tej rundzie

BRAWO NIEBIESCY!
A pietrzak niech się uczy, jakie zmiany należy robić (i kiedy) i jak motywować dRużynę.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Czym sie zdobywa punkty w polskiej lidze? Twarda walka, determinacja i konsekwencja.
W pierwszej polowie nasi kosili pyry rowno z trawa i o to chodzi.
W drugiej konsekwentnie grail swoje, o dziwo bylo nawet widac przeblyski mysli taktycznej.
Janoszka zostawil dzis na boisku wiecej zdrowia niz przez caly dotychczasowy sezon. Kieruzel swietnie i twardo. Reszta obrony tez niezle. Grzybek jak zawsze ale mial pare strat. Ogolnie caly zespol zagral rowno, nikt nie odstawal.
Z taka gra jak w drugiej polowie utrzymamy sie na 100%.
W pierwszej polowie nasi kosili pyry rowno z trawa i o to chodzi.
W drugiej konsekwentnie grail swoje, o dziwo bylo nawet widac przeblyski mysli taktycznej.
Janoszka zostawil dzis na boisku wiecej zdrowia niz przez caly dotychczasowy sezon. Kieruzel swietnie i twardo. Reszta obrony tez niezle. Grzybek jak zawsze ale mial pare strat. Ogolnie caly zespol zagral rowno, nikt nie odstawal.
Z taka gra jak w drugiej polowie utrzymamy sie na 100%.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
stan01 masz rację ze go obraziłem, swiadomie, bo nie takim asom zdarzało się zdupić lepsze sytuacje, problem w tym kej Ecik wykorzytoł jakoś sytuacja, lepszo, gorszo ale kej? może mi przypomnisz bo jakoś nie kojarzastan01 pisze:gerhat napisał/a:
kurde wygrali by my tyn szpil kej by my mieli napastnika a nie kapuściany łeb
ale i tak tyn jedyn punkt to sukces, bo był zdobyty po walce i w meczu w którym bylismy nawet bliźsi zwyciestwa
Wg mnie (ale zaznaczam, to jest tylko moja osobista opinia) trocha obraziłeś Ecika. Nie takim Asom zdarzało sie zdupić lepsze sytuacje.
poza tym, Ecik strzeli tor w czwartek z Legią, czymu?
Po Bełchatowie napisałem żeby Grzyb zamiast być mocny w godce był mocny na boisku - i co?
Pietrzakowi wytykałem Brzytwę w pomocy, Brzytwie zarzucałem brak zaangażowania - i co?
Nie wiem czy oni czytają forum, ale czasami warto kogoś obrazić żeby sie wziął do kupy.
- forrest
- Kontakt:
- jurek
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A jo jeszcze dodom, ze dzisiej po raz pierwszy od dłuższego czasu z przyjemnością obejrza szybko piłka, bo powiem szczerze, że po ostatnich wyczynach naszych wystarczało mi jak żech oglądoł nasze wyczyny na żywo i drugi roz żech już nie mioł chęci tego ofglądać
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- Hiera
- Kontakt:
- NRŚL
- Kontakt:
Heli to samo chciolech napisac Ciekawe co te pseudoeksperci tero wyczarujom!heli pisze:A jo jeszcze dodom, ze dzisiej po raz pierwszy od dłuższego czasu z przyjemnością obejrza szybko piłka, bo powiem szczerze, że po ostatnich wyczynach naszych wystarczało mi jak żech oglądoł nasze wyczyny na żywo i drugi roz żech już nie mioł chęci tego ofglądać
"Policjanci w toku wykonywania czynności służbowych mają obowiązek respektowania godności ludzkiej oraz przestrzegania i ochrony praw człowieka."
art. 14 ust. 3 Ustawy z dnia 6 kwietnia 1990 roku o Policji

art. 14 ust. 3 Ustawy z dnia 6 kwietnia 1990 roku o Policji