Dobrze wiesz ze 70 % ludzi na forum to szkoloze.Bytom20 pisze: Tylko ilu Tu z Nas jest w stanie prócz wiecznego szkamrania, biadolenia, marudzenia na forum wpłacać po 30 zł (odmówić sobie 6 piw w knajpie) miesięcznie na Ruch który ponoć kochają Ilu jest takich ludzi którzy przynajmniej przez 6 miesięcy wpłacaliby 30 zł ?
Ja jestem w stanie a Wy ?
A tak pozatym to wypowiadac sie w tym temacie moga ludzi ktorym bedzie takie cos pasowala a nie zwracac uwagi na maruderow kierym zawsze cos nie pasi.
Mnie osobiscie temat lezy chodz nie mom kokosow to moze bych nawet fajki ciepnol dla ideii. I wieze ze znalazloby sie wiele takich ludzi ktorym lezy dobro klubu i wniesli by cos do niego.
Rownie dobrze idzie powolac taki zarzad co bedzie mowic w imieniu tych kibicow ktorzy beda miec jakies zdanie oraz zarzadce tym kapitalem.heli pisze:nie realne, chyba, że kilku sie zrzuci to w innym wypadku zawsze bedzie podejrzenie o jakiś własny interes, po drugie kto bedzie zbierał i na jakich zasadach, jeśli klub to kto wie czy nie będa marnowane te pieniądze, jeśli kibice, to nie ma pewności że co jakiś czas nie przeczytamy w stylu, że ze względu na jakieś incydenty wiadomego pokroju pieniądze były ważniejsze na takie a nie inne wydatki niż na młodzików. 30 zł na miesiac to nie jest majątek ino w masie ludzi wiadomo, że nie zawsze przyświeca wspólny cel i raczej demokratyczne głosowanie nie ma szans n apowodzenie bo ci co przegrają bądź pieniadze przez nich przekazane zostaną całkowicie nie rozdysponowane wg nich na ważne rzeczy po prostu przestaną wpłacac, przynajmniej jo by tak osobiście zrobił i myśla, że większośc też.