Czy piłkarze Ruchu Chorzów przestaną trenować?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
marcyk
Kontakt:

#16 Post autor: marcyk » 15 mar 2004, o 07:10

Z kozminskigo niy robmy takigo wzorca do nasladuwanio, cas pokoze. a jo wom godom, ze koza tym zobrzym dupnie. z zobrzo jest zrobiono maszynka do robiynio piniyndzy. dobrze, ze ta kasa kapie tys do kabze zawodnikow ale nojwiynkszo garnie do siebie.
szczeli gornikym godom wom, bo co moze wiazac lajkonika z zabrzym?

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#17 Post autor: spyru » 15 mar 2004, o 14:52

Nasz rzecznik twierdzi że jutro piłkarze mają dostać kase (część z nich ma dostać całość ). Coś mi sie wydaje że znowu jest to mydlenie oczu. Obym sie mylił, ale zdaje sie że kolejna runda będzie wyglądała tak jak kilka poprzednich - jedno wielkie dziadostwo :(
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

miedza

może i wypłacą

#18 Post autor: miedza » 15 mar 2004, o 15:06

Może i wypłacą, ale za kilka tygodni będzie to samo, potem znów to samo i tak non stop póki Saddam żyw.

www.piegza.prv.pl

kurczak1920

#19 Post autor: kurczak1920 » 15 mar 2004, o 15:23

Piłkarze olali Wyrobka. Coś jest nie tak. Przecież to nie on decyduje o wypłatach, a na pewno i klub wobec niego ma zaległości finansowe. Gdybym ja był na miejscu Wyrobka i piłkarze zrobili by takie świństwo to albo mnie by niebyło albo ich. Mogli przynajmniej Go powiadomić. Chyba, że wyglądało to trochę inaczej niż jest napisane wtedy przepraszam.

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20 Post autor: jajo » 15 mar 2004, o 20:07

Właśnie.
Mam prósbę. Mógł by ktoś wyjaśnić o co chodzi z tym, że pierwsze 15 minut bez Wyrobka. Pokłócili się z nim? Razem z nim zaprotestowali? Czy jeszcze coś imnnego?

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#21 Post autor: Konrad » 15 mar 2004, o 20:46

To nie jest "olanie" Wyrobka. Piłkarzyki maja dosyć walenia x nimi w ch.... i czepiają się takich "dziwnych" metod. Tak mi się wydaje.... :roll:
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

kurczak1920

#22 Post autor: kurczak1920 » 15 mar 2004, o 20:52

Ja też myślę, że nie chodziło tu o Wyrobka tylko jak zwykle o kase, ale to jest tak napisane jakby Wyrobek nic o tym prędzej nie wiedział , starał się przeprowadzić normalny trening piłkarze go nie słuchali i się w kur... i dał se spokój. Ja zrozumiałbym strajk, w końcu każdy by się dopominał o kasę, ale nie jakieś cyrki. Przecież chyba Wyrobek nie jest winny braku pieniedzy. Tylko o to mi chodziło.

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#23 Post autor: radzion » 15 mar 2004, o 21:40

z tego co jo wiem to ponoc jutro maja wyplacic sporo kwota!!som zech sie zdziwiol jak zech uslyszol wela!ale jak z tym bydzie to sie okarze jutro

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#24 Post autor: Konrad » 15 mar 2004, o 22:10

hehehe Radzion....;) Daj Boże - ja tam widzę świstaka ;)
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#25 Post autor: wolfik » 15 mar 2004, o 22:26

http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35027,1967063.html
Ruch Chorzów blisko strajku

Działacze i trenerzy chorzowskiego Ruchu przeżywali wczoraj ciężkie chwile. W czwartek piłkarze "niebieskich" zapowiedzieli, że jeżeli do poniedziałku w klubie nie znajdą się pieniądze na wypłatę pensji, to nie wyjdą na trening. Groźba strajku była realna, bo pieniędzy niestety nie było.

Pieniędzy wczoraj znów nie było.- Trener Wyrobek wszedł do szatni. Powiedział, że idzie na boisko i będzie na nas czekał 15 minut, po czym wyszedł - opowiadał jeden z piłkarzy.

Potem do szatni wszedł dyrektor klubu Mirosław Jaworski. Dyrektor zapewniał drużynę, że pieniądze będą, i to już we wtorek. Nie potrafił jednak powiedzieć, ile ich będzie.

Ostatecznie piłkarze postanowili jednak rozpocząć zajęcia. Wybiegli na boisko i zaczęli grać w dziada. Trener Wyrobek chwilę przyglądał się, jak jego zawodnicy bawią się piłką i wrócił do budynku klubowego.

- Na nikogo się nie obraziłem. Dziś był tylko trening indywidualny - tłumaczył szkoleniowiec. - Rozumiem rozgoryczenie zawodników, walczą przecież o swoje. Dobrze, że zdrowy rozsądek jednak zwyciężył. W sobotę zespół czeka niezwykle trudny mecz z Piastem Gliwice, strajk i nerwowa sytuacja w drużynie na pewno by nam nie pomogły - dodał.

Kryzysową sytuację udało się zażegnać dzięki operatywności Mariusz Śrutwy, który w piątek podpisał pierwszą umowę sponsorską, od kiedy został członkiem zarządu klubu. Pieniądze powinny wpłynąć na konto klubu najpóźniej we wtorek.

Śrutwa zdradził, że od 1 kwietnia do grona sponsorów Ruchu dołączy nowa firma, duże przedsiębiorstwo spoza Śląska.

Zdaniem działaczy opóźnienia w wypłatach pensji dla zawodników wynikają też z faktu, że klub cały czas spłaca zadłużenie wobec Urzędu Skarbowego oraz byłych piłkarzy chorzowskiej drużyny.
Tak wiec poczekajmy do jutra Mario wydaje sie byc duzo bardziej wiarygodny od rogalika

volek
Kontakt:

#26 Post autor: volek » 15 mar 2004, o 22:35

Oby z tym 1 kwietnia,nie był to żart prima aprilisowy :?

Awatar użytkownika
Schlesien
Kontakt:

#27 Post autor: Schlesien » 16 mar 2004, o 07:23

miedza pisze:www.piegza.prv.pl
Miedza, o co lazi z tym linkiem? Pytam bo Marian uczyl mnie w TME.

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#28 Post autor: spyru » 16 mar 2004, o 17:57

Jestem ciekaw czy stało sie tak jak działacze zapewniali? Grajki miały dostać zaległą kase. Ciekawe w tym wszystkim jest to że nasz rzecznik mówił coś o sporych kwotach, a w DZ Jaworski twierdzi że lada dzień mają dostać pensje ze styczeń ( czyt. 500 zł na osobe). Ktoś jak zwykle leci w ch..a. I pewnie i tak pieniędzy nikt nie dostanie. Czy ktoś wie co to jest za firma - teścia Mosóra???
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

KK
Kontakt:

#29 Post autor: KK » 16 mar 2004, o 18:31

Rozmawialem dzis z Mariuszem Śrutwa.
Dowiedzialem sie ze pilkarze z malym zadluzeniem zostali dzis splaceni, a jutro kase ma dostac reszta pilkarzy...

Postaram sie jutro skonfrontowac zapewnienia dzialaczy z opinia pilkarzy

Pozdro

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#30 Post autor: 19r20 » 17 mar 2004, o 15:12

oby jutro twoja wiadomość brzmiała że pozostali też dostali kasę. Wtedy jest szansa na dobry start czyt. wygrana z Piastem i Cracovia
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

ODPOWIEDZ