PREZES KLUBU

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#46 Post autor: wolfik » 29 kwie 2009, o 23:17

Obrazek
Obrazek

Jest fajnie :oczami:
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

Awatar użytkownika
Hmmm...
Kontakt:

#47 Post autor: Hmmm... » 29 kwie 2009, o 23:21

jak sie to czyto to krew czlowieka zalewo same bzdury godane przez ta baba :/ komu ona chce kit wcisnac?? niech tym marszobiegiem spi***ala z Ruchu i to juz!!!!!
"...w latach 1922-1939 Śląsk miał swój sejm i skarb, a niewielkie województwo dawało ok. 46 proc. polskiego PKB. Tylko co dziesiątą wytworzoną tu złotówkę przekazywano Warszawie. Śląsk mógł samodzielnie zaciągać pożyczki zagraniczne i sam udzielał pożyczek rządowi. Był bogaty, szczególnie na tle reszty kraju. Autonomię oficjalnie zniesiono w 1945 r. dekretem KRN (w 1939 r. zlikwidował ją Hitler). ..."

Lukas89
Kontakt:

#48 Post autor: Lukas89 » 29 kwie 2009, o 23:25

ale propaganda :rotfl: :rotfl:

Już od początku "Pod wodzą Katarzyny Sobstyl niebiescy awansowali do grona najlepszych (a Wleciałowski i cała ówczesna ekipa nieważna bo przecież chodzi o Kasie)
Zadebiutowali na giełdzie (aktualny kurs akcji -5,06% tj. 75 groszy) i dwukrotnie zorganizowali Wielkie Derby Śląska. (no tak, bez Pani prezes to by się na pewno nie udało.. :( :padam: )

Dalej mi sie nie chce zapełniac miejsca bo pewnie jeszcze by sie coś znalazło.. ale nie chce mi sie pisać :hyhy:

i jeszcze to zdjęcie przy laptopie :rotfl:

(jak z tym opanowaniem to do mnie,to ja panuje nad sobą bardzo.. kto wie czy nie bardziej niż niektórzy na tym forum... :oczami: )

W sumie. miałem jeszcze coś pisaś ale faktycznie już starczy... :niepewny:

Wystarczy poczytać wywiad a każdy ma swoje przemyślenia.
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2009, o 23:30 przez Lukas89, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

jugador
Kontakt:

#49 Post autor: jugador » 29 kwie 2009, o 23:27

Opanuj sie.Tego typu obelgi napewno nam nie pomoga.Wiadomo jak jest,jezeli do lipca nie pojawi sie sponsor kobieta jest do usuniecia ze stanowiska.Poki co wyglada na to , ze jest szkodnikiem.Ma jeszcze 2 miechy zeby sie wykazac.
Dobrze by bylo zeby na publicznym forum niektorzy sie hamowali.Trzymajmy poziom.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

19_kRzysiek_20
Kontakt:

#50 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 29 kwie 2009, o 23:27

,,Postanowiła w swoim napiętym programie dnia wygospodarować czas na marszobiegi czy basen"
A na spotkania z kibicami nie ma czasu. :wstyd:

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#51 Post autor: grzej » 29 kwie 2009, o 23:28

Artykuł sponsorowany. W tej chwili do załatwienia czegoś takiego potrzeba tylko $
historiaruchu.pl

Awatar użytkownika
19flasteR20
Kontakt:

#52 Post autor: 19flasteR20 » 29 kwie 2009, o 23:48

Jeszcze nie zaringowano :hyhy: moze cza jej chopa!! :P Ale ni ma co sie ogladac zmiana w pionie Prezes jo proponuja ja przesunac do pionu finanse i administracja.Ni ma co mydlic oczu Gucio abo Śrutwa cza zrobic kolejny krok do przodku aby sie nie cofac.W tyj spRawie odwRotu ni ma!!!

jaca22
Kontakt:

