PREZENTACJA PODZIĘKOWANIA!
PREZENTACJA PODZIĘKOWANIA!
Chciałem podziekować wszystkim ludziom którzy nam pomogli poświęcili swój czas i przedzewszystkim chcieli nam pomoc... wielkie dzięki dla ekpiy TEWU, wielkie dzięki dla ekpiy Nucleo Ultra, wilkie dzięki dla chłopaków którzy pilnowali porządku... a przede wszystkim wilkie dzięki dla wszystkich kibiców z całego serca dziękuję w iminieu swoim i Jurka Wyrobka!
-
- Kontakt:
Ja też chciałam podziękować
1. ORGANIZATOROM - mimo,że w trakcie organizacji usłyszeliście ode mnie wiele ostrych słów, a moja złość czasem sięgałą zenitu, mimo, że nie wszystko było jak powinno, [b]wielkie dzięki[/b], odwaliliście kawał dobrej roboty. Nastepnym razem jak wierzę będzie jeszcze lepiej, jesteśmy nowym stowarzyszeniem i musimy się jeszcze wiele nauczyć, zwłaszcza dużo jeśli chodzi o coś takiego jak współpraca! i podział obowiązków.
2. TeWu-mimo, że zespól ten wcale mi się nie podobał i jak zaobserwoawałam, nie tylko mnie, wielkie brawa dla nich i przepraszm w tym miejscu, za tych, którzy w trakcie Waszego występu zaczęli gremialnie wychodzić. Troche kultury. Nie martwcie się jednak, pewnie to Ci sami, którzy robia pielgrzymki 5 minut, przed końcem każdego meczu (bo, jak mi się zdaje tramwaj im ucieknie)
3. PREZENTEROM - nie obeszło się bez wpadek, których nie byłoby, gdyby poswięcono im nie 15 min. na godzine przed spotkaniem, a własnie godzinę, ale dwa dni przed. Tym większe, że aby móc poprowadzić prezentację, przełożyli swój wyjazd do Poznania o parę godzin, gdzie dziś prowadzą kolejną imprezę.
4. Kibicom, którzy przyszli i zapełnili halę po brzegi, zwłaszcza tym, którzy przyprowadzili swoje żony i dzieci. To był na prawdę cudowny widok, szkoda tylko,że nie prędko zobaczę ich na stadionie (te rozwieszone żółte szmatki i stara śpiewka o Legii, na pewno skutecznie ich znieczhęciły i do ch... [b]co to miało wspólnego z prezentacją i komu to było potrzebne[/b].
5. Piłkarzom, trenerom, członkom Zarządu za przybycie, zaproszonym i przybyłym gosciom.
6. Wszystkim innym, dźwiękowcom, operatorom swiatała, mediom, sponsorom, osobom pilnującym porządku, pracującym w gastronomii, sprzedajacym gadżety.
1. ORGANIZATOROM - mimo,że w trakcie organizacji usłyszeliście ode mnie wiele ostrych słów, a moja złość czasem sięgałą zenitu, mimo, że nie wszystko było jak powinno, [b]wielkie dzięki[/b], odwaliliście kawał dobrej roboty. Nastepnym razem jak wierzę będzie jeszcze lepiej, jesteśmy nowym stowarzyszeniem i musimy się jeszcze wiele nauczyć, zwłaszcza dużo jeśli chodzi o coś takiego jak współpraca! i podział obowiązków.
2. TeWu-mimo, że zespól ten wcale mi się nie podobał i jak zaobserwoawałam, nie tylko mnie, wielkie brawa dla nich i przepraszm w tym miejscu, za tych, którzy w trakcie Waszego występu zaczęli gremialnie wychodzić. Troche kultury. Nie martwcie się jednak, pewnie to Ci sami, którzy robia pielgrzymki 5 minut, przed końcem każdego meczu (bo, jak mi się zdaje tramwaj im ucieknie)
3. PREZENTEROM - nie obeszło się bez wpadek, których nie byłoby, gdyby poswięcono im nie 15 min. na godzine przed spotkaniem, a własnie godzinę, ale dwa dni przed. Tym większe, że aby móc poprowadzić prezentację, przełożyli swój wyjazd do Poznania o parę godzin, gdzie dziś prowadzą kolejną imprezę.
4. Kibicom, którzy przyszli i zapełnili halę po brzegi, zwłaszcza tym, którzy przyprowadzili swoje żony i dzieci. To był na prawdę cudowny widok, szkoda tylko,że nie prędko zobaczę ich na stadionie (te rozwieszone żółte szmatki i stara śpiewka o Legii, na pewno skutecznie ich znieczhęciły i do ch... [b]co to miało wspólnego z prezentacją i komu to było potrzebne[/b].
5. Piłkarzom, trenerom, członkom Zarządu za przybycie, zaproszonym i przybyłym gosciom.
6. Wszystkim innym, dźwiękowcom, operatorom swiatała, mediom, sponsorom, osobom pilnującym porządku, pracującym w gastronomii, sprzedajacym gadżety.
