Nasi rzecznicy prasowi
-
- Kontakt:
Fajnie że wkońcu ktoś coś robi żeby było lepiej, dobrze że wkońcu doszło do jakiegoś spotkania. + dla P. Rzecznika.
Niestety wczoraj nie uzyskałem odpowiedzi na moje pytanie a więc zadam je tu:
Kiedy wyjdzie DRUGI numer MIESIĘCZNIKA "Ruch"? ( pierwszy numer - sierpień2008 )
Kiedy doczekamy się maskotki klubowej? przed sezonem był organizowany konkurs na maskotkę, ogłoszono zwycięzcę, odebrał nagrodę ( CHYBA ) a maskotki jak nie było tak nie ma.
Ciekawiło mnie jeszcze jak się mają sprawy z napojem BLUE POWER ale z tego co widziałem na bandach w meczu z Polonią to ma sie pojawić do miesiąca tak?;)
Niestety wczoraj nie uzyskałem odpowiedzi na moje pytanie a więc zadam je tu:
Kiedy wyjdzie DRUGI numer MIESIĘCZNIKA "Ruch"? ( pierwszy numer - sierpień2008 )
Kiedy doczekamy się maskotki klubowej? przed sezonem był organizowany konkurs na maskotkę, ogłoszono zwycięzcę, odebrał nagrodę ( CHYBA ) a maskotki jak nie było tak nie ma.
Ciekawiło mnie jeszcze jak się mają sprawy z napojem BLUE POWER ale z tego co widziałem na bandach w meczu z Polonią to ma sie pojawić do miesiąca tak?;)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
czy mi sie zdaje czy ten film robili kibice o kibicach?Nati17 pisze:tak jak w tamtym roku mowiono ,że zostanie nagrany film o klubie i jego kibicach jak narazie znowu nic nie wiadomo...Nie wiem co spowodowało,że z Ruchu tak źle sie dzieje.
z tego co jo pamiyntom to tak to bylo a enie ze klub cos robiył....
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie miałem pojecia gdzie to napsiać ale napisz to tutaj bo własnie nasz rzecznik wstawił taką sonde na głownej stronie.
Bardzo ciekawa ta sonda jaki klub chcielibyscie zobaczyć na 90 klubu. Nie trzeba tłumaczyć ze przyjazd Atletico byłby czymś wymarzonym dla , każdego kibica Niebieskich. A wiec wszyscy głosujemy na Atletico
Bardzo ciekawa ta sonda jaki klub chcielibyscie zobaczyć na 90 klubu. Nie trzeba tłumaczyć ze przyjazd Atletico byłby czymś wymarzonym dla , każdego kibica Niebieskich. A wiec wszyscy głosujemy na Atletico

- Lutz
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dokladnie. Lepiej by bylo zorganizowac mecz Ruchu obecnego z Ruchem z 2001 roku i reklamowac go pod haslem "90lecie Ks Ruch&uwiecznienie kariery Mariusza Srutwy". I najlepiej organizacje tego oddac temu ostatniemu, bo zarzad i tak to spieprzy. Na pewno spieprzy.Lutz pisze:............. a przyjadzie 5 drużyna Panathinaikosu19_kRzysiek_20 pisze:A wiec wszyscy głosujemy na Atletico
14
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Strata P. Danusi jest niepowetowana. Jej profesjonalizm i zaangażowanie jest teraz , aż nadto widoczny. Mając fachowca w tej dziedzinie P. Prezes pozbyła się go lekką ręką. Niech mi ktoś nie mówi , że Prezesowa nie maczała w tym swoich palców. Nie potrafiła skorzystać i w pełni wykorzystać fachowości rzecznika teraz odbija się to na kibicach. Relacja Kibice - Zarząd jest do bani. Niech przykładem będą Wielkie derby w tego i zeszłego roku. W 2008 roku pogoda była beznadziejna- lało niemiłosiernie, meczem żył cały Śląsk i nie tylko, a frekwencja była w granicach 47 tys nieoficjalnie (oficjalnie 42 tys.). O meczu głośno było miesiąc przed meczem , w tym roku ledwo zjawiło się 32 tys. Medialnie Zarząd spisał się na słabą trójkę, promocja meczu ledwo widoczna. Więc mam zapytanie dlaczego P. Prezes nie zrobiła nic aby zatrzymać Panią rzecznik, mogę przypuszczać że do tego sama przyłożyła rękę. W końcu ona sama podpisuje umowy z pracownikami. Osobnym tematem jest odejście trenera Radolskiego, ale to już inny temat.
Za dotychczasową pracę w naszym klubie wielkie dzięki.
Za dotychczasową pracę w naszym klubie wielkie dzięki.
-
- Kontakt:
32 tys ? : ) 16 tys miejsc na stadionie wolnych na tych WDS,nie bardzo.
A co do reszty to sie zgodze, lipa.Ale bedzie lepiej.
A co do reszty to sie zgodze, lipa.Ale bedzie lepiej.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
- alek900
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Panie rzeczniku mam pytanie: dlaczego została wyłączona funkcja komentowania na oficjalnej stronie? Czyżby pani "prezes" Sobstyl bała się krytyki pod jej adresem? A może dlatego że kibice pisali wiele różnych pomysłów tam a pani S. najmądrzejsza ze wszystkich w tym klubie nie chciała brać pod uwagę tych pomysłów? Cenzura nawet na oficjalnej stronie, nie ma co tylko pogratulować...
- Kontakt:
- alek900
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
choćby dlatego ze szczewa się wpisywały, i dlatego że tam nie było żadnej konkretnej rozmowy. A tu jak mamy kontaktować się z "prezesową" skoro na maile nie odpisuje, na spotkania z kibicami nie chodzi, na mecze też nie chodzi?! ma nas poprostu gdzies..
Zanim odpiszesz pomyśl kolego Fuhr
Zanim odpiszesz pomyśl kolego Fuhr