Co odpowiedzieć dziecku

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Damiano
Kontakt:

Co odpowiedzieć dziecku

#1 Post autor: Damiano » 18 mar 2004, o 23:02

Co odpowiedzieć mojemu synkowi który dzisiaj był ze mną na prezentacji. Sytuacja była taka: Przy prezentacji Piotrka Mosóra gwizdy wyzwiska syn pyta Tato dlaczego gwizdają na naszego zawodnika? Moja odpowiedź: Kiedyś on źle wyraził się o Ruchu. Na to dziecko - Ale te raz jest piłkarzem Ruchu, przeprosił kibiców i powiedział że będzie walczył za Ruch. A ja na to Ale oni pamiętają tamte jego słowa. A syn mi powiedział tylko tyle. Oni to są głupki. Zostawiam to bez komentarza i chce nadmienić że nie pochwalam tego co kiedyś powiedział ale dzięki niemu i Mariuszowi pozyskał Ruch nowego sponsora z wielką kasą ale czy Delta Trans i Pan Olejnik będzie chciał inwestować w klub gdzie obraża się jego rodzine odpowiedźcie sobie sami. A może mój syn miał racje. A poza tym sama prezentacja była bardzo udana.[/img][/quote]

KK
Kontakt:

#2 Post autor: KK » 19 mar 2004, o 00:02

Po czesci sie z Toba zgadzam...
Draznilo mnie tesh ze TEWU lecialo z przeklenstwami ostro... A przeciez nie bylismy na ich koncercie, a na prezentacje przyszly osoby starsze i male dzieci... Wiec mozna bylo to wyciszyc, lub po prosut nie zaspiewac pewnych wyrazow
Starsi kibice ze swoimi haslami typu "wyp..." skierowanymi w strone mosora tesh niech sobie daja spokoj... jeszcze na meczu w mlynie rozumiem, ale nie w hali gdzie jest duuzo dzieci.
Trzeba miec troche wyobrazni...

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#3 Post autor: L_M » 19 mar 2004, o 00:06

przesadzacie. bylo jak bylo i kazdy sie spodziewal ze bedzie tak a nie inaczej.

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#4 Post autor: L_M » 19 mar 2004, o 00:17

jeszcze ad. TEWU: kk ja ci na to powiem ze organizatorzy wiedza kogo zapraszaja zreszta ja nic w tym zlego nie widzialem. zreszta ja lubie ten zespol i tez moge ci powiedziec, ze zachowanie duzej liczby widzow w hali bylo po prostu beszczelne bo wychodzenie podczas czyjegos wystepu nie powinno miec miejsca. takie jest moje zdanie.
poza tym tak godosz jakby na szpile na Ruch dzieci nie chodzily ino do hali... z kuli mie to jeden kit i albo to kogos razi, albo nie. (chodzi o "przeklinanie")

Gość

#5 Post autor: Gość » 19 mar 2004, o 00:27

Przepraszam... zlinczujcie mnie albo zróbcie coś lepszego... uważałem że TeWu było optymalne... że to co miało się dziać trochę poszło nie tak... ale jeśli ktoś czuję się silniejszy i wie że zająłby się tym lepiej i utrzymał kibiców w ryzach to ok... zapraszam na parkiet ja się wycofaw! powodzenia dla tych ktorzy wiedzą i umią lepiej!

PS. Damiano
Ja będę lepszy... podziekuję Ci za to że byłeś... podziękuj ze swojej strony grupie ktora wypruwała sobie flaki flaki żeby to w ogole miało miejsce... podziękuj grupie NUCLEO ULTRA
i jak Ruch pozyska Delta Trans które jest w stanie upadłości to ja Ci "będę dziękował"

Damiano
Kontakt:

#6 Post autor: Damiano » 19 mar 2004, o 00:39

Wojtek ja się bardzo ciesze i dziękuje za tą prezentacje. Ale nie możnaod razu tak na Mosóra wyjeżdżać. Syn marnotrawny wrócił trzeba go ocenić teraz na boisku jak się nie sprawdzi to niech wyp...... Ale dajmy mu szanse a co Delty Trans to kto ci powiedział że jest w upadłości

Gość

#7 Post autor: Gość » 19 mar 2004, o 00:42

a kto Ci powiedział że Delta Trans jest naszym "strategicznym" sponsorem :?:

PS. Nawet nie podziekowałeś tylko z pierwszym postem z jebaniem wyjezdzasz, zrob lepiej, fajniej i pochytaj wszytsko panie Damiano

Viro

#8 Post autor: Viro » 19 mar 2004, o 00:50

Damiano na szacunek trzeba sobie zasluzyc
moze to zrobic na boisku bedzie ciezko ale on musi nam to pokazac , slowa sa puste i ulotne licza sie tylko czyny
on sie spodziewal tego i my wszyscy rowniez, ze peda bluzgi w jego kierunku
pamietasz jak Mariusz wrocil z Legii??
tez mial ciezko jednak pokazal charakter, na co go stac i dzis sam widziales jak byl witany
pozatym jak mowi WojtekO latwo krytykowac stojac z boku , a moze tak zapytalibyscie ile czasu poswiecilismy swojego ile pracy w to wlozylismy za co to wszystko jest zrobione
nie bylo wszystko idealnie bo robilismy to 1 raz sami kibice nikt nam nie pomagal
a kazdy z nas mog to pi***olic siedziec w domu i chujaby bylo a nie prezentacja
dzieki dla wszystkich ktorzy nam pomogli czyli dla Stowarzyszenia dla NU dla ekipy PF i dla TeWu no i dla kibicow ktorzy dopisali bo byl nad komplet na hli
pozdRo