- amra
- Kontakt:
a ja bede komercyjny :lol:
Przede wszytkim podziękować musimy( oprócz kibiców i NU):
1.Miejskiemu Ośrodkowi Rekreacji i Sportu za udostępnienie hali, pomoc techniczną i cierpliwość i jego prezesowi za super współpracę
2.Firmie "RELAX" -Ireneusz Słomian z Tarnowskich Gór za efekty świetlne i pirotechniczne
3.Restauracji "Monika" - z Chorzowa za obsługe gastronomiczną imprezy
4.Piekarni i Ciastkarni Badura za kreple :lol:
5.Urzędowi Miasta za to że trenowali na małej hali :lol:
6. I na koniec wszytkim którzy nie przyszli a byli zaproszeni
.
DZIĘKI DLA WSZYTKICH ZA PRZYBYCIE
Acha TEWU to nie przedszkolaki śpiewaja o życiu i o realiach jak kogoś bulwersują słowa które spiewają niech dokładie przysłucha się rozmowom na ulicy, w autobusach , tramwajach , dzieci na placu i zastanowi się nad tym co mówi o ich tekstach ZIOMALE Z TEWU SĄ ZAJEBIŚCI (pomimo ze i tak suchom innej muzyki
)
Przede wszytkim podziękować musimy( oprócz kibiców i NU):
1.Miejskiemu Ośrodkowi Rekreacji i Sportu za udostępnienie hali, pomoc techniczną i cierpliwość i jego prezesowi za super współpracę
2.Firmie "RELAX" -Ireneusz Słomian z Tarnowskich Gór za efekty świetlne i pirotechniczne
3.Restauracji "Monika" - z Chorzowa za obsługe gastronomiczną imprezy
4.Piekarni i Ciastkarni Badura za kreple :lol:
5.Urzędowi Miasta za to że trenowali na małej hali :lol:
6. I na koniec wszytkim którzy nie przyszli a byli zaproszeni

DZIĘKI DLA WSZYTKICH ZA PRZYBYCIE
Acha TEWU to nie przedszkolaki śpiewaja o życiu i o realiach jak kogoś bulwersują słowa które spiewają niech dokładie przysłucha się rozmowom na ulicy, w autobusach , tramwajach , dzieci na placu i zastanowi się nad tym co mówi o ich tekstach ZIOMALE Z TEWU SĄ ZAJEBIŚCI (pomimo ze i tak suchom innej muzyki

[b][size=167][color=blue] NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB[/color][/size][/b]
[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]
[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]
hmm ja uwazam sie za osobe wielce KULTURALNĄ....więc nie obrażaj mnie !ja takiej muzki nie TRAWIE!i nkit nie bedzie mnie zmuszal zebym jej słuchał!przyszedłem dla RUCH-u i dla piłkarzy!i czy uwarzasz ze ojcowie ze swoimi małym dziecmi tez są nie kulturalni bo wychodzili?ja mysle ze nie i wcale im sie nie dziwie , bo nie chcialbym zeby moje dzieci sluchalyc zegos takiego gdzie co drugie słowo to przekleństwo(pewnie napiszesz ze przeklina sie teraz wszedzie i wszedzie idzie to uslyszec) a juz porównanie ze śa to ludzie którzy wczesniej opuszczają mecze to tez dla mnie obraza bo jak długo chodze na Ruch!(a krótko nie chodze) ani razu nie zdazylo mi sie wczesniej z meczu wyjsc!wiec takie porównanie jest WIELCE nie na miejscu!Niebieska pisze:
.
Ogólnie Impreza wyjebista!!!!!!!podziekowania dla wszystkich organizatorów
-
- Kontakt:
[quote="TAU1920ZEN] hmm ja uwazam sie za osobe wielce KULTURALNĄ....więc nie obrażaj mnie !ja takiej muzki nie TRAWIE!i nkit nie bedzie mnie zmuszal zebym jej słuchał!przyszedłem dla RUCH-u i dla piłkarzy!i czy uwarzasz ze ojcowie ze swoimi małym dziecmi tez są nie kulturalni bo wychodzili?ja mysle ze nie i wcale im sie nie dziwie , bo nie chcialbym zeby moje dzieci sluchalyc zegos takiego gdzie co drugie słowo to przekleństwo(pewnie napiszesz ze przeklina sie teraz wszedzie i wszedzie idzie to uslyszec) a juz porównanie ze śa to ludzie którzy wczesniej opuszczają mecze to tez dla mnie obraza bo jak długo chodze na Ruch!(a krótko nie chodze) ani razu nie zdazylo mi sie wczesniej z meczu wyjsc!wiec takie porównanie jest WIELCE nie na miejscu!