#53 Post autor: jaca22 » 30 kwie 2009, o 11:04

Krew mnie zalewa jak muszę patrzeć jak ta osoba się panoszy w naszym Ruchu. Zapowiadam ,że jeśli w przyszłym sezonie ona będzie prezesem nie chodzę na mecze.
Czy ona nie widzi ,że jej nikt nie lubi ,że nie jest tym kto powinien być na fotelu prezesa???? Jeśli Klimek nie nominuje nowego prezesa to on będzie odpowiadał za cały zepsuty wizerunek naszego klubu przez tą kobietę.
KOBIETO!!!!! LUDZIE (i kibice i zawodnicy i pracownicy klubu) CIĘ NIE CHCĄ NA CICHEJ!!!!!!!!
Kto ją motywuje do tego żeby sama nie zrezygnowała? Przecież jej robią krzywdę. To w końcu powinna być wrażliwa istota bo kobiety podobno bardziej myślą sercem.U niej widać mózg myśli kasą i sejfem? Czym jeszcze???? Bo na pewno nie jest to "niebieska " osoba.
NIECH PANI ODEJDZIE z RUCHU!!!!!!!

Awatar użytkownika
aruna19
Kontakt:

#54 Post autor: aruna19 » 30 kwie 2009, o 11:18

wolfik pisze:Obrazek
Obrazek

Jest fajnie :oczami:
jak te babsko moze hanbic ta Niebiesko Koszulka przeciez dla niej to tylko firma a dla nas kibicow ta Koszulka to rzecz swieta

Stona
Kontakt:

#55 Post autor: Stona » 30 kwie 2009, o 11:51

Obrazek
za Tobą pójde w ogień, wode..

scaneRboy
Kontakt:

#56 Post autor: scaneRboy » 30 kwie 2009, o 11:57

k**wa panowie,

dajcie spokój, zawiesić ten durny temat do końca sezonu, najważniejsze jest utrzymanie ekstraklasy dla Ruchu.

Od zmiany prezesa jest Klimek, który zmiany w zarządzie zapowiedział.

Skupmy się na kibicowaniu.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

jaca22
Kontakt:

#57 Post autor: jaca22 » 30 kwie 2009, o 13:25

scaneRboy pisze:k**wa panowie,

dajcie spokój, zawiesić ten durny temat do końca sezonu, najważniejsze jest utrzymanie ekstraklasy dla Ruchu.

Od zmiany prezesa jest Klimek, który zmiany w zarządzie zapowiedział.

Skupmy się na kibicowaniu.
Jak zawiesisz temat do końca sezonu to w następnym będziesz płakał bo ona nie odejdzie!!!!!!!
Trzeba głośno i jasno domagać się jej odejścia. Mnie szlag trafia jak taka osoba reprezentuje klub którym zyją setki tysięcy kibiców na całym świecie

Żegnamy! Żegnamy Żegnamy!!!!!!

LORDINHO
Kontakt:

#58 Post autor: LORDINHO » 30 kwie 2009, o 14:38

jaca22 pisze:Krew mnie zalewa jak muszę patrzeć jak ta osoba się panoszy w naszym Ruchu. Zapowiadam ,że jeśli w przyszłym sezonie ona będzie prezesem nie chodzę na mecze.
:rotfl: :wstyd:

Awatar użytkownika
brozio
Kontakt:

#59 Post autor: brozio » 30 kwie 2009, o 14:57

19_kRzysiek_20 pisze:,,Postanowiła w swoim napiętym programie dnia wygospodarować czas na marszobiegi czy basen"
A na spotkania z kibicami nie ma czasu. :wstyd:
niech lepij znojdzie czas zeby na szpil przysć a potem moze sie z nami spotkac! :D
---------------------------------------------------------------------------------------
http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=ZZFUBq8DsEE&feature=related << !!
---------------------------------------------------------------------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=CBZcEzJjoO8&feature=related << !!

jaca22
Kontakt:

#60 Post autor: jaca22 » 30 kwie 2009, o 18:14

LORDINHO pisze:
jaca22 pisze:Krew mnie zalewa jak muszę patrzeć jak ta osoba się panoszy w naszym Ruchu. Zapowiadam ,że jeśli w przyszłym sezonie ona będzie prezesem nie chodzę na mecze.
:rotfl: :wstyd:
możesz się śmiać .To nie jest śmieszne.Co do k... nędzy mamy zrobić żeby to babsko opuściło klub??????????

ODPOWIEDZ