Ruch - Bełchatów sobota 25.04 godz.14:45
-
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
Podania podaniami to swojom drogom , ale widziołś ty tam kajś jako taktiku ? Jakoś myśl ? Jakieś sensowne zmiany ? Dwóch o mało co napastników za dwóch o mało co napastników jak przegrywomyDżem pisze:Żol mi w sumie chopa , co on mo zrobić żeby Nowacki, Jakubowski i reszta nauczyli sie podać do nogi ?

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Chopy kiedys my spiewali H-J Z WYNIKAMI NIEBIESCY JESTESMY ZWAMI ale nadszedl juz tego kres NA DOBRE I ZLE ale wy zajeb..ne kopacze ( grzybek to slazok i walczy ) wydu..c z ChoRzowa ,Ruch to nie byle co a lata tRadycji i Respectu a wy to macie w du*** byle na konto kasa leci kopacze bez Honoru zresztom i tak to czytacie i sie smiejecie dlatego ci co sie przyczyniom do spadku naszego KOCHANEGO RUCHu ch..j wam w du.e gorole moge mIec bana ale to fakt .CO WY ROBICIE TAKI KLUB NISZCZYCIE !!!!! GRzybek wytlumacz goRolom co to RUCH!!! PiekaRy sl os WieczoRka DUUD71
DUUD71
-
- Kontakt:
- tom piekaRy
- Kontakt:
łoni sie juz chyba nic do seca niyweznom, co jedyn Hanys zrobi z tyloma gorolami, kesik jak to unkel mi opowiadoł o Ruchu, to było zupełnie inacy, Ruch walczył do upadłego, gryźli trowa i zostowiali serce na boisku, a teraz, to niesom piłkarze, z eRką na piersi trza sie zasłużyc, zresztom niybyda oszukiwoł, od derbów zacło mi wszystko śmierdziec i tyla mielimy cufal że z bytomia my 3punkty wywieźli, bo polonia sie do szpilu niyprzyłożyła, niyliczmy na puchar, gromy z legiom, niyma sie co łudzic, chociaż mimo tego co pisa, serce mi podpowiado że wygromy, ino tyn dzisiejszy szpil mnie rozproszył do końca i mom miyszane uczucia, przed nami najtrudniyjsze szpile, jakby sie niydu.pcyli z poczontkiem rundy, jak grali my z leszczami, to ta końcówka mogli my grac z jakimś tam luzym a obecnie momy 2 punkty do strefy spadkowy i do tego gra pod presjom, śmiejymy sie z żaboli, a w tym sezonie zdobyli wiyncy punktów od nos i to mnie boli, jo co najwyży doł byh im 20% rabatu na krupnioki, myśla że jedynym sposobym jest spotkanie kibiców z zarzondem i grajkami i omówienie wszystkich błyndów, a jest ich w kur.wy, hańbicie Wielką Niebieską ERkę, Legende bez Końca, która została wypracowana latami i to ciężko, dużo osób stało na czele, to były prawdziwe grajki, oddali serce za klub, a wy poradzicie to zdu.pic w jedno runda i jesce udajecie ze wom z tego powodu smutno i przykro, niypisoł byh tego, ale to juz koniecznośc, póda na nastympne szpile i chca widziec gra i h.uj mnie obchodzi że niychce sie wom grac, mocie zaczac wygrywac, w przyszłym roku chca widziec 15 gwiozdka, weźcie sie do serca, kożdy mo swoja granica wytrzymałości i cierpliwości, przez to co robicie, kożdy z nos traci to i to
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2009, o 23:58 przez tom piekaRy, łącznie zmieniany 1 raz.

-
- Kontakt:
- MBR-200
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Najbardziej mi bylo zal Pana na wozku , ktory opuszczal stadion.Czy oni nie wiedza , ze na ich mecze sie czeka , ze niosa radosc ludziom i stanowia oderwanie od codziennej szarej rzeczywistosci.Dla niektorych wrecz czarnej ...
I dzisiaj bym im braku ambicji nie zarzucil(tylko dzisiaj),jednak wytrenowanie,praca nad soba jako pilkarz to ich zasrany obowiazek.Jak nie potrafie walic z kepy to zostaje po treningu i nadupiam az mi odpadnie,jak nie potrafie dorzucic pilki to dociepuje az noga spuchnie,jak nie potrafie uderzyc z wolnego to ciuulam tak dlugo az zacznie wpadac.
Ehhh, jakby cofneli sie pilkarsko o poziom astronomiczny.To wina ich i trenera.
Jednak druzyny nie wymieniemy teraz.Trzeba kogos kto ich za pyski chwyci porzadnie i nie pusci az do ostatniej kolejki.Tylko kogo ?
Dzisiaj przegralismy z Belchatowem 2 tak dla scislosci.
I dzisiaj bym im braku ambicji nie zarzucil(tylko dzisiaj),jednak wytrenowanie,praca nad soba jako pilkarz to ich zasrany obowiazek.Jak nie potrafie walic z kepy to zostaje po treningu i nadupiam az mi odpadnie,jak nie potrafie dorzucic pilki to dociepuje az noga spuchnie,jak nie potrafie uderzyc z wolnego to ciuulam tak dlugo az zacznie wpadac.
Ehhh, jakby cofneli sie pilkarsko o poziom astronomiczny.To wina ich i trenera.
Jednak druzyny nie wymieniemy teraz.Trzeba kogos kto ich za pyski chwyci porzadnie i nie pusci az do ostatniej kolejki.Tylko kogo ?
Dzisiaj przegralismy z Belchatowem 2 tak dla scislosci.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Skład robiący awans był o wiele lepszy od tego co mamy teraz.Takiemu Sokołowskiemu to mogli by dzis buty czyscic dziady.
Nikt nie potrafi strzelic celnie na bramkę
Nikt nie potrafi dryblowac
Nikt nie potrafi biegac
Krycie na radar ,bo przeciwnik zbyt wiele biega a byc cały czas przy nim to bardzo męczące.
Ci zawodnicy więcej kilometrów pokonują w Silesi niż na meczu taka jest niestety prawda,solarka,fryzjer,lans w pasażach do tego są stworzeni.
Ale ktos do ku*** ich sprowadził do tego klubu.
(Te słowa nie są skierowane do Wojciecha Grzyba)
Nikt nie potrafi strzelic celnie na bramkę
Nikt nie potrafi dryblowac
Nikt nie potrafi biegac
Krycie na radar ,bo przeciwnik zbyt wiele biega a byc cały czas przy nim to bardzo męczące.
Ci zawodnicy więcej kilometrów pokonują w Silesi niż na meczu taka jest niestety prawda,solarka,fryzjer,lans w pasażach do tego są stworzeni.
Ale ktos do ku*** ich sprowadził do tego klubu.
(Te słowa nie są skierowane do Wojciecha Grzyba)
-
- Kontakt:
patrząc z rana na trzeźwo to totalne dno.bez szybkości,bez celnych podań zaangażowania nie wygramy już szpilu. Moim zdaniem wina leży po stronie trenera powiedzmy sobie szczerze nasz zespół został źle przygotowany do sezonu przez pana pietrzaka(dobrze że sie podał do dymisji). teraz musi przyjsc jak najszybciej nowy trener poukładać tę drużynę od nowa. We wczorajszym meczu zagrali my dwie piłki z klepki to chyba za mało jak na poziom ekstraklasy i to właśnie uświadamia mi jak pan pietrzak przygotował zespół do rundy.Totalne dno. Apeluja do piłkarzy weście sie w garść, na treningach więcej z siebie dawejcie, walczcie o każdy metr boiska, pokażcie to na co was stać a będzie dobrze.
PS Nie rozumia ludzi na forum co piszą iż już na Ruch nie przyjdą ku*** jak wy tak potraficie godać. Piłkarze zwłaszcza w tym okresie bo jest totalna dziura, katastrofa powinni czuć nasze sparcie. Wszyscy na szpil z piastem i do pierwszych minot trza pociś z dopingiem.Na tyla.
PS Nie rozumia ludzi na forum co piszą iż już na Ruch nie przyjdą ku*** jak wy tak potraficie godać. Piłkarze zwłaszcza w tym okresie bo jest totalna dziura, katastrofa powinni czuć nasze sparcie. Wszyscy na szpil z piastem i do pierwszych minot trza pociś z dopingiem.Na tyla.
-
- Kontakt:
Łozdupcoł mie artykuł w gaztece co na szpilu dowajom "do utrzymania tak naprawde brakuje nam 6 pkt i mozemy je zdobyc z kazdym zespołem,prócz lecha i legii bo te kluby walczą o mistrzostwo"
Pytom sie i co z tego ze Legia i Amica walcom o mistrzostwo? tzn ze z nimi niyma co grać yno od razu odpuscic ja? K>U>R>W>A Co za podejście w rzić j.e.b.a.n.e Niy mom juz pytan dziynkuja
[ Dodano: Nie 26 Kwi, 2009 ]
Największym wstydem było zapomnienie uczczenia przed meczem minutą ciszy pamięci Edwarda Hermana. To, że zrobiono to w przerwie jest jeszcze gorsze
Kolejno wtopa juz niy wsponma o ty ze ta minuta ciszy trwała ok 15 sek chyba ze mi sie czas prziszpieszoł na ta chwila
Pytom sie i co z tego ze Legia i Amica walcom o mistrzostwo? tzn ze z nimi niyma co grać yno od razu odpuscic ja? K>U>R>W>A Co za podejście w rzić j.e.b.a.n.e Niy mom juz pytan dziynkuja

[ Dodano: Nie 26 Kwi, 2009 ]
Największym wstydem było zapomnienie uczczenia przed meczem minutą ciszy pamięci Edwarda Hermana. To, że zrobiono to w przerwie jest jeszcze gorsze
Kolejno wtopa juz niy wsponma o ty ze ta minuta ciszy trwała ok 15 sek chyba ze mi sie czas prziszpieszoł na ta chwila

NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!
- ObeRschlesien
- Kontakt:
zgadza sie tez ich widziloem wtedy zreszta kiedy sie nie wybiera do Silesi to zawsze kieregos tam trefia ... ale przed tym szpilem z Odra to jest jakiejs nie porozumienie... Co do trenera to mysla ze bydzie trenerem Fornalik do konca rundy . Jestech tyz ciekaw czy sedzia nie powinnen dac CZEROWNEJ badz co badz za przypadkowe mozna tak powiedziec ale kopniecie Grzyba w gowa .. trza bydzie patrzec na szybka pilka tam sa experci hehesimonsays pisze:a czyja to wina, ze kopacze tna w ch***? Kazdy w robocie leci w ciula, jak widzi ze mu wolno. 3 h przed szpilem z Odra, a oni sa w Silesi? smiech na sali.