Ruch - Bełchatów sobota 25.04 godz.14:45

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
koller
Kontakt:

#316 Post autor: koller » 26 kwie 2009, o 15:31

spyru pisze:T Probierze powiedział że widać że Baran jest mózgiem tego zespołu. Jaki mózg taka drużyna :wstyd: Na plus Straka.
Za dwa tygodnie mecz o życie.

Nie przesadzej Baran należy akurat do lepszych grajków .. a co do mózgu jak mózgiem może być defensywny pomocnik ???

BogdanT
Kontakt:

#317 Post autor: BogdanT » 26 kwie 2009, o 16:50

Obawiam sie że nawet zmiana trenera moze niewiele dać. Mamy 1 punkt przewagi nad 14 drużyną ( a to ciągle sa baraże) Gołym okiem widać ze chlopc maja siły na max 55 minutmeczu. Są absolutnie źle przygotowani. Pietrzak od 15 lat tak samo treneuje wszystkie swoje drużyny. siłownia , sztanga, gumy, a tym sie wytrzymałości nie zbuduje. Codzienie zawodnicy jak ciu...e skaczą ze sztangą zamiast trenować z piłką a potem wychodzą na mecz i nie mogą ani akcji ani nawet piperzonego wolnego porządnie wykonać. Nie mówię ze zawodnicy sa bez winy. DAleki jestem od tego. Mam wrażenie ze robia tylko tyle ile od nich sie wymaga. Ze ani jeden z nich nie zostanie po treningu i nie poćwiczy!!! Jednak problem ten nie powstał sam z siebie. Jest to obieg zamknięty. Zawodnicy(zawodowcy????) maja to w du*** bo i Klub z jednej strony na to pozwala a z drugiej sam Klub to jest jeden wielki burdel. Szkoda tylko , że najwięcej cierpią kibice:(((
Mogę bić zakład że jutro w Klubie wszyscy od sekretarki po Prezesowa bedea zadowoleni. Bo fajna pogoda, bo nowa fryzura:(( A zawodnicy - Jutro juz bedzie ok:)) !! Uśmiechy, zarty - tylko my bedziemy wciąż wkurw...ieni. CZas skończyć z Tym zakłamaniem . Sobstyl, Mosór, Mrozik - RAUS. To oni sa odpowiedzialni. Pietrzak -- RAUS z Klubu!!!!!

enemis89
Kontakt:

#319 Post autor: enemis89 » 26 kwie 2009, o 22:31

MiKa19R20 pisze:ma ktos moze linka ze skrotem meczu?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CIcLuLBuC1Y[/youtube]

TomipR
Kontakt:

#320 Post autor: TomipR » 26 kwie 2009, o 22:39

ciekawe ktory inny zawodnik grajacy w Ruchu by powiedziol z reka na seRcu ze do z siebie wszystko zeby Ruch nie spadl... i ze nie dopuszo takij mysli... :zalamany:

Lukas89
Kontakt:

#321 Post autor: Lukas89 » 26 kwie 2009, o 22:41

Miejsce Ruchu jest w ekstraklasie i trzeba za wszelką cene je zachować
Ja zrobie wszystko przynajmniej...Chce tutaj przeprosić kibiców i obiecuje,że zrobie wszystko,żeby zmobilizować tych ludzi,wyciągnąć z nich maximum możliwości i zachować ekstraklase bo w tym momencie to jest jedyny priorytet
Wojtek :padam: :padam: :padam: :(

Kurrrr.... czemu My nie mamy więcej takich piłkarzy :/ :zdegustowany:
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2009, o 22:46 przez Lukas89, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#322 Post autor: gerhat » 26 kwie 2009, o 22:44

podejrzewam że każdy z nich mógłby powiedzieć to samo, bo to nic nie kosztuje,
nie słowa się liczą a czyny, niestety gra Grzyba mimo zaangażowania jest taka sama jak innych - czyli słaba
poza tym mówienie o mobilizowaniu gdy sytuacja jest niemal beznadziejna nie najlepiej świadczy o tym co kapitan robił do tej pory

postawę Grzyba ocenię nie po słowach ale po jego skutecznej grze w najbliższych meczach

19_kRzysiek_20
Kontakt:

#323 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 26 kwie 2009, o 23:06

gerhat pisze:podejrzewam że każdy z nich mógłby powiedzieć to samo, bo to nic nie kosztuje,
nie słowa się liczą a czyny, niestety gra Grzyba mimo zaangażowania jest taka sama jak innych - czyli słaba
poza tym mówienie o mobilizowaniu gdy sytuacja jest niemal beznadziejna nie najlepiej świadczy o tym co kapitan robił do tej pory

postawę Grzyba ocenię nie po słowach ale po jego skutecznej grze w najbliższych meczach
:przestraszony:
a co mo zrobić jeden chop na boisku? Odpowiedz mi na moje pytanie.
Grzybek dla mnie byłeś! jesteś! i będziesz wielki tyle w temacie!

scaneRboy
Kontakt:

#324 Post autor: scaneRboy » 26 kwie 2009, o 23:13

nie gadaj, to jest gra zespołowa... nie ma takiego, co sam wygra mecz.

Do Wojtka można mieć tylko jedno ale... że jako kapitan, nie potrafi wziąść tych ćwoków za jaja i zmusić do roboty.

Gdybym ja był w tej chwili szefem klubu, dał bym Wojtkowi odczuć, że jest nietykalny, a sam Wojtek miałby prawo je*** pozostałych ile się da... wytykać błędy od razu, gdy sie pojawiają - na gorąco podczas gry, op***dalać równo z trawą - nie walczysz = wy***rdalaj.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

jugador
Kontakt:

#325 Post autor: jugador » 26 kwie 2009, o 23:13

Teraz nie ma wielkich i malych.Kazdy jest rowny do konca sezonu i maja zaaapierdaalac jeden za drugiego.Jak atakuja to maja atakowac i biec do przodu ile sil.Jak sie bronia to maja bronic,podwajac,potrajac,asekurowac.
Juz dosc tej padliny,biegania jak osly.Patrzenia jeden na drugiego.
Jutro nowy trener,oby nowa jakosc.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#326 Post autor: gerhat » 26 kwie 2009, o 23:20

a co mo zrobić jeden Nowacki na boisku,
a co mo zrobić jeden Grodzicki na boisku
a co mo zrobić jeden Zajac na boisku
a co mo zrobić jeden Jezierski na boisku
a co mo zrobić jeden Pulkowski na boisku
a co mo zrobić jeden Nykiel na boisku
a co mo zrobić jeden Sadlok na boisk
a co mo zrobić jeden Balasz na boisku
a co mo zrobić jeden Baran na boisku
a co mo zrobić jeden Adamski na boisku

tu mosz karlusie 10 innych co tyż nie umiom nic zrobić na boisku i nie som wcale lepsi ani gorsi od uwielbianego przez Ciebie Wojtka Grzyba. Tak samo oni jak i Grzyb som na równi odpowiedzialni za gra.

Za piękne słowa oczywiście Grzyb zasługuje na wyróżnienie ale słowami jeszcze nikt ligi nie utrzymoł, tylko nogami. Grzyba byda chwolił po sezonie jeżeli rzeczywiście przyłoży się na boisku do utrzymania ale za same wywiady nie mom zamiaru.

scaneRboy
Kontakt:

#327 Post autor: scaneRboy » 26 kwie 2009, o 23:20

jugador pisze:Teraz nie ma wielkich i malych.Kazdy jest rowny do konca sezonu i maja zaaapierdaalac jeden za drugiego.Jak atakuja to maja atakowac i biec do przodu ile sil.Jak sie bronia to maja bronic,podwajac,potrajac,asekurowac.
Juz dosc tej padliny,biegania jak osly.Patrzenia jeden na drugiego.
Jutro nowy trener,oby nowa jakosc.
nie masz racji... Grzybek, to jest teraz kluczowa osoba, przyjdzie nowy trener i z marszu musi ratować klub, nie ma czasu na umizgi. Musi byc prawidłowa, szybka analiza i trafne decyzje. Kto może tego dokonać? Na czy można sie w tej chwili oprzeć? Pewnie w tej chwili trwają dziecinne przepychanki i zwalanie winy jeden na drugiego.

Awatar użytkownika
Ama
Kontakt:

#328 Post autor: Ama » 27 kwie 2009, o 00:29

Dopiero dzisiaj udało mi się ochłonąć i skomentuje ten mecz jednym z twierdzeniem DNO ku*** TOTALNE.
Bo nasza wiara to RUCH Chorzów :) :) :)

FC. BALKON

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#329 Post autor: grzej » 27 kwie 2009, o 00:53

Grzybek zagrał słabo, schodził do środka boiska zamiast wychodzić na pozycję, do boku. Jeden niecelny strzał i pół dośrodkowania - to były jego dokonania. Narzeka w wywiadach na innych, tylko nie na siebie. Może niech weźmie ciężar gry na siebie na boisku, a nie w wywiadach.

Najsłabszy był Jakubowski, który do końca sezonu powinien sobie posiedzieć na ławce w ME.
Brzyski jest cieniem zawodnika z jesieni, może lepiej jak wróci do obrony, bo Nykiel kolejna gwiazda solarium powinien usiąść tam gdzie proszek do prania. To samo Nowacki.

Pilarz powinien wrócić do bramki.

Elmer
Kontakt:

#330 Post autor: Elmer » 27 kwie 2009, o 07:53

a co Perdijić zawinił? Jest wprawdzie trochę nieobliczalny, ale przy golu nie zawalił. A w porównaniu do Pilarza do wrzutek wychodzi, a na Lecha to może być atut (ale nie musi ;) )
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

ODPOWIEDZ