Czy piłkarze Ruchu Chorzów przestaną trenować?
-
- Kontakt:
Z kozminskigo niy robmy takigo wzorca do nasladuwanio, cas pokoze. a jo wom godom, ze koza tym zobrzym dupnie. z zobrzo jest zrobiono maszynka do robiynio piniyndzy. dobrze, ze ta kasa kapie tys do kabze zawodnikow ale nojwiynkszo garnie do siebie.
szczeli gornikym godom wom, bo co moze wiazac lajkonika z zabrzym?
szczeli gornikym godom wom, bo co moze wiazac lajkonika z zabrzym?
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nasz rzecznik twierdzi że jutro piłkarze mają dostać kase (część z nich ma dostać całość ). Coś mi sie wydaje że znowu jest to mydlenie oczu. Obym sie mylił, ale zdaje sie że kolejna runda będzie wyglądała tak jak kilka poprzednich - jedno wielkie dziadostwo 

Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
może i wypłacą
Może i wypłacą, ale za kilka tygodni będzie to samo, potem znów to samo i tak non stop póki Saddam żyw.
www.piegza.prv.pl
www.piegza.prv.pl
Piłkarze olali Wyrobka. Coś jest nie tak. Przecież to nie on decyduje o wypłatach, a na pewno i klub wobec niego ma zaległości finansowe. Gdybym ja był na miejscu Wyrobka i piłkarze zrobili by takie świństwo to albo mnie by niebyło albo ich. Mogli przynajmniej Go powiadomić. Chyba, że wyglądało to trochę inaczej niż jest napisane wtedy przepraszam.
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja też myślę, że nie chodziło tu o Wyrobka tylko jak zwykle o kase, ale to jest tak napisane jakby Wyrobek nic o tym prędzej nie wiedział , starał się przeprowadzić normalny trening piłkarze go nie słuchali i się w kur... i dał se spokój. Ja zrozumiałbym strajk, w końcu każdy by się dopominał o kasę, ale nie jakieś cyrki. Przecież chyba Wyrobek nie jest winny braku pieniedzy. Tylko o to mi chodziło.
- radzion
- Kontakt:
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35027,1967063.html
Tak wiec poczekajmy do jutra Mario wydaje sie byc duzo bardziej wiarygodny od rogalikaRuch Chorzów blisko strajku
Działacze i trenerzy chorzowskiego Ruchu przeżywali wczoraj ciężkie chwile. W czwartek piłkarze "niebieskich" zapowiedzieli, że jeżeli do poniedziałku w klubie nie znajdą się pieniądze na wypłatę pensji, to nie wyjdą na trening. Groźba strajku była realna, bo pieniędzy niestety nie było.
Pieniędzy wczoraj znów nie było.- Trener Wyrobek wszedł do szatni. Powiedział, że idzie na boisko i będzie na nas czekał 15 minut, po czym wyszedł - opowiadał jeden z piłkarzy.
Potem do szatni wszedł dyrektor klubu Mirosław Jaworski. Dyrektor zapewniał drużynę, że pieniądze będą, i to już we wtorek. Nie potrafił jednak powiedzieć, ile ich będzie.
Ostatecznie piłkarze postanowili jednak rozpocząć zajęcia. Wybiegli na boisko i zaczęli grać w dziada. Trener Wyrobek chwilę przyglądał się, jak jego zawodnicy bawią się piłką i wrócił do budynku klubowego.
- Na nikogo się nie obraziłem. Dziś był tylko trening indywidualny - tłumaczył szkoleniowiec. - Rozumiem rozgoryczenie zawodników, walczą przecież o swoje. Dobrze, że zdrowy rozsądek jednak zwyciężył. W sobotę zespół czeka niezwykle trudny mecz z Piastem Gliwice, strajk i nerwowa sytuacja w drużynie na pewno by nam nie pomogły - dodał.
Kryzysową sytuację udało się zażegnać dzięki operatywności Mariusz Śrutwy, który w piątek podpisał pierwszą umowę sponsorską, od kiedy został członkiem zarządu klubu. Pieniądze powinny wpłynąć na konto klubu najpóźniej we wtorek.
Śrutwa zdradził, że od 1 kwietnia do grona sponsorów Ruchu dołączy nowa firma, duże przedsiębiorstwo spoza Śląska.
Zdaniem działaczy opóźnienia w wypłatach pensji dla zawodników wynikają też z faktu, że klub cały czas spłaca zadłużenie wobec Urzędu Skarbowego oraz byłych piłkarzy chorzowskiej drużyny.
-
- Kontakt:
- Schlesien
- Kontakt:
Miedza, o co lazi z tym linkiem? Pytam bo Marian uczyl mnie w TME.miedza pisze:www.piegza.prv.pl
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jestem ciekaw czy stało sie tak jak działacze zapewniali? Grajki miały dostać zaległą kase. Ciekawe w tym wszystkim jest to że nasz rzecznik mówił coś o sporych kwotach, a w DZ Jaworski twierdzi że lada dzień mają dostać pensje ze styczeń ( czyt. 500 zł na osobe). Ktoś jak zwykle leci w ch..a. I pewnie i tak pieniędzy nikt nie dostanie. Czy ktoś wie co to jest za firma - teścia Mosóra???
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt: