MOM POMYSŁ

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
ruby z kaliny

MOM POMYSŁ

#1 Post autor: ruby z kaliny » 12 mar 2004, o 15:41

Chopy wpod mi do gowy pewien plan.Ale pokolei.Jestem kierowca rozworzacym prasa do punktow sprzedarzy.Co wazne moj rejon to Chorzow centrum i stary.Co wazne moi kumple maja inne rejony Chorzowa.Co zas jest wazne inni docieraja tam kaj mieszkaja fanciole Ruchu.I najwazniejsze somy na colkim Slasku.Spytocie co z tego? Ano to ze przezymie i moich kumpli mogymy dotrzec do kozdego kibica poprzez punkty sprzedajace prase.W jaki sposob? Ano wymyslolech ze dostajac od Wos np plakaty odnosnie meczu sparingu spotkania itp i dostarczajac je z gazetami do kiosku z wielka prosba o ich wywieszenie bydymy widoczni wszyndzie.Sa miejsca kaj taki plakat by dugo nie wisiol abo kiosk by sie doczekol remontu ale mysla ze jakby my zaciepali Chorzow Swiony Siemce to moze przyciagnelo by to trocha rasy.Dac do tego jakis srogi napis typu INWAZJA NA GLIWICE abo DZIS BIJEMY REKORD W CIEPNYTYCH KONFETI lub byle co co przyciagnie slypia przechodnia.Mysla ze gra jest warto swieczki.Co myslita chopoki? A moze do kierys z gazet wrazic jakis gratisowy bilet na trybuna dla colki rodziny? Jo mom trocha pomyslow yno chciolbych wiedziec co wy na to.

PŁYNIE W NAS NIEBIESKA KREW

KK
Kontakt:

#2 Post autor: KK » 13 mar 2004, o 11:35

No pomysl na pewno bardzo dobry i trafny. Ruby tylko czy kioskarze wywiesza te plakaty? Czy nie beda sie bac, ze im kiosk przeniesom 3 ulice dalij ;)
Ale na pewno trzeba popytac i dzialac. Tak wiec ruby zorientuj sie czy zdo to egzamin, bo plakaty z tego co zech slyszol maja byc drukowane na kazdy szpil

Jo mom kilka innych pomyslow, w tym podobne do tych ktore spostuje Lech.

Na forum wypowiadalo sie swego czasu sporo osob, ktore mowily ze ich firmy nie dalyby kasy na Ruch bo zapewne by ona przepadla.

A co mysliscie zeby np. Wasza firma utrzymywala w calosci, albo chociaz w jakims procencie wybranego przez siebie pilkarza? Kasa docieralaby bezposrednio do samego zawodnika bez posrednictwa klubu? Pilkarze zapewne byliby zadowoleni, a podnosiloby to rowniez rywalizacje i mobilizacje. Nazwa firmy bylaby naglasniana przez samego pilkarza, jak i np. nasz serwis

Albo w taki sam sposob fundowanie przez dana firme premii za zwyciestwo... Rowniez bez jakiegos posrednictwa klubu itp spraw.

Czekam na odpowiedzi glownie od tych, ktorzy zainwestowaliby, ale nie chca tego robic przy posrednictwie klubu. Dana firma moze np. finansowac utrzymanie jakiegos mlodego i perpektywicznego zawodnika.

Na Lechu to wypalilo. Czekam na odpowiedzi. Mysle ze daloby sie to tka zalatwic.

DjMaciar
Kontakt:

#3 Post autor: DjMaciar » 14 mar 2004, o 01:02

ja mam troche inny pomysl szkoda jednak ze nie bede mogl nawet jak by wdrozono go w zycie pomoc za duzo z racji dzielacxych mnie kilometrow

ale moze zamiast marudzic na np.stan naszego"historyka"stadionu
pomogli bysmy zrobic cos swoimi rekoma
np.montarz krzeselek(zakup przez klub lub sponsora a odpada robocizna)
itp.
wiem ze wielu mlodych ludzi z tego forum robi wiele pod wzgledem
organizacyjnym i propagujacym nasz RUCH
ale moze mozna bylo by wziasc stadion w swoje rece i razem
zrobic go choc troche lepszym niz jest teraz??
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

Gość

#4 Post autor: Gość » 14 mar 2004, o 09:22

Co to za poroniony pomysł montowanie krzesełek na tym syfie który teraz jest :?

Robson
Kontakt:

#5 Post autor: Robson » 14 mar 2004, o 10:23

Zgadzam się z WojtkiemO. Montowanie krzesełek na sypiący się asfalt jest myśleniem błędnym. Trzeba by było najpierw całe podłoże zrobić od nowa, tzn. umocnić ziemię, położyć żelbeton itd. No, ale wspaniałe miasto juz jebnęło fuszerkę i kto, wie, czy za kilka meczy poprostu jak ktoś sie siednie to, czy sie nie kipnie , bo krzesełka odpadną razem z podłożem. :evil:

Ten stadion powinni zburzyć i dupnąć nowiutki. No, ale w tym klubie zawsze wszystko jest inaczej, niż powinno..

SODA

#6 Post autor: SODA » 14 mar 2004, o 11:15

moim zdaniem lepi krzesla na betonie niz tyn syf co jest teraz stadion i tak
wyglondo 100 razy lepi niz kiedys przynajmni dla oka a zeby wybudowac
nowy hopie tys chuba oszalol niy w tym klubie z ta kasa tak ze niych
Kopel montuje ekipa.

:flaga:

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#7 Post autor: Patton » 14 mar 2004, o 12:52

Nie przyloze reki do tego stadionu!!! Ktos mnie bedzie w ciula ladowal tyle lat, ze w 2002 bedzie nowy stadion itd., a teraz mam w czynie spolecznym montowac krzeselka? Sorki, ale mam swoj Honor... Pozdrawiam 8)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

MiG29

#8 Post autor: MiG29 » 14 mar 2004, o 21:46

Racja Patton.

NP07
Kontakt:

#9 Post autor: NP07 » 14 mar 2004, o 22:35

Kolejne mecze Cracovii będą mieć odrębnych sponsorów.

Kolejne mecze Cracovii będą mieć odrębnych sponsorów. Z ośmiu spotkań u siebie cztery mają już darczyńców (m.in. mecz z Radomskiem - Powszechny Dom Kredytowy, z Pogonią - McArthur). Cracovia nadal chce promować swój wizerunek klubu rodzinnego. - Dlatego będzie specjalny sektor dla rodzin od strony al. Focha - zapowiada prezes Paweł Misior. W budynku przy ul. Wielickiej można już zaopatrywać się w karnety na całą rundę.

Na meczach będą sprzedawane karty pocztowe z karykaturami piłkarzy oraz klubowe pamiątki, m.in. karty do gry z klubowym nadrukiem. Do biletu będzie dołączany obszerniejszy program meczowy. W klubie powstaje regulamin dla autoryzowanych fan klubów "Pasów". Ich członkowie będą mogli liczyć na zniżki na produkty związane z Cracovią (bilety, karnety, niektóre gadżety). Pierwszego kwietnia odbędzie się premiera oficjalnej strony internetowej klubu.
Jak widać jak sie chce to wszystko idzie zorganizować.Nawet sponsorów spotkań , a u nas nawet normalnych nie idze znaleść :cry:

A co do pozostałych rzeczy to tylko pozadrościć pomysłów i organizacji.
Szkoda że nasz klub nie zoragnizuje nic podobnego.
Co im by zależało żeby np. zorganizowane grupy szkolne wpuszczać za darmo. Wiadomo wiele osób nie ma kasy żeby wybrac sie na mecz a jak może ktoś przyjdzie raz za darmo i mu sie spodoba to następnym razem zobaczy że warto wydac te pieniądze na bilet,
:cry: :cry:

A do do pomysłu z kartami i karykaturami to też mysle że to super pomysł.

psycho#1
Kontakt:

#10 Post autor: psycho#1 » 15 mar 2004, o 01:07

W sumie pomysł dobry ale jest jedno "ale" gdyby poimysł wypalił Rogala zgarnołby laury naszym kosztem , wybavzcie %.

Dallan Forgaill

#11 Post autor: Dallan Forgaill » 15 mar 2004, o 12:28

Pomysł z plakatami jest Ok ale wątpie żeby hasło ,,BIJEMY REKORD W CIEPNIĘTYCH KONFETTI,, przyciągnęło na stadion jakieś rodziny czy innych podobnych kibiców.

Co do stadionu to śmieszy mnie to z tymi krzesełkami.....a jakby nie montowali tych krzesełek które już są, zrezygnowali z tych planowanych obecnie, poczekali jescze ze 3 lata i dalej dokładali kasy, a pieniądze te jescze gdzieś inwestowali i pomnażali to za pare lat szło by wybudować już jakiś słodki stadionik....a nie robić taką fuszere.....

ruby z kaliny

#12 Post autor: ruby z kaliny » 15 mar 2004, o 14:19

[quote="Dallan Forgaill"]Pomysł z plakatami jest Ok ale wątpie żeby hasło ,,BIJEMY REKORD W CIEPNIĘTYCH KONFETTI,, przyciągnęło na stadion jakieś rodziny czy innych podobnych kibiców

To yno przyklad,lepi tustym drukiem napisac cos co moze przykuje wzrok pieszego niz nie pisac nic.

ODPOWIEDZ