DjMaciar
Kontakt:

#9 Post autor: DjMaciar » 19 mar 2004, o 07:17

Z TEGO co gdzies wyczytalem to MOSOR powiedzial ze liczy sie z tym ze beda mu kibice Ruchu to przezucac ale ma nadzieje ze swoja gra naprawio to co kiedys zepsol a jak narazie gwizdy przyjmuje z pokora

WUIEC chyba wie o co kibica cchodzi
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

Michał z Katowic

#10 Post autor: Michał z Katowic » 19 mar 2004, o 09:22

Zgadzam sie trzeba juz o tym co bylo kiedys narazie zapomniec i swiecic przykladem ze gdzie jak gdzie ale na Ruchu sie wybacza mlodziencza glupote. Aha Wojtek dzieki za prezentacje byla swietna i nie pierdolcie mi tu ze cos bylo nie tak nikt z nas nie zrobil by lepiej. Wojtek jestes dla mnie wielki! Szacunek!!!

Gość

#11 Post autor: Gość » 19 mar 2004, o 09:46

Michał z Katowic pisze:Zgadzam sie trzeba juz o tym co bylo kiedys narazie zapomniec i swiecic przykladem ze gdzie jak gdzie ale na Ruchu sie wybacza mlodziencza glupote. Aha Wojtek dzieki za prezentacje byla swietna i nie pierdolcie mi tu ze cos bylo nie tak nikt z nas nie zrobil by lepiej. Wojtek jestes dla mnie wielki! Szacunek!!!
tak prawdę mówiąc to ja jestem mały :wink:

Awatar użytkownika
amra
Kontakt:

#12 Post autor: amra » 19 mar 2004, o 10:10

Powiem krótko stałem przy mosórze i go wypuszczałem jak spiker zapowiadał - synek mioł stresa jak chu.... był przygotowany na kazdo ewentualnośc plus chasła od kolegów z drużyny :lol: ale poza kilkoma hasłami typu wy***rdalaj było spoko. Po prezentacji piotrek rozdawał podpisy i robił zdjęcia podeszło kilku chłopaków od haseł wy***rdalaj i z nimi też pogadał, po wszystkim powiedział mi że spodziewał sie ze bedzie gorzej i że mimo wszystko cieszy się z przywitania na Cichej, załatwiliśmy mu krótki wywiad dla telewizji katowice w którym powiedział kilka słow na temat który wszystkich tak drażni. Pomimo że nie pochwalam tego co kiedyś powiedział niech narazie za***rdala dla niebieskiej eRki
[b][size=167][color=blue] NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB[/color][/size][/b]

[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]

gregor
Kontakt:

#13 Post autor: gregor » 19 mar 2004, o 10:43

Moim zdaniem prezentacja wypadła bardzo dobrze a pewne nie dociągnięcia na pewno przy następnej prezentacji zostaną wy eliminowane. Co do Mosóra to spodziewałem się gorszego scenariusza , ale z tego jak to się potoczyło jestem zadowolony.
SZACUNEK DLA WSZYSTKICH KTÓRZY BRALI UDZIAL W PRZYGOTOWANIU IMPREZY
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#14 Post autor: Lutz » 19 mar 2004, o 10:48

Jo je daleko od Chorzowa i niy bardzo mi tu sie na tyn temat wypowiadac, ale musza bo mie szlag trafio . Jo by chciol sie ino spytac tych co tam gwizdali czy oni nigdy w zyciu niy pedzieli czegos czego teroz zalujom? Jo rozumia mozna miec zol do tego czy innego (do Wyrobka bo trenowol Pogon tyz ??????) ,ale teroz niy czas na animozje i gwizdy , teroz je czas na doping i wiara !! Tym co gwizdajom dom tako rada ...jak Mosor sczczeli brama tyz gwizdejcie , a nojlepi naciulejcie mu za to. Do mie to je gupota niy z ty ziymi ,dyc to ku*** wsio rawno kaj lon grol i co pedziol .Teroz je w Ruchu chce do nos grac i pomoc wyciagnac nos z tego marasu, ale co do niektorych widza ze niy ma to nojwazniejsze.
Gwizdejcie dali to na drugi rok bydziecie (bez Mosora) na III liga jezdzic.
ku*** ...niy rozumia ...............a moze je zech juz za stary ??
:flaga:

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#15 Post autor: Konrad » 19 mar 2004, o 11:30

Wielki szacunek dla organizatorów za takie piękne przedsięwzięcie.

Aha - podpisuję się dwoma rękoma pod postem Lutz-a. Teraz najważniejszy jest Ruch, a osobiste animozje i antypatie najlepiej odłożyć na bok....
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

Zablokowany