Nasi rzecznicy prasowi
-
- Kontakt:
za***iscie sie z Nia tam skontaktujesz 

" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
Tumiszumi pisze:Strata P. Danusi jest niepowetowana. Jej profesjonalizm i zaangażowanie jest teraz , aż nadto widoczny. Mając fachowca w tej dziedzinie P. Prezes pozbyła się go lekką ręką. Niech mi ktoś nie mówi , że Prezesowa nie maczała w tym swoich palców. Nie potrafiła skorzystać i w pełni wykorzystać fachowości rzecznika teraz odbija się to na kibicach. Relacja Kibice - Zarząd jest do bani. Niech przykładem będą Wielkie derby w tego i zeszłego roku. W 2008 roku pogoda była beznadziejna- lało niemiłosiernie, meczem żył cały Śląsk i nie tylko, a frekwencja była w granicach 47 tys nieoficjalnie (oficjalnie 42 tys.). O meczu głośno było miesiąc przed meczem , w tym roku ledwo zjawiło się 32 tys. Medialnie Zarząd spisał się na słabą trójkę, promocja meczu ledwo widoczna. Więc mam zapytanie dlaczego P. Prezes nie zrobiła nic aby zatrzymać Panią rzecznik, mogę przypuszczać że do tego sama przyłożyła rękę. W końcu ona sama podpisuje umowy z pracownikami. Osobnym tematem jest odejście trenera Radolskiego, ale to już inny temat.
Za dotychczasową pracę w naszym klubie wielkie dzięki.
a zes dupnal tymi cyframi....na WDŚ 2008 bylo 42 tys i to niespelna (wolne miejsca) a w tym roku gdzies kolo 39-40 tys

-
- Kontakt:
hehehehe...... Ty się domyślasz czy wiesz?Tumiszumi pisze:Strata P. Danusi jest niepowetowana. Jej profesjonalizm i zaangażowanie jest teraz , aż nadto widoczny. Mając fachowca w tej dziedzinie P. Prezes pozbyła się go lekką ręką. Niech mi ktoś nie mówi , że Prezesowa nie maczała w tym swoich palców. Nie potrafiła skorzystać i w pełni wykorzystać fachowości rzecznika teraz odbija się to na kibicach. Relacja Kibice - Zarząd jest do bani. Niech przykładem będą Wielkie derby w tego i zeszłego roku. W 2008 roku pogoda była beznadziejna- lało niemiłosiernie, meczem żył cały Śląsk i nie tylko, a frekwencja była w granicach 47 tys nieoficjalnie (oficjalnie 42 tys.). O meczu głośno było miesiąc przed meczem , w tym roku ledwo zjawiło się 32 tys. Medialnie Zarząd spisał się na słabą trójkę, promocja meczu ledwo widoczna. Więc mam zapytanie dlaczego P. Prezes nie zrobiła nic aby zatrzymać Panią rzecznik, mogę przypuszczać że do tego sama przyłożyła rękę. W końcu ona sama podpisuje umowy z pracownikami. Osobnym tematem jest odejście trenera Radolskiego, ale to już inny temat.
Za dotychczasową pracę w naszym klubie wielkie dzięki.

Minęło trochę czasu więc mogę napisać bo niezręcznie było się wtrącać w nieswoje sprawy. Czas trochę wyleczył rozgoryczenie Danuty Drabik ale to Sobstyl była osobą jedyną ,która spowodowała odejście Danusi.Większość pomysłów naszej rzecznik była torpedowana przez prezes jako niedorzeczne i bzdurne a były to pomysły w celu zrobienia z Ruchu naprawdę wielkiego medialnie klubu i nie tylko medialnie. Większość planów Danusi była skreślana przez "szefową".Danka pracowała po 25 godzin na dobę i spotkało ją za to co spotkało. Takiego zapału nie widziałem dawno u osoby pracującej w Ruchu.Potrafiła zarazić entuzjazmem nawet pracowników technicznych klubu.Ona żyła Ruchem.Pełny profesjonalizm i oddanie klubowi. Wiem ,że bardzo martwi się tym co się w Ruchu dzieje i dobrze nam życzy.
W mojej ocenie odejście Danusi spowodowała zwykła zawiśc ,że ktoś potrafi zrobić więcej i lepiej dla Ruchu no i skończyło się tak jak w kilku innych przypadkach.
Przykłady?
Pamiętacie Pati? To też była (jest) oddana klubowi pracownica.
-
- Kontakt:
Tego można się było domyślać. Dlatego Do Widzenia pani prezesjaca22 pisze:hehehehe...... Ty się domyślasz czy wiesz?Tumiszumi pisze:Strata P. Danusi jest niepowetowana. Jej profesjonalizm i zaangażowanie jest teraz , aż nadto widoczny. Mając fachowca w tej dziedzinie P. Prezes pozbyła się go lekką ręką. Niech mi ktoś nie mówi , że Prezesowa nie maczała w tym swoich palców. Nie potrafiła skorzystać i w pełni wykorzystać fachowości rzecznika teraz odbija się to na kibicach. Relacja Kibice - Zarząd jest do bani. Niech przykładem będą Wielkie derby w tego i zeszłego roku. W 2008 roku pogoda była beznadziejna- lało niemiłosiernie, meczem żył cały Śląsk i nie tylko, a frekwencja była w granicach 47 tys nieoficjalnie (oficjalnie 42 tys.). O meczu głośno było miesiąc przed meczem , w tym roku ledwo zjawiło się 32 tys. Medialnie Zarząd spisał się na słabą trójkę, promocja meczu ledwo widoczna. Więc mam zapytanie dlaczego P. Prezes nie zrobiła nic aby zatrzymać Panią rzecznik, mogę przypuszczać że do tego sama przyłożyła rękę. W końcu ona sama podpisuje umowy z pracownikami. Osobnym tematem jest odejście trenera Radolskiego, ale to już inny temat.
Za dotychczasową pracę w naszym klubie wielkie dzięki.![]()
Minęło trochę czasu więc mogę napisać bo niezręcznie było się wtrącać w nieswoje sprawy. Czas trochę wyleczył rozgoryczenie Danuty Drabik ale to Sobstyl była osobą jedyną ,która spowodowała odejście Danusi.Większość pomysłów naszej rzecznik była torpedowana przez prezes jako niedorzeczne i bzdurne a były to pomysły w celu zrobienia z Ruchu naprawdę wielkiego medialnie klubu i nie tylko medialnie. Większość planów Danusi była skreślana przez "szefową".Danka pracowała po 25 godzin na dobę i spotkało ją za to co spotkało. Takiego zapału nie widziałem dawno u osoby pracującej w Ruchu.Potrafiła zarazić entuzjazmem nawet pracowników technicznych klubu.Ona żyła Ruchem.Pełny profesjonalizm i oddanie klubowi. Wiem ,że bardzo martwi się tym co się w Ruchu dzieje i dobrze nam życzy.
W mojej ocenie odejście Danusi spowodowała zwykła zawiśc ,że ktoś potrafi zrobić więcej i lepiej dla Ruchu no i skończyło się tak jak w kilku innych przypadkach.
Przykłady?
-
- Kontakt:
Kto wie czy gdyby była zmiana prezesa Pani Drabik by do nas wróciła? Nie w miejsce rzecznika bo tego obecnie mamy zajebistego ale w role marketingu npjaca22 pisze:hehehehe...... Ty się domyślasz czy wiesz?Tumiszumi pisze:Strata P. Danusi jest niepowetowana. Jej profesjonalizm i zaangażowanie jest teraz , aż nadto widoczny. Mając fachowca w tej dziedzinie P. Prezes pozbyła się go lekką ręką. Niech mi ktoś nie mówi , że Prezesowa nie maczała w tym swoich palców. Nie potrafiła skorzystać i w pełni wykorzystać fachowości rzecznika teraz odbija się to na kibicach. Relacja Kibice - Zarząd jest do bani. Niech przykładem będą Wielkie derby w tego i zeszłego roku. W 2008 roku pogoda była beznadziejna- lało niemiłosiernie, meczem żył cały Śląsk i nie tylko, a frekwencja była w granicach 47 tys nieoficjalnie (oficjalnie 42 tys.). O meczu głośno było miesiąc przed meczem , w tym roku ledwo zjawiło się 32 tys. Medialnie Zarząd spisał się na słabą trójkę, promocja meczu ledwo widoczna. Więc mam zapytanie dlaczego P. Prezes nie zrobiła nic aby zatrzymać Panią rzecznik, mogę przypuszczać że do tego sama przyłożyła rękę. W końcu ona sama podpisuje umowy z pracownikami. Osobnym tematem jest odejście trenera Radolskiego, ale to już inny temat.
Za dotychczasową pracę w naszym klubie wielkie dzięki.![]()
Przykłady?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Panie Rzeczniku.
W imieniu kilku kibiców Ruchu pragnę sie dowiedzieć w którym salonie fryzjerskiem , solarium tudzież w podobnych instytucjach na terenie Górnego Ślaska mozna spotkac nasza Pania Prezes . Ponieważ w inny sposób nie można sie z nią skontaktować . Jako przyszli akcjonariusze chcemy wymienić kilka słów z panią "prezes"
W imieniu kilku kibiców Ruchu pragnę sie dowiedzieć w którym salonie fryzjerskiem , solarium tudzież w podobnych instytucjach na terenie Górnego Ślaska mozna spotkac nasza Pania Prezes . Ponieważ w inny sposób nie można sie z nią skontaktować . Jako przyszli akcjonariusze chcemy wymienić kilka słów z panią "prezes"
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ze strony Niebiescy:alek900 pisze:choćby dlatego ze szczewa się wpisywały, i dlatego że tam nie było żadnej konkretnej rozmowy. A tu jak mamy kontaktować się z "prezesową" skoro na maile nie odpisuje, na spotkania z kibicami nie chodzi, na mecze też nie chodzi?! ma nas poprostu gdzies..
Zanim odpiszesz pomyśl kolego Fuhr
Ponad miesiąc temu wznowiliśmy możliwość komentowania newsów na naszej stronie. By poprawić poziom komentarzy wprowadziliśmy wiele udoskonaleń, m.in. filtr słów wulgarnych. Mieliśmy nadzieję, że wydarzenia, które są związane z Ruchem będą opiniowane przez kibiców w sposób kulturalny, tak jak dzieje się to na wielu innych nieoficjalnych stronach klubowych. Niestety, dziś jesteśmy zmuszeni zrezygnować z tej funkcji w naszym serwisie.
Każdego dnia serwis Niebiescy.pl jest odwiedzany przez kilkadziesiąt tysięcy internautów. Komentarze, które były zamieszczane przez internautów w naszym serwisie niejednokrotnie czytali kibice i działacze innych klubów, sympatycy piłki nożnej oraz dziennikarze. Ze smutkiem trzeba przyznać, że część komentarzy wpływała negatywnie na odbiór serwisu Niebiescy.pl, klubu Ruch Chorzów, a przede wszystkim nas, kibiców. Dlatego też, z dniem dzisiejszym usuwamy możliwość komentowania newsów w serwisie Niebiescy.pl
Zapraszamy jednocześnie wszystkich internautów do komentowania bieżących wydarzeń na Oficjalnym Forum Kibiców Ruchu Chorzów, pod adresem www.forum.niebiescy.pl
Jeżeli nasza decyzja w jakikolwiek sposób uraziła kogoś z naszych Internautów, to z góry przepraszamy. Na pierwszym miejscu zawsze będziemy stawiać dobro naszego klubu i to, w jaki sposób są postrzegani kibice Ruchu.
Ze sportowym pozdRowieniem,
Redakcja Niebiescy.pl
born and bred Blue!
KS RUCH CHORZOW
Górny Śląsk
KS RUCH CHORZOW
Górny Śląsk
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
BARDZO DOBRZE, że to forum nie jest oficjalne.
Kto normalny weźmie na klub odpowiedzialność za co rusz pojawiające się tu gorące tematy:
- hakenkrojze i innej maści elementy nazistowskie
- wątki chuligańskie
- polskie świnie vs volksdeutsche
Gdyby jakiś życzliwy dziennikarz zaczął wyciągać brudy, zawsze się można od tego odciąć
Kto normalny weźmie na klub odpowiedzialność za co rusz pojawiające się tu gorące tematy:
- hakenkrojze i innej maści elementy nazistowskie
- wątki chuligańskie
- polskie świnie vs volksdeutsche
Gdyby jakiś życzliwy dziennikarz zaczął wyciągać brudy, zawsze się można od tego odciąć
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- Rly
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
witom moje zdanie jest takie ze jak gibko nie zacznemy dzialac albo kto kolwiek to bydzie tragicznie!!staczomy sie powoli na dno i za chwila moze byc za pozno!!prawda jest taka ze pan Klimek nie czasu na kierowanie Ruchem i posadzil te niby prezes zeby to robila za niego,ktora nie ma wogole pojecia o fusbalu!!jest napewno w ch.. takich spraw o ktorych pan Klimek nie wie,nie moze wiedziec bo go nie ma!!duzo decyzji jest podejmowanych za jego plecami!!jak nie je***e bobma w klubie to o0bawiom sie ze bedzie koniec naszego ukochanego RUCHU
!!

- alek900
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
19pestka20 masz racje tyle tylko, że tu nie temat na to. Bo pan rzecznik Ci na to nic nie powie, a tytuł tego tematu jest Nasi rzecznicy prasowi.
Ale masz racje 100%. po meczu z Bełchatowem wywieziemy Sobstylową
Ps. Myślę że od tej chwili powinniśmy się tu wpisywać tylko jeśli mamy pytania do rzecznika, inne rzeczy np dotyczące nieudolnej "prezes" piszmy gdzie indziej
Ale masz racje 100%. po meczu z Bełchatowem wywieziemy Sobstylową

Ps. Myślę że od tej chwili powinniśmy się tu wpisywać tylko jeśli mamy pytania do rzecznika, inne rzeczy np dotyczące nieudolnej "prezes" piszmy gdzie indziej
- Kontakt:
-
- Kontakt: