PREZES KLUBU

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Darth Kabut
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#31 Post autor: Darth Kabut » 28 kwie 2009, o 10:25

D_CH pisze:
Tomek1983 pisze:
BBB pisze:Zle piszecie.Sobstyl nie jest az taka zla jak kazdy tu pisze.Wiadomo ze ma swoje za uszami i od poczatku jakos wszyscy sa do niej nie chetnie nastawieni.Ale z kibicami chce rozmawiac i rozmawia.Co jakis czas odbywaja sie spotkania w klubie,zarzad z pania prezes na czele wspolnie z delgacja kibicow.Glos kibicow jest brany pod uwage w naszym klubie tylko nie jednokrotnie za pozno i to wlasnie jest najwiekszy blad naszego zarzadu.Jest szereg spraw do ktorych mozna miec zastrzezenia ale jest tez ogrom pozytywow ktorych nikt nie dostrzega.Taka juz rola prezesa ze on w wrazie jakichkolwiek niepowodzen bedzie obarczany cala wina.
co ty pier... masz ty pojecie co sie dzieje na Cichej?? jakie rozmowy jaki głos brany pod uwagę co Ona zrobiła dla nas kibiców?? totalny burdel pod wzgledem organizacyjnym !!

ktoś napisał na forum że nie ona od tego jest więc jo się pytom kto??
zawsz jest tak że jak ktoś się nie radzi to wylatuje a to właśnie ta pani jest za to odpowiedzialna i na miejscu właściciel już by jej nie było. grajki nie grają to kogo wywalili?? trenera !! w klubie burdel leci prezes i po temacie!!

Z NIEBIESKIM POZDROWIENIEM !!!
smiem twierdzic ze "pi***oli" bo BBB ma dwa razy wieksze pojecie o tym co dzieje sie na Ruchu niz ty i 99% tego forum
Ten sam BBB twierdzil ze w okolicach meczu ze szczewami zawita do nas sponsor.
Wiec jego opinie to moge brac rowniez jak opinie naszej "prezes".
Duzo godki malo czynu.

Apropo postu Witka :padam:
Nic dodac nic ujac.

Marik
Kontakt:

#32 Post autor: Marik » 28 kwie 2009, o 10:37

Z wymienionych tu kandydatów żaden nie powinien być prezesem. Może najlepszym rozwiazaniem byłoby aby Klimek lub Paterman wzięli sprawy w swoje ręce, tylko to tez chyba mało realne bo prowadzą swoje biznesy z których pewnie nie zrezygnują a Ruch musi mieć prezsa który poświęci swój czas w 100% na pracę w i dla klubu.

scaneRboy
Kontakt:

#33 Post autor: scaneRboy » 28 kwie 2009, o 10:53

Witek, masz oczywiście racje...
Tylko gdzie takiego szukać?

Wg mnie "niebieskie serducho" to jest podstawa, w każdym innym przypadku oddanie klubu "rzutkiemu managerowi" wiąrze się z ogromnym ryzykiem, że klub będzie roztrwoniony i/lub okadziony.

Chciałbym, żeby te "niebieskie serducho" to była podstawa/fundament. Natomiast dobranie sobie ludzi do współpracy, do konkretnych zadań to już jest kwestia drugoplanowa-RÓWNIEŻ BARDZO WAŻNA.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

19_kRzysiek_20
Kontakt:

#34 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 28 kwie 2009, o 11:03

Gadacie ze nikt z podanych : Gucio , Śrutwa nie powinni być prezesem Ruchu. To podajcie kogo byście widzieli?
Ja jestem za Śrutwą a dlaczego? bo mo za***isty charakter i silną ręke , chop z Bytomia ale Niebieski :hyhy:

tylko nie żaden gorol z sosnowca a tym bardziej warszawy. To musi być osoba , dla ktorej Ruch to jest religia.

scaneRboy
Kontakt:

#35 Post autor: scaneRboy » 28 kwie 2009, o 11:22

Śrutwa wg mnie nie wchodzi w grę... za bardzo się z Klimkiem poszarpał... ale nigdy nie mów nigdy... tym bardziej, że obaj Panowie chcą silnego Ruchu, obaj mają akcje Spółki, obydwu zależy, żeby klub nie poszedł na dno... Być może stać Panów (ze względu na powagę sytuacji), aby usiąść i po męsku porozmawiać, tym bardziej, że nasze obecne "osiągniecia" zmuszają do refleksji.

