Ruch - Bełchatów sobota 25.04 godz.14:45
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Co za trener zmienio 2 napastników przegrywając 0:1???
A co Janoszka robił na boisku to jo juz zupełnie nie rozumia...
Tyn chop się nie nadowo nawet do A-klasy, starymu Ecikowi to łon nawet szczewików pucować niy może...
Pietrzak sie wczas oddoł do dyspozycji zarządu...
A co do dopingu to mieli i tak wiyncyj niż zasłużyli, a akcja pomeczowo że 4 chopa zostało na boisku... wstyd
Niydługo sie zamieniymy z żabolami miyjscami, bo znając życie te mendy się utrzymią...
I bydom derby z gieksą...
Koniec świata, ida na piwo...
PS... Oddom karnet w dobre ręce...
A co Janoszka robił na boisku to jo juz zupełnie nie rozumia...
Tyn chop się nie nadowo nawet do A-klasy, starymu Ecikowi to łon nawet szczewików pucować niy może...
Pietrzak sie wczas oddoł do dyspozycji zarządu...
A co do dopingu to mieli i tak wiyncyj niż zasłużyli, a akcja pomeczowo że 4 chopa zostało na boisku... wstyd

Niydługo sie zamieniymy z żabolami miyjscami, bo znając życie te mendy się utrzymią...
I bydom derby z gieksą...

Koniec świata, ida na piwo...
PS... Oddom karnet w dobre ręce...
-
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dokładnie, jemu takie coś pasuje, niech teraz inny jeleń próbuje naprawić to co on spierdolił, takie jest jego myślenie!alek900 pisze:Skończyły mi się środki do tego, by skutecznie pracować z zespołem - powiedział na konferencji prasowej po meczu z GKS Bełchatów trener Ruchu.
Tylko że my spadniemy a on sobie młodzież będzie trenował
Teraz innego trenera nie znajdom, pietrzak pójdzie w pi*** i do końca sezonu trenerem zostanie Fornalik... kożdy lepszy od tego łysego lebra, ale czy taki trener może nom zapewnić utrzymanie? Oby...
Musza z SATYSFAKCJĄ stwierdzić, że jakubowski po raz kolejny mnie nie zawiódł i śmiało można go uznać, za gracza meczu!
Który to już mecz z rzędu, w którym przez 90 minut CHODZI po boisku, kryje na radar? Nie chce mi się liczyć....
Dzisiej to on zdupioł tego tora i zdania nie zmienia.
Kto zostoł do końca ten widzioł co sie działo na murawie... chciołbych coś wiecej napisać, ale na temat tego meczu, tej rundy, tych grajków, tego zarządu, tej FIRMY szkoda klawiatury. Nara.
EDIT:
Zapomniołech dodać:
Możecie mnie uznać, za niedzielnego kibica, kibica sukcesu, żabola, gieksiorza, czy kogo tam chcecie... ale jo już w tym sezonie na tyn klub ani grosza nie wydom, choćby do końca sezonu kożdy szpil wygrywali! Tyla!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Panowie zachowanie grajków skandal 2 szpil jedyno osoba co miała honor i widac ze nie boi sie obelg ( wsumie do niego naj mniej pretensji ) to PeRdijic , widac było ze chcioł i namawioł innych zeby nom podzienkowac Grzybek hmmmm to je kapitan i co powie je swiete a nie Sadlok cos tam dyskutowo !!!!.
Ogólnie gra do h...ja jak Lech przegro z Leglą to my łod Lecha z 10 wdupc dostanemy
ale co tam przeca my wygrali 3-1 
Ogólnie gra do h...ja jak Lech przegro z Leglą to my łod Lecha z 10 wdupc dostanemy

- Bytom20
- Kontakt:
Myślicie że zmiana trenera pomoże ?
Przecież nawet najlepszy trener nie pomoże jak łoni nie będą walczyć ino chodzi po boisku....
Tak najeżdżaliście na Radolskjego to macie ofensywny styl gry bij a leć i walkę o utrzymanie.
Wejdzie w końcu ktoś do tej szatni co ma jaja i zrobi porządek czy nie ?
Poziom gry C - klasa. Typowa gra bij a leć może się uda.
Początek jeszcze trochę przypominał grę w piłkę nożną a potem cybergaja w odbijanego długimi piłkami. Podziwiam tych co doczekali końca i zostali po ostatnim gwizdku bo na to się dzisiaj nie dało niestety patrzeć.
Niech najlepszym dowodem będą słowa bajtla może 10 letniego który stał za mną "Ja już nie chcą na to paczeć i tu przyłazić"
ps. przeca co ja pisze chyba słońce mi przygrzało 3 - 1 Niebiescyyyyyyyyy !! 1 2 3 mało ....
tak trzymać dalej. Jesttttttttttttt !
Przecież nawet najlepszy trener nie pomoże jak łoni nie będą walczyć ino chodzi po boisku....
Tak najeżdżaliście na Radolskjego to macie ofensywny styl gry bij a leć i walkę o utrzymanie.
Wejdzie w końcu ktoś do tej szatni co ma jaja i zrobi porządek czy nie ?
Poziom gry C - klasa. Typowa gra bij a leć może się uda.
Początek jeszcze trochę przypominał grę w piłkę nożną a potem cybergaja w odbijanego długimi piłkami. Podziwiam tych co doczekali końca i zostali po ostatnim gwizdku bo na to się dzisiaj nie dało niestety patrzeć.
Niech najlepszym dowodem będą słowa bajtla może 10 letniego który stał za mną "Ja już nie chcą na to paczeć i tu przyłazić"
ps. przeca co ja pisze chyba słońce mi przygrzało 3 - 1 Niebiescyyyyyyyyy !! 1 2 3 mało ....
tak trzymać dalej. Jesttttttttttttt !
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2009, o 18:05 przez Bytom20, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Kontakt:
Piłkarzom słońce przygrzało i im sie w głowach podupiło.Z całym szacunkiem do Grzyba,ale na boisku dzisiaj nie było nikogo,kto by sie wyróżnił.Pierwsze 10 minut optymistycznie,ale potem pozostawie to bez komentarza.Pietrzak oddaje sie do dyspozycji zarządu,bo mu tak łatwiej,on sie młodzieża zajmie ,a niech kto inny sie pi***oli w tym jego syfie.
P.S. SOBSTYLOWA RAUS WON I wy***rdalaj!
P.S. SOBSTYLOWA RAUS WON I wy***rdalaj!
Pnioki
-
- Kontakt:
Mom dokładnie te same odczucia co Ty. Ariel to nasz topowy player - niemalże symbol tego zespołu. Nie ma meczu bez zdupionej bramki, na 10 piłek możliwych jedna jest celna. Blady strach kiedy ten koleś jest przy piłce - dramat. Wstyd, że koleś nosi na piersi niebieską eRkę. Zwyzywalem go jak schodził z boiska - możecie mnie za to tu je*** - nie będę tego żałował. Pozatym dzisiaj wszyscy pokazali "klasę"Avada Kedavra pisze: Musza z SATYSFAKCJĄ stwierdzić, że jakubowski po raz kolejny mnie nie zawiódł i śmiało można go uznać, za gracza meczu!
Który to już mecz z rzędu, w którym przez 90 minut CHODZI po boisku, kryje na radar? Nie chce mi się liczyć....
Dzisiej to on zdupioł tego tora i zdania nie zmienia.
Kto zostoł do końca ten widzioł co sie działo na murawie... chciołbych coś wiecej napisać, ale na temat tego meczu, tej rundy, tych grajków, tego zarządu, tej FIRMY szkoda klawiatury. Nara.
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----