Sponsorujmy nasz RUCH !!!
-
- Kontakt:
Sponsorujmy nasz RUCH !!!
Ciagle słyszy sie że Ruch nie ma strategicznego sponsora a może by tak my kibice zostalibyśmy sponsorem naszego Ruchu.Ciekaw jestem ilu z nas dało by miesięcznie 30zł na nasz klub nie licząc kupna biletów na mecz.Warto by było zrobić jakiś sondaż na forum ilu by było chętnych na taką wpłate miesięcznie.Może i nie mamy kibiców co chodza regularnie na mecze ale napewno wszystkim nam zależy by Ruch miał solidnego sponsora.
-
- Kontakt:
pomysł jest dobry , jednak coś za coś .. by sie przydało ... cza by było pogodać ze Klimkiem na temat miesięczny kwoty kibiców w zamian za np : możliwość uczestnictwa w walnych zgromadzyniach kibiców , możliwości odwływania większością głosów prezesa ( tak jak je to np w FC BARCELONA ) ... kibic płaci na klub ale w zamian decyduje o losach klubu nie firmy !!!
- tom piekaRy
- Kontakt:
- jakimamnick?
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Lepiej zbierac ta kase i za to kupowac bilety, id(sic) i gadzety bajtla na dzielnicach.
Wiecej pozytku z tego bedzie.Na takie cos bym sie pisal.Na klub nie ma sensu dawac , za malo,nic to nie da.
Wiecej pozytku z tego bedzie.Na takie cos bym sie pisal.Na klub nie ma sensu dawac , za malo,nic to nie da.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
- szogun
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jak znajdziesz 100 osob co beda regularnie wplacac te 30 dychy to jestes mistrz.
Ale tak jak mowie,dla bajtli na dzielnicach,nie na Klub.
Ale tak jak mowie,dla bajtli na dzielnicach,nie na Klub.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Z tymi bajtlami to jest dobra opcja.Jak ktos sie za to wezmie to ja deklaruje 30 zl miesiecznie a czasami wiecej.Potrzebny jest tylko organizator.Pewnie az.Moze Ty hanys 1970 ?
Z kasa na klub daj sobie spokoj.
Z kasa na klub daj sobie spokoj.
- Bytom20
- Kontakt:
Re: Sponsorujmy nasz Ruch !!!
Pomysł kiedyś był i to nawet ja chyba pisałem żeby zbierać na nasz klub jak byliśmy w tarapatach zdaje się jeszcze za Rogali. Niestety zostałem porządnie zjechany na forum ...hanys1970 pisze:Ciagle słyszy sie że Ruch nie ma strategicznego sponsora a może by tak my kibice zostalibyśmy sponsorem naszego Ruchu.Ciekaw jestem ilu z nas dało by miesięcznie 30zł na nasz klub nie licząc kupna biletów na mecz.Warto by było zrobić jakiś sondaż na forum ilu by było chętnych na taką wpłate miesięcznie.Może i nie mamy kibiców co chodza regularnie na mecze ale napewno wszystkim nam zależy by Ruch miał solidnego sponsora.
Argumenty tych którzy mówią że nie uzbiera się odpowiednia kwota nie przemawiają do mnie bo ja się pytam jaka to musi być duża kwota skoro Nas nawet nie stać na otworzenie dodatkowych kas przed meczem albo wynajęcie ochrony ? Czy to muszą być zaraz miliony ??
Ja wyobrażam sobie to w ten sposób:
Powstaje osobne forum, dostęp do forum mają Ci którzy wpłacają kasę. Po około pół roku lub uzbieraniu przyzwoitej kwoty wszyscy Ci którzy wpłacaliby regularnie kasę dostają możliwość głosowania na opcję rozłożenia tej kasy. Warunek jest jeden wszystko musi być przejrzyste...
Nie muszą być to duże pieniądze ale proszę sobie wyobrazić jak by na to media zaregowały "Ewenement na skale Europejską i Światową kibice sponsorami klubu".
Tylko ilu Tu z Nas jest w stanie prócz wiecznego szkamrania, biadolenia, marudzenia na forum wpłacać po 30 zł (odmówić sobie 6 piw w knajpie) miesięcznie na Ruch który ponoć kochają Ilu jest takich ludzi którzy przynajmniej przez 6 miesięcy wpłacaliby 30 zł ?
Ja jestem w stanie a Wy ?
- alek900
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
pomysł całkiem nie trafny. Pomyśl sobie np tak: zakładając że było by 5tyś osób co by chciało dać miesięcnie 30zł to daje nam sume 150000. pomnóż to przez cały rok 1,8 mln. Na derbach Śląska zarobiliśmy 1,5 mln i co? dalej kasy nie ma? więc po ile byśmy mieli dawać tej kasy
A po drugie nie będe płacił ze swoich by banda nieudaczników (zarząd) oraz piłkarze mieli na pensje.
Jak ktoś wyżej pisał: to może jeszcze mamy zbiórke zrobić i stadion budowac??
A po drugie nie będe płacił ze swoich by banda nieudaczników (zarząd) oraz piłkarze mieli na pensje.

-
- Kontakt:
Mistrzu, a co robisz kupując bilety?alek900 pisze:pomysł całkiem nie trafny. Pomyśl sobie np tak: zakładając że było by 5tyś osób co by chciało dać miesięcnie 30zł to daje nam sume 150000. pomnóż to przez cały rok 1,8 mln. Na derbach Śląska zarobiliśmy 1,5 mln i co? dalej kasy nie ma? więc po ile byśmy mieli dawać tej kasy

- Hmmm...
- Kontakt:
to moze od razu zrobimy sciepa na karnet do kosmetyczki do sobstylowej i od jutra kozdy z lopata na Cicha robic fundamenty pod nowy sadion?? idiotyczny pomysl
"...w latach 1922-1939 Śląsk miał swój sejm i skarb, a niewielkie województwo dawało ok. 46 proc. polskiego PKB. Tylko co dziesiątą wytworzoną tu złotówkę przekazywano Warszawie. Śląsk mógł samodzielnie zaciągać pożyczki zagraniczne i sam udzielał pożyczek rządowi. Był bogaty, szczególnie na tle reszty kraju. Autonomię oficjalnie zniesiono w 1945 r. dekretem KRN (w 1939 r. zlikwidował ją Hitler). ..."
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nie realne, chyba, że kilku sie zrzuci to w innym wypadku zawsze bedzie podejrzenie o jakiś własny interes, po drugie kto bedzie zbierał i na jakich zasadach, jeśli klub to kto wie czy nie będa marnowane te pieniądze, jeśli kibice, to nie ma pewności że co jakiś czas nie przeczytamy w stylu, że ze względu na jakieś incydenty wiadomego pokroju pieniądze były ważniejsze na takie a nie inne wydatki niż na młodzików. 30 zł na miesiac to nie jest majątek ino w masie ludzi wiadomo, że nie zawsze przyświeca wspólny cel i raczej demokratyczne głosowanie nie ma szans n apowodzenie bo ci co przegrają bądź pieniadze przez nich przekazane zostaną całkowicie nie rozdysponowane wg nich na ważne rzeczy po prostu przestaną wpłacac, przynajmniej jo by tak osobiście zrobił i myśla, że większośc też.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke