19.04.2009 godz. 16:00 Jagiellonia Białystok - Ruch Chorzów
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Sobiech to wyjatkowa porażka, bez szybkości, bez strzału, bez okazji w całym meczu. Kondycyjnie juz to pisałem dno cały zespół, fatalne przygotowanie motoryczne.
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2009, o 17:42 przez wojt, łącznie zmieniany 1 raz.
- siwy zabRze
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
nam zawsze dobrze idzie a takich malkontenckich komentów choć krórtkie już nie można czytać. Poklaszcz jeszcze im troszkę .Poklaszcz.Za niedługo bedziecie śpiewac "zagraj ,zagraj"""' ku*** kibice onaniści ,i kibice którzy zadowlaja się kilkoma zwycięstwami w sezonie to mnie rozdupia. Wy ku*** powinniście iśc do gieksy .Tam walą konia po dwóch trzech zwycięstwach w sezonie.dreamtox pisze:Zaś w dupaA tak dobrze nom szło...
![]()
![]()
Malkontenci wy***rdalać z Chorzowa .Ruch to nie klubik pokroju groclinu albo arki czy lechii. Ruch to mistrz ,które,mu nieodpowiedzialni ludzie upierdalają wszystko .
KLIMEK ALBO CI ZALEŻY NA TYM KLUBIE ALBO wy***rdalaj Z TĄ GRUBA ZCIA DO SOSNOWCA!!!!!!!!!
jezierski i twoja mama z lodzi pietrzak won z RUCHU!
i jestem ciekawy co beda pi***olic nasze gwiazdy po meczu.A do tych co zamierzaja ich chwalic jak zwykle ..... tez mozecie iđc y nimi do sosnowca.
Koniec .czas na normalnosc tylko czy czasu starczy_
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2009, o 17:52 przez jaca22, łącznie zmieniany 2 razy.
- art82
- Kontakt:
Walka o utrzymanie bedzie coraz bardziej dramatyczna.... A jeszcze przypominamy gramy na wyjezdzie z Legia i Lechem... Mecz z Bełchatowem - jesli nie wygramy śmiem twierdzic ze to bedzie koniec....
komentarz żabola po derbach:D Podziękujmy naturze, bo jakby była zielona murawa to dostalibyśmy 8-0, a może i więcej.
- Hmmm...
- Kontakt:
je*** Pietrzaka i jego taktiku
je*** Sobstyl kero i tak chyba znikla w ch**, normalnie dno dna... ale jest dobrze i jeszcze ino dwa tydnie 

"...w latach 1922-1939 Śląsk miał swój sejm i skarb, a niewielkie województwo dawało ok. 46 proc. polskiego PKB. Tylko co dziesiątą wytworzoną tu złotówkę przekazywano Warszawie. Śląsk mógł samodzielnie zaciągać pożyczki zagraniczne i sam udzielał pożyczek rządowi. Był bogaty, szczególnie na tle reszty kraju. Autonomię oficjalnie zniesiono w 1945 r. dekretem KRN (w 1939 r. zlikwidował ją Hitler). ..."
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
to już nie jest ciepło to juz jest gorąco, a widoków na lepiej niestety nie widać 
i mam nadzieję, ze najpóźniej jutro przeczytam o zmianie trenera, bo moim zdaniem jesteśmy pierwszym kandydatem do spadku

i mam nadzieję, ze najpóźniej jutro przeczytam o zmianie trenera, bo moim zdaniem jesteśmy pierwszym kandydatem do spadku

Ostatnio zmieniony 19 kwie 2009, o 17:57 przez Mirek, łącznie zmieniany 2 razy.
- art82
- Kontakt:
jaca22 pisze:nam zawsze dobrze idzie a takich malkontenckich komentów choć krórtkie już nie można czytać. Poklaszcz jeszcze im troszkę .Poklaszcz.Za niedługo bedziecie śpiewac "zagraj ,zagraj"""' ku*** kibice onaniści ,i kibice którzy zadowlaja się kilkoma zwycięstwami w sezonie to mnie rozdupia. Wy ku*** powinniście iśc do gieksy .Tam walą konia po dwóch trzech zwycięstwach w sezonie.dreamtox pisze:Zaś w dupaA tak dobrze nom szło...
![]()
![]()
Malkontenci wy***rdalać z Chorzowa .Ruch to nie klubik pokroju groclinu albo arki czy lechii. Ruch to mistrz ,które,mu nieodpowiedzialni ludzie upierdalają wszystko .
KLIMEK ALBO CI ZALEŻY NA TYM KLUBIE ALBO wy***rdalaj Z TĄ GRUBA ZCIA DO SOSNOWCA!!!!!!!!!
jezierski i twoja mama z lodzi pietrzak won z RUCHU!
ja tylko przypomne znaczenie tego słowa malkontent
człowiek niezadowolony ze wszystkiego, doszukujący się wad we wszystkim i wszystkich.
komentarz żabola po derbach:D Podziękujmy naturze, bo jakby była zielona murawa to dostalibyśmy 8-0, a może i więcej.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: