ku***, co oczekiwać po tej drużynie jak my sie wogóle nie wzmocnili na wiosna? teroz trza walczyć o punkty a my KIBICE nie mogemy sie odwrócić od drużyny. Żygać mi sie chce jak widza takich marudów co wyzywają wszystkich w tym klubie od najgorszych/jo sie przyłącza troszka do zarządu

/ ale my momy być atutem tej drużyny a nie jeszcze ją dobijać. Co chcecie teroz transparenty napisać, obrócić sie plecami na trybunach i je*** na nich przy szpilu. je*** mnie to bo i tak zamiast nos być na szpilu z Bełchatowem w dużej ilości by wspomóc to przyjdą ino ci nojwierniejsi a malkontenty zostaną w doma bo po co iść na padlina i wydać 15 zeta. KIBICEM sie jest na dobre i na złe a nie ino na derby i na zwycięskie szpile i jak drużyna gro super. Mnie tyż już mierzi ta miernota na boisku od kilku lot/poza sezonem przed wejściem do ekstraklasy, ale w sumie to wola być w pierwszej lidze i oglądać póki co szpile na wyrównanym poziomie niż patrzeć na słabo drużyna bez wzmocnień i bez napastników. Kożdy kibic powinien być teroz na szpilu z Bełchatowem coby wspomóc drużyna niezależnie od wyników i ku*** zrozumcie to bo teroz to jest nojważniejsze. Jeszcze chciołech Zającowi "podziękować"

bo w sumie nie jego wina że mu nie płacą tak jak powinni ale nie ino o kasa chodzi w tym życiu. Nie jest związany emocjonalnie z tym klubem i pi***oli co sie z nim dzieje. ch** w dupe z takimi grajkami. Teroz możecie mnie je***