3.05.09 Godz. 17:00 Lech Poznań-Ruch Chorzów
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
uff udalo sie, calkiem dobry mecz naszych, nie pamietam by ktos zastopowal Lecha jak mysmy to zrobili w 2 polowie. Co do Ecika strasznie mialem kurwice jak tego nie strzelil, to napastnik powinen z zamknietymi oczami strzelac, ale teraz z perspektywy czasu juz mi przeszlo i na chlodno to zagral calkiem dobry mecz, podobnie jak reszta, przytrzymywal pilki w ataku, zgrywal, walczyl, tylko ta nieskutecznosc. Nie wiem skad to sie bierze ale zarowno Pepe w tamtej rundzie jak i teraz Ecik dochodza do sytuacji i nie strzelaja bramek. Pkt bardzo cieszy ale jak nie wygramy z Piastem to on nic nie bedzie znaczyl dlatego trzeba wygrac z nimi.
NO i przede wszystkim wkoncu wrocil mi optymizm z gry naszych i wiara ze jednak sie utrzymamy.
NO i przede wszystkim wkoncu wrocil mi optymizm z gry naszych i wiara ze jednak sie utrzymamy.
- Szafar21
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- TAUZENeng
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bardzo dobra druga połowa. Dobrze, że już nie ma Pietrzaka, bo znowu wiem kto gdzie gra i za co odpowiada. Bardzo dobry mecz Janoszki, a byłby świetny gdyby wykorzystał tę sytuację z pierwszej połowy. Takie sytuacje muszą się kończyć golem i ciekawe jak wtedy wyglądał by ten mecz. Ciekawe, że to Lech spuchł pod koniec meczu i nie miał sił by nas pokonać. Bo ostatnio to naszym brakowało sił na ostatnie 30 minut. A nasi nie zadowolili się remisem i chcieli ten mecz wygrać. Było super. Ale wszystko to nie będzie miało znaczenia jak nie wygramy z Piastem i ŁKS-em.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
-
- Kontakt:
Powiem krótko - Pietrzak wrócił do pracy z młodzieżą ... efekt już jest ME 1:2, seniorzy 1:1
Jedno jest pewne to nie ten zespół. Dzisiaj waleczni, ambitni, widać było wku..nie jak stracili brama; wola walki i nieustępliwość. Dzisiaj duży plus dla Pilarza, Kieruzela - bydyme mieli z niego fest pożytek na przyszłość, no i Brzytwy
Janoszka - ojciec z zamkniętymi oczami zdobył by brama i jeszcze spytoł Kotorowskiego kaj chce tor...
Dobra robota jak zawsze Grzybka, no i bracia Fornalik
Jest światło w tunelu ... oj gdyby nas posłuchali pare kolejek wstecz, to by my zawałów nie przechodzili. A gdyby tak posłuchali i na prezesa dali kogoś jak w Lechu kogoś ze środowiska kibiców ... oj miło pomarzyć

Jedno jest pewne to nie ten zespół. Dzisiaj waleczni, ambitni, widać było wku..nie jak stracili brama; wola walki i nieustępliwość. Dzisiaj duży plus dla Pilarza, Kieruzela - bydyme mieli z niego fest pożytek na przyszłość, no i Brzytwy
Janoszka - ojciec z zamkniętymi oczami zdobył by brama i jeszcze spytoł Kotorowskiego kaj chce tor...
Dobra robota jak zawsze Grzybka, no i bracia Fornalik

Jest światło w tunelu ... oj gdyby nas posłuchali pare kolejek wstecz, to by my zawałów nie przechodzili. A gdyby tak posłuchali i na prezesa dali kogoś jak w Lechu kogoś ze środowiska kibiców ... oj miło pomarzyć
Już chciałem zj***ć Janoszke po pierwszej połowie, ale na szczęście post nie wszedł, bo było za duże przeciążenie
W drugiej grał już dużo lepiej, walczył, stworzył kilka akcji. Chłopcy powinni grać tak począwszy od meczu ze szczewami, a nie dopiero teraz, ale brawo dla nich, bo większość już ich przekreśliła po pierwszej połowie. Brawo, może jest jeszcze dla nas nadzieja 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Marzyłem o tym aby tego meczu nie przegrać i zakładałem powaznie taki scenariusz ze bedzie w tym meczu albo 0:0 albo 1:1.
Cieszy ze potrafiliśmy sie podnieść po straconej bramce i zamknąć Lecha na własnej połowie. Szkoda kontuzji Nykiela
Wygrana z Legią na Łazienkowskiej , remis z Lechem na Bułgarskiej to cieszy.
Teraz piłkarze nie mogą przytać na laurach i ciepłych słowkach! Przypominam naszym celem jest utrzymanie!!
Janoszka , zeby Bóg Ci odpuścił tą sytuacje z I połowy. ( co do Janoszki to podobał mi sie
dużo walczył)
Cieszy ze potrafiliśmy sie podnieść po straconej bramce i zamknąć Lecha na własnej połowie. Szkoda kontuzji Nykiela

Wygrana z Legią na Łazienkowskiej , remis z Lechem na Bułgarskiej to cieszy.
Teraz piłkarze nie mogą przytać na laurach i ciepłych słowkach! Przypominam naszym celem jest utrzymanie!!
Janoszka , zeby Bóg Ci odpuścił tą sytuacje z I połowy. ( co do Janoszki to podobał mi sie

-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
cóż przed meczem bardzo bym był zadowolony z remisu i w sumie jestem, choć jak sie ma takie sytuacje jak janoszka przy 0-0 to aż kuźwa wciska w fotel. Ale Lech też miał swoje szanse, a klasa przeciwnika znaczna, więc bardzo dobry wynik.
Kolejny raz sę okazuje, ze zmiana tego "błazna" Pietrzaka była o wiele zapóźno bo jak pokazały mecze nie jesteśmy grać jak równy z równym z najlepszymi, ale już urwać im punkty dajemy rade i z takim podejściem myśle, że choćby w takim meczu jak z Bełchatowem na pewno nie przegralibyśmy.
Martwi pasmo kontuzji bo jak dzisiaj zobaczyłm ta ławkę, niby jechało 17, ale nie było Domżalskiego (sam się zastanawiałem przed czy on jest wogóle zgłoszony w pzpnie, żby nie było jaj z jakimś walkowerem, choć na Niebiescy.pl jest Domżalski a w C+ jakoś go nei widziałem ale już sam nie wiem. No i Fabus, teraz jeszcze uraz Nykiela. Nie wiem czy tak wiele kontuzji, bo jak dorzucimy do tego tych już wcześniej kontuzjowanych bądź narzekających na urazy, czy to rownież nie jest pokłosie fatalnego przygotowania do sezonu.
Ale cóż gratulacje za remis, ile jest drużyn , które są na plusie w dwumeczu z Lechem.
Szkoda, że tak słabo graliśmy z tymi zagrożonymi. Ale teraz czas na poprawe i zwycięstwa w najbliższym a najlepiej w 3 najbliższych meczach
Kolejny raz sę okazuje, ze zmiana tego "błazna" Pietrzaka była o wiele zapóźno bo jak pokazały mecze nie jesteśmy grać jak równy z równym z najlepszymi, ale już urwać im punkty dajemy rade i z takim podejściem myśle, że choćby w takim meczu jak z Bełchatowem na pewno nie przegralibyśmy.
Martwi pasmo kontuzji bo jak dzisiaj zobaczyłm ta ławkę, niby jechało 17, ale nie było Domżalskiego (sam się zastanawiałem przed czy on jest wogóle zgłoszony w pzpnie, żby nie było jaj z jakimś walkowerem, choć na Niebiescy.pl jest Domżalski a w C+ jakoś go nei widziałem ale już sam nie wiem. No i Fabus, teraz jeszcze uraz Nykiela. Nie wiem czy tak wiele kontuzji, bo jak dorzucimy do tego tych już wcześniej kontuzjowanych bądź narzekających na urazy, czy to rownież nie jest pokłosie fatalnego przygotowania do sezonu.
Ale cóż gratulacje za remis, ile jest drużyn , które są na plusie w dwumeczu z Lechem.
Szkoda, że tak słabo graliśmy z tymi zagrożonymi. Ale teraz czas na poprawe i zwycięstwa w najbliższym a najlepiej w 3 najbliższych meczach
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wg mnie (ale zaznaczam, to jest tylko moja osobista opinia) trocha obraziłeś Ecika. Nie takim Asom zdarzało sie zdupić lepsze sytuacje. Uważam, że powinien grać dalej i to jak najwięcej. A poza tym nie wiadomo jak by wyglądoł szpil po wykorzystaniu okazji przez Janoszke.gerhat pisze:kurde wygrali by my tyn szpil kej by my mieli napastnika a nie kapuściany łeb
ale i tak tyn jedyn punkt to sukces, bo był zdobyty po walce i w meczu w którym bylismy nawet bliźsi zwyciestwa
Mimo wszystko KOOOOCHOOOOMMM ten KLUB i niy przestana Go kochać.
Akurat na ten jeden punkt nie liczyłem i to jest najfajniejsze.
-
To teraz ja cos powiem od siebie zeby bylo optymistycznie
Fornalik jest naszym trenerem od 2 meczów....z Lechem i Legia
teoretycznie w obydwóch powinnismy dostac szmary tymczasem nie przegralismy ani jednego
Kapitalna forma Pilarza...wybronil nam zarówno ten mecz jak i z Legia
No i panowie teraz 3 mecze z potencjalnie slabszymi rywalami...bo chyba nikt mi nie powie ze grajac z ambicja jak teraz nie jestesmy w stanie pokonac u siebie Piasta czy Łks
...no i remis na Arce 
Fornalik jest naszym trenerem od 2 meczów....z Lechem i Legia

Kapitalna forma Pilarza...wybronil nam zarówno ten mecz jak i z Legia
No i panowie teraz 3 mecze z potencjalnie slabszymi rywalami...bo chyba nikt mi nie powie ze grajac z ambicja jak teraz nie jestesmy w stanie pokonac u siebie Piasta czy Łks

-
- Kontakt:
wlasnie leci retransmisja na OrangeSport i sam na sam Janoszki - i straaaaaasznie zle ze nie wykorzystal - to byla 100% ...ale zdarza sie i mam nadzieje ze kiedys sie odplaci za te zmarnowane akcje i jeszcze bedzie o nim glosno.
[img]http://img45.imageshack.us/img45/4044/adammalyszfannl6hn6.png[/img]