Ogólnie Impreza wyjebista!!!!!!!podziekowania dla wszystkich organizatorów[/quote]
Powiem tak, była moja mama, mój mąż który takiej muzyki nie trawi !!!, podobnie jak Ty i mój 6-letni chrześniak i wszyscy do końca. Ja też nienawidzę przekleństw, zwłaszcza w muzyce i nie popieram tego,że słychać je wszędzie, ale akurat na hali uważam, że gubiły się w dźwiękach muzyki i takie dziecko na pewno ich nie wyłapie. Zresztą to nie tylko moje zdanie. A co do wychodzenia wczesniej z meczy, to przepraszam, jeśli Cię uraziłam, tak mi się po prostu nasunęło, nienawidzę tego widoku na trybunach i to tyle.
Ogólnie Impreza wyjebista!!!!!!!podziekowania dla wszystkich organizatorów[/quote]
Powiem tak, była moja mama, mój mąż który takiej muzyki nie trawi !!!, podobnie jak Ty i mój 6-letni chrześniak i wszyscy do końca. Ja też nienawidzę przekleństw, zwłaszcza w muzyce i nie popieram tego,że słychać je wszędzie, ale akurat na hali uważam, że gubiły się w dźwiękach muzyki i takie dziecko na pewno ich nie wyłapie. Zresztą to nie tylko moje zdanie. A co do wychodzenia wczesniej z meczy, to przepraszam, jeśli Cię uraziłam, tak mi się po prostu nasunęło, nienawidzę tego widoku na trybunach i to tyle.
-
- Kontakt:
To jeszcze raz ja, sory, ale zapomniałam dodać, że w innym miejscu na Forum, nie pamiętam już gdzie, zauważyłam zresztą, że na taką okazję, gdzie spodziewane były całe rodziny i osoby w różnym wieku, a nie sama młodzież lepiej by było,żeby grał inny, bardziej stonowany zespół, ale wszystkim i tak nie dogodzisz.
-
- Kontakt:
WojtekO - No i był, ale pewnie rozmawiałeś z chłopakami z TeWu, nie sądzę żeby czuli się dobrze patrząc jak hala pustoszeje, w większości na hali byli spokojniejsi kibice, Ci których tak bardzo chcesz przyciągnąć na mecze, nie winię ani Was, ani zespołu, ale Ci ludzie (bardziej stateczni, rodziny z dziećmi) poprostu nie lubią tego typu muzyki. Nie powinni opuszczać hali, takie jest moje zdanie, ale z drugiej strony nie mogę ich winić. Mnie się to zachowanie nie podobało. Gdyby zagrał zespół, który miał grać pierwotnie lub podobny, takiej sytuacji by nie było. Z drugiej strony wiem, że nie było alternatywy. Mogę mieć swoje zdanie i jak dla mnie taki power to za dużo, nie lubię takiej muzyki i nie polubię. Więc jeżeli Twoje hasło brzmi więcej normalnych kibiców na meczach to ... sam sobie dopowiedz. Mam do Ciebie wielki szacunek i uważam, że jesteś bardzo mądrą osobą, robisz dużo dobrego dla tego klubu, harujesz jak wół, ale jesteś też bardzo kontrowersyjny i z niektórymi Twoimi poglądami się nie zgodzę. Zresztą nie we wszystkim musimy się zgadzać, ważne żebyśmy robili to co do tej pory. Mam nadzieję, że choć trochę się przydaje i nie żałujesz, że kiedyś się do mnie odezwałeś, zaraz po mojej rejestracji na Forum. PozdRawiam.
PS. Trochę odbiegłam od tematu, przepraszam
PS. Trochę odbiegłam od tematu, przepraszam
WOJTEKK pisze:co do muzy ja rozumiałem tylko słowa typu k...,h....,pie......ok jezeli to komus odpowiada spoko,ale moim skromnym zdaniem jezeli wie sie ze przyjda dzieciaki na prezentacje,wczesniej powinno sie przesłuchac dany zespół aby pózniej nie było zdziwienia i niepotrzebnych wasni.Reszta była super
ja tez zbyt duzo nie zrozumalem ztego ale moze to wina naglosnienia lub naszych uszu

- m-p
- Kontakt:
jezeli chodzi o TeWu napewno nie trafilismy w gust wszystkich ale nigdy nie trafisz mi osobiocie taka muza daje kopa lubie ja wczesniej sluchalem ich kawalkow super sa jako ludzie potrafia porwac ludzi za soba i njwazniejsze kumaja klimat kibicowski jak widzieli ze na hali jest cos nie tak zaczeli skandowac Ruch Ruch HKS
to jest wlasnie to
ja mam nadzieje ze, na tym nasza wspolpraca z nimi sie nie skonczy
wiem ze ekipie sie np podobalo i wielu ludziom mojego pokroju starszym napewno nie
ale to realia dzisiejszego swiata i zycia i oni tylko o tym spiewaja
jeszcze raz dzieki chliopaki z TeWu
to jest wlasnie to
ja mam nadzieje ze, na tym nasza wspolpraca z nimi sie nie skonczy
wiem ze ekipie sie np podobalo i wielu ludziom mojego pokroju starszym napewno nie
ale to realia dzisiejszego swiata i zycia i oni tylko o tym spiewaja
jeszcze raz dzieki chliopaki z TeWu