Na miejscu Klimka postawił bym sprawę w ten sposób: Panie Śrutwa, w Ruchu parę rzeczy mi nie wyszło tak jak sobie myślałem, czas pokazał, że w pewnych kwestiach to Pan mógł mieć racje. Chciałbym powierzyć Panu funkcję w Zarządzie Spółki na następujących warunkach:
- tak czy inaczej Pana głownym obowiązkiem będzie pozyskanie sponsorów - W KAŻDYM KLUBIE TO JEST GŁÓWNE ZADANIE PREZESA,
- jeśli przyprowadzi Pan jutro na Cichą sponsorów, którzy wyłożą zbiżoną kwotę do tej, którą wyłożyłem ja, od jutra będziesz Pan Prezesem z pełną władzą i pełną odpowiedzialnością,
- jeśli nie potrafi Pan załatwić sponsorów, to proszę poprzestać na komentowaniu meczów dla C+, czyszczeniu kominów czy... łowieniu ryb.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

Awatar użytkownika
19flasteR20
Kontakt:

#36 Post autor: 19flasteR20 » 28 kwie 2009, o 12:03

Ostro i jednostronnie ale Sobstylowo od strony finansowej najbardziej sie nadaje Klimek zamiast zatrudnic ja w ramach spraw finansowych doł ja na prezesa.Jo nie chca jej bronic ale widzicei same - a jeden + ze wyszli my na prosto i niemamy dugow na - to transfery,komunikacja i dialog z kibicami, nie wywiazanie sie z znalezienia strategicznego sponsora choc z Taurnem mogło cos zaiskrzyc choc w co watpie PS juz poruszalismy ten temat w dziale sponsor.
A przypomna ze ja wyzywocie od sosnowca a ona sie urodziła w Zawierciu :hyhy: Kaj tyz momy wiela niebieskich Kibicow :) .I skonczyła GWSH oraz UŚ na kierunek Wydział Prawa i Administracji.Wiec widze tutej powazny bład Klimka zaryzykowol ale jo sie pytom bez dyskryminacji :zdegustowany: ''Kiero baba zno sie na fussbalu" :przestraszony: .Sobstylowej bym nie skresloł ona sie nadaje do pionu finanse i administracja.A na Prezesa no wiec Śrutwa bo Wiadomo ze Gucio chyba tyz jest skautem koniczynek wiec raczej bydzie doradzoł Klimkowi.
Srutwa jedynie pozostaje gł. kandydatem chyba ze mocie jakos inno propozycjo?! :oczami:

Johnny Walker
Kontakt:

#37 Post autor: Johnny Walker » 28 kwie 2009, o 12:12

19flasteR20 pisze:wyszli my na prosto i niemamy dugow
Z bilansu, ktory niedawno bodajze Patton na forum wklejal wynika co innego. Poza tym Zajac z jakiegos powodu nie gra, Scherfen musial odejsc, kibicow gosci nie wpuszczamy, a bilety musimy kupowac w dwoch kasach. Ja dziekuje za takie niemienie dlugow. Nie dostrzegam niczego pozytywnego w klubie w ostatnich 3 latach, o czym z czystym sumieniem mozna by powiedziec, ze to zasluga Sobstyl.
Jak sportowo druzyna daje dupy to leci trener, jak jest kompletny rozpizdziel w sferze organizacyjnej klubu to nie widze innego wyjscia jak glowa prezesa.
14

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#38 Post autor: MkF » 28 kwie 2009, o 12:18

wolfik pisze:Czas obecnej pani prezes się już skończył. Pytanie tylko czy Klimek też to zrozumie i kto po niej. Tu pojawiły się dwie kandydatury Śrutwa i Gucio.

Niedługo karierę bedzie kończył Grzybek. Ekonomista w dodatku mający świetne kontakty z kibicami. Nie wyobrażam sobie, aby nie pracował w Ruchu po zakończeniu kariery.
Gucio,Śrutwa i Grzybek w przyszłości ciągnąc Niebieski wózek w jedna strone - szczyt Marzeń !!!

Elmer
Kontakt:

#39 Post autor: Elmer » 29 kwie 2009, o 08:03

promocja pani prezes trwa w najlepsze. Polecam lekturę dzisiejszego dodatku do Dziennika Zachodniego - "okiem kibiety" str 4-5 +okładka

Ona podobno na mecze Ruchu chodzi z rodziną. Chyba na Młodą Ekstraklasę
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

maciek1973

#40 Post autor: maciek1973 » 29 kwie 2009, o 09:58

Tyż żech kupioł DZ i jak kapelusz z królika z dodatku dla babów wyskakuje zgadnijcie kto?
Pani prezes na jeziorym z łabyndziami, pani prezes w robocie przed laptopym, pani prezes łoczy farbuje, dobrze do ch..., że pani prezes niy uczy jak sie żre wuzetka czy inkszo napolełonka.

Lukas89
Kontakt:

#41 Post autor: Lukas89 » 29 kwie 2009, o 10:05

Może ktoś wrzucić w pdfie ten Dziennik ? :niepewny:
19_kRzysiek_20 pisze:
Lukas89 pisze:Może ktoś wrzucić w pdfie ten Dziennik ? :niepewny:
kup sobie wzrośnie nakład :D

ja go kupie ale dopiero za godzine to moge wrzucić chyba ze ktoś mnie wyprzedzi :P

:zawstydzony: :D

==
edit.

nie wiedziałem w sumie gdzie to dać..

Ruch czekał na niego 20 lat !

"Więcej w Fakcie" :zawstydzony:
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2009, o 11:51 przez Lukas89, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek

scaneRboy
Kontakt:

#42 Post autor: scaneRboy » 29 kwie 2009, o 10:17

Tego typu lansik nie jest zły. Lepiej mieć prezesa powszechnie znanego, lubianego i szanowanego - bo to może otworzyć kolejne drzwi, niż gbura i niemotę. Ja to odbieram pozytywnie, kreowanie wizerunków ludzi jest elementem marketingu i jest OK.

Skutek może być opłakany, jeśli kreowanie wizerunku nie idzie w parze z osiągnięciami, bo w tedy zamiast kogoś kalibru Justyny Kowalczyk, Agaty Mróz czy choćby Ireny Szewińskiej wyjdzie z tego kolejna Jola Rutowicz.

19_kRzysiek_20
Kontakt:

#43 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 29 kwie 2009, o 10:21

ja go kupie ale dopiero za godzine to moge wrzucić chyba ze ktoś mnie wyprzedzi :P

Elmer
Kontakt:

#44 Post autor: Elmer » 29 kwie 2009, o 17:06

19_kRzysiek_20 pisze:

chyba kolejki w kiosku, albo nakład wyczerpany, bo nic nie wrzuciłeś. "Fajna" ta nasz prezes :wstyd:
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

19_kRzysiek_20
Kontakt:

#45 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 29 kwie 2009, o 17:23

Elmer pisze:
19_kRzysiek_20 pisze:

chyba kolejki w kiosku, albo nakład wyczerpany, bo nic nie wrzuciłeś. "Fajna" ta nasz prezes :wstyd:
sorki zapomniałem kupić :wstyd: :wstyd: :wstyd:

ODPOWIEDZ