PREZENTACJA
PREZENTACJA
CZWARTEK GODZINA 19 NA HALI RUCHU (MOSIR UL DABROWSKIEGO) ODBEDZIE SIE PREZENTACJA DRUZYNY CHORZOWSKIEGO RUCHU
ZORGANIZOWANA PORAZ PIERWSZY PRZEZ STOWARZYSZENIE SYMPATYKOW CHORZOWSKIEGO RUCHU ZAPRASZAMY WSZYSTKICH SERDECZNUIE
BEDZIE MOZLIWOSC ROZMOWY Z PILKARAMI I ZBIERANIE AUTOGRAFOW CALA IMPREZE USWIETNI ZESPOL HIP HOPOWY TEWU ORAZ ZAPROSZENI GOSCIE
DO NABYCIA BEDA TZ GADZETY KLUBOWE
ZAPRASZAMY SERDECZNIE
POZDRAWIAM
ZORGANIZOWANA PORAZ PIERWSZY PRZEZ STOWARZYSZENIE SYMPATYKOW CHORZOWSKIEGO RUCHU ZAPRASZAMY WSZYSTKICH SERDECZNUIE
BEDZIE MOZLIWOSC ROZMOWY Z PILKARAMI I ZBIERANIE AUTOGRAFOW CALA IMPREZE USWIETNI ZESPOL HIP HOPOWY TEWU ORAZ ZAPROSZENI GOSCIE
DO NABYCIA BEDA TZ GADZETY KLUBOWE
ZAPRASZAMY SERDECZNIE
POZDRAWIAM
- Patton
- Kontakt:
- Adi-Żory
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
zajebioza !!!
ile ta hala ma pojemniosci ?? mysle ze byla full wypelniona - moze z 1000-2000 ludzi ???
cykalem foty i wlasnie je wrzucam na serwer, jutro moze Kriszo zrobi galeryjke. Ale ciarki mnie przechodzily jak pare razy wszyscy rykneli RUCH, RUCH HKS itp. Widac bylo wzruszenie Wyrobka i paru mlodych kopaczy...
ile ta hala ma pojemniosci ?? mysle ze byla full wypelniona - moze z 1000-2000 ludzi ???
cykalem foty i wlasnie je wrzucam na serwer, jutro moze Kriszo zrobi galeryjke. Ale ciarki mnie przechodzily jak pare razy wszyscy rykneli RUCH, RUCH HKS itp. Widac bylo wzruszenie Wyrobka i paru mlodych kopaczy...
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Prezentacja pierwsza klasa 
Wedlug mnie bluzgi na Mosora byly zbedne, gwizdy byly jeszcze na miejscu
No na pewno to swiatlo wedrujace troche sie tracilo, Ci prezenterzy na przyszlosc chyba lepiej jakis obcykanych i wygadanych kibicow zabrac, no i zespol TEWU choc dla mnie byl OK, to slyszalem ze starsi kibice roznie sie na ten temat wypowiadali
Ogolnie byl WYPAS i duze brawa dla chlopakow z NU i Stowarzyszenia!
PS. Co Wy na nasze (moje i LUkasa) notki o kopaczach
Wiem, niektore bezsensowne, niektore dziwne... Troche potracily niektore sens, bo babka to czytala nie tak jak powinna (aha ze słodkim Sukerem itp to nie nasze pomysly :shock: ). Ten brunet Wawrzyncozk to moj pomysl... Co jo poradza na to ze sie synek farbuje 5 razy na tydzien 

Wedlug mnie bluzgi na Mosora byly zbedne, gwizdy byly jeszcze na miejscu
No na pewno to swiatlo wedrujace troche sie tracilo, Ci prezenterzy na przyszlosc chyba lepiej jakis obcykanych i wygadanych kibicow zabrac, no i zespol TEWU choc dla mnie byl OK, to slyszalem ze starsi kibice roznie sie na ten temat wypowiadali
Ogolnie byl WYPAS i duze brawa dla chlopakow z NU i Stowarzyszenia!
PS. Co Wy na nasze (moje i LUkasa) notki o kopaczach