Ruch - Bełchatów sobota 25.04 godz.14:45
-
- Kontakt:
20 lat chodzę na mecze. Przeżyłem "gwiazdy" i "focherów" typu Jaworski, Jaworek, Nikodem, Klukowski (pamięta ktoś jeszcze takie nazwisko), Posiłek, itd...
ale takiej padliny jak teraz to nie pamiętam. Nie pamiętam żeby Ruch przegrał u siebie 4 mecze z rzędu.
Część gra bez ambicji i ma Ruch w du***. Jak na Cichą przychodził Nykiel, to osoba która go znała z czasów gry w innych drużyna powiedziała mi, że będzie grał do czasu jak będzie kasa. Później się skończy. Brzyski? Zachowuje się jak Bizacki. Jak jest wolny to do bali leci szybciej niż przy akcji. Później wiadomo, że tylko on może uderzyć, a od meczu z Odrą powinien mieć kategoryczny zakaz strzelania z wolnych!
Na plus Straka, Baran, Grzyb i może Sadlok. Młodzi w ataku graliby dobrze gdyby nie presja.
Perdijić? Chłop ma charakter. Podobało mi się jak w 85 minucie przy rogu dla nas pytal trenera czy może iść pod bramkę. Łysy nie pozwolił, a Ruch później pod bramkę chyba nie doszedł
ale takiej padliny jak teraz to nie pamiętam. Nie pamiętam żeby Ruch przegrał u siebie 4 mecze z rzędu.
Część gra bez ambicji i ma Ruch w du***. Jak na Cichą przychodził Nykiel, to osoba która go znała z czasów gry w innych drużyna powiedziała mi, że będzie grał do czasu jak będzie kasa. Później się skończy. Brzyski? Zachowuje się jak Bizacki. Jak jest wolny to do bali leci szybciej niż przy akcji. Później wiadomo, że tylko on może uderzyć, a od meczu z Odrą powinien mieć kategoryczny zakaz strzelania z wolnych!
Na plus Straka, Baran, Grzyb i może Sadlok. Młodzi w ataku graliby dobrze gdyby nie presja.
Perdijić? Chłop ma charakter. Podobało mi się jak w 85 minucie przy rogu dla nas pytal trenera czy może iść pod bramkę. Łysy nie pozwolił, a Ruch później pod bramkę chyba nie doszedł
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- MiKa19R20
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Według mnie, te wszystkie niepowodzenia Ruchu spowodowane są przez to że, nie mamy dobrego napastnika. Niebieskim przydał by się taki zawodnik jak Marcin Robak, Marcin Sobczak czy Piotr Ćwielong. Co prawda mamy kilku dobrych zawodników takich jak Grzyb czy Zając, choć ten drugi jest zupełnie bez formy. No i oczywiście trzeba koniecznie zmienić trenera, im dłużej na ławce trenerskiej naszej drużyny zasiada Pietrzak tym Ruch gra gorzej. : 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie możemy się poddawać !!! może za późno w tym sezonie, ale nie za późno na przyszłość;19pestka20 pisze:godolech ze cza dzialacale wydaje mi sie ze jest juz za pozno
![]()
Niebieska R-ka do czegoś zobowiązuje. Jeżeli wymagamy od grajków walki do końca, to nie możemy się poddawać tym bardziej my. NIGDY !!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
http://www.meczyki.pl/skrot.php?id=1873 tu masz bramkiMiKa19R20 pisze:ma ktos moze linka ze skrotem meczu?

![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)

-
- Kontakt:
Nie możemy się poddawać !!! może za późno w tym sezonie, ale nie za późno na przyszłość;19pestka20 pisze:godolech ze cza dzialacale wydaje mi sie ze jest juz za pozno
![]()
Niebieska R-ka do czegoś zobowiązuje. Jeżeli wymagamy od grajków walki do końca, to nie możemy się poddawać tym bardziej my. NIGDY !!!
- bluemario
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- tom piekaRy
- Kontakt:
- bluemario
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nie jest moze super strzelcem ale napewno zagralby lepiej niz obecni zawodnicyRobin pisze:a co on gro ten sobczak!!!!!!!!!!!!!!!!!!
trafi 3 gole w lidze a bełchatowie nic nie gro !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIE BEDE PISAL KOLEJNEGO POSTU ALE LORENS ODPADA WYCOFAL SIE Z PILKI ARTYKUL
10.03.2009
http://www.sportslaski.pl/Lorens-porzuc ... ,info.html